נגעתי בטעות באסבטס

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

08/09/2014 | 09:36 | מאת: ספיר

בטעות הנחתי את היד שלי על חלקיקי אסבטס שעל ארון חשמל בבית הספר שלי ואחרי כמה שניות חברה שלי אמרה לי להוריד את היד כי זה מסרטן ועכשיו ישלי נקודות אדומות שם וזה כואב לי כשמשהו נוגע בי שם בבקשה תענו לי יקרה לי משהו ?

איך את יודעת שזה אסבסט? כי אמרה? אסבסט עלול לפגוע, כולל אסבסטוזיס (סוג של פגיעה נשימתית וסרטן) רק בנשימה של חלקיקים לריאות, לא במגע בעור ולא בבליעה. לכן, סביר יותר שמה שיש לך אין לו קשר לאסבסט. אם מציק לך תלכי לראות רופא שיתן לך טיפול מתאים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות