חימום במיקרוגל

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

18/06/2014 | 08:03 | מאת: רותי

האם מותר להכניס כלי פלסטיק לחימום במיקרוגל? שמעתי שזה עשוי לשחרר דיאוקסינים. קראתי באינטרנט שדיאוקסינים נוצרים ומשתחררים רק בעת שריפה. האם גם שימוש במיקרוגל עשוי לגרום להיוצרותם? בתודה

מותר להכניס כלי פלסטיק למיקרוגל. יש הרבה מאוד סוגי פלסטיק שאין בעיה לחמם אותם במיקרוגל. לגבי דיאוקסינים הם לא משתחררים בטמפרטורה של המיקרוגל, משתחררים בשריפה וגם רק מסוגים מסויימים של פלסטיק, לא מאלה המתאימים למיקרוגל. אז, אם את שורפת את האוכל במיקרוגל...

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות