חרדה מאמהות

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

25/11/2009 | 12:18 | מאת: מ

שלום, אני בת 29, נשואה וחושבת על כניסה להיריון. יותר מן הלידה עצמה מטרידה אותי התרופה שאחריה - אני חרדה ומפוחדת מן האופציה שלא אהיה אמא טובה מספיק, שאגיע הבייתה לאחר העבודה עייפה ולא אדע מה לעשות עם התינוק שלי. כבר עכשיו אני חוששת על מומים ומחלות שעלולות להיות לילד/ה שעוד לא נולד/ה. כיצד ניתן להרגיע את החרדות? האם אלו מחשבות נורמליות?

26/11/2009 | 08:29 | מאת: צביה רן

מ יקרה, אין תרופות פלא לעניין. אם תלכי לרופא הוא יתן לך תרופות נגד חרדה. אם את רוצה לרפא את החרדות שלך, אני ממליצה לך ללכת לטיפול קוגניטיבי. ממליצה לך לקרא את הספר "המסע" מאת ברנדון בייס. בספר מתואר תהליך ריפוי נהדר של אמונות שלא משרתות אותנו, פחדים, חרדות טראומות, מערכות יחסים וכו'. אם תרצי את מוזמנת לדבר אתי. צביה רן היא-לה - נשים מטפלות בנשים ברפואה משלימה 08-9263369

18/12/2009 | 10:51 | מאת: אדית דניאל

לכול סוגי החרדות הקשורות להריון לידה ואמהות יש פתרון בהומאופתיה בברכה אדית דניאל הומאופתית

21/12/2009 | 22:27 | מאת: אורה

את לא חושבת שאת מגזימה?

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה