הפצת מאמר בעברית

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

11/09/2014 | 11:27 | מאת: כנרת שרפי

שלום רב, שמי כנרת שרפי, מרפאה בעיסוק ודוקטורנטית בתחום לקויות הלמידה בהנחיית פרופ' שרה רוזנבלום מאוניברסיטת חיפה. בימים הקרובים יפורסם בכתב העת "מפגש" מאמר שכתבנו בנושא: "לקויות למידה בקרב בוגרים: יישום מודל הבריאות העולמי כמפתח להבנה של צורכי הפרט – מאמר עמדה". אשמח אם ישנה דרך לפרסם את המאמר בפורום לשימושם של כלל המשתמשים. ניתן להיות עמי בקשר באמצעות המייל או הטלפון במידה ויש עניין בכך. תודה, כנרת

13/09/2014 | 14:30 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

שבת שלום, אשמח לקרוא את המאמר. אין לי התנגדות לפרסום מאמרים מקצועיים במסגרת הפורום הזה, ואף העברתו לפורומים מקצועיים נוספים. בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה