התאמות למבחן בלשון

דיון מתוך פורום  לקויות למידה

04/09/2014 | 15:28 | מאת: ורד

שלום, ביתי אובחנה כתלמידה לקויית למידה ועברה את ועדת השמה, ההתאמות שקיבלה בעברית הן: 1. התעלמות משגיעות כתיב, 2.תוספת זמן, 3. הקראת שאלות. נאמר לי בביה"ס כי בשיעורי לשון אין הקלות עפ"י הוראת משרד החינוך. האם זה נכון? ועם כן אז במה כן בעברית יש הקלות. תודה ורד

05/09/2014 | 18:31 | מאת: אלמוג בן-שחר נאוה

שלום רב ושבת שלום, בבחינת הבגרות בלשון התאמות היבחנות מוגבלות בלבד. תוספת זמן והתעלמות משגיאות כתיב מתקבלות ללא בעייה. הקראת שאלון רק! כהתאמה נפרדת ואישור מיוחד. הצלחה רבה בברכה אלמוג

מנהל פורום לקויות למידה