כאבים עזים מעל הברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

03/12/2016 | 15:47 | מאת: מירי

שלום, בני בן ה 13 סובל מזה חודשים מכאבים בברך שמאל (בצד הימני חיצוני שמעל הברך). הוא פעיל מאוד ספורטיבית. האבחון של הרופא לפני מספר חודשים היה כאב גדילה והטיפול היה משחה (פיזיקאר ג'ל) למריחה וכן ברכית לצורך פעילות ספורטיבית. הכאבים לא פוסקים ואך מחריפים גם במנוחה והם מופיעים רק בברך שמאל. מהי המלצתך?

סביר שהבעיה בברך שמאל דומה לימין, רצוי להתייעץ עם אורתופד ילדים/ספורט אך במידה ועם הברכייה עדיין כואב יתכן ויהיה צורך בהפסקה או הפחתת פעילות זמנית

מנהל פורום אורתופדיית ילדים