שבר בשליש במרוחק של השוק

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

28/11/2016 | 21:23 | מאת: זיו

ד"ר זינגר שלום, לבתי בת ה-9 חודשיים התגלה בצילום שבר בשליש המרוחק של הטיביה, לאחר שבגן טענו כי נפלה על הרגל (הילדה טרם הולכת אלא רק זוחלת). האורטופד גיבס את רגלה ב"חצי גבס" והזמין אותנו לביקורת בעוד שבוע והסביר לנו כי יש צורך להשאיר את הגבס לשלושה שבועות. האם בזמן הזה, כאשר אנו איתה בבית ניתן לשים אותה על הרצפה/שטיח או יש צורך להחזיק אותה בידיים לאורך כל התקופה (כלומר לא לתת לה לנוע כלל)? אם כן ניתן לתת לה לשבת/לזחול, האם הדבר לא ייפגע באיחוי השבר? תודה מראש,

אפשר לתת לה לעשות כרצונה, סביר להניח כי השבר יחלים מהר וללא השלכות

מנהל פורום אורתופדיית ילדים