כאבים ברגל שנתים אחרי שבר

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

07/08/2016 | 21:06 | מאת: מעין

שלום רב, בני בן ארבע בדיוק ומשך שבועיים הוא מתלונן על כאבים ברגל באזור השוק. הכאב מקשה עליו לשבת בהשענות על הברכיים או בתנוחות מסוימות. לטענתו זה כואב גם כשלוחצים על העצם. בגיל שנה ו9 חודשים נפל מגובה נמוך, בהתחלה חשבנו שזה נקע כיוון שהמשיך ללכת עם צליעה קלה, לאחר כשבוע וחצי כשראינו שאין שיפור חזרנו לרופא ועשינו צילום. התברר שהיו לו שני שברים בעצם השוק ולכן נחבש בגבס שלושה שבועות. האם יש קשר ואם כן מה ניתן לעשות?

לא נראה לי שיש קשר בין המקרים, אך בהחלט אם זה לא מפסיק כדאי להיבדק אצל רופא הילדים ובמידת הצורך אורתופד ילדים

מנהל פורום אורתופדיית ילדים