תינוק בן שנה וחצי לא דורך על הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

14/04/2016 | 15:42 | מאת: דנה

שלום , בני בן השנה וחצי לפני שלושה חודשים זחל כמו זחילת "עכביש" עם רגל ימין היינו במיון ואמרו לנו שזה סימפטום של דלקת שהייתה לנו לפני שבועיים הילד זעק מכאב כשנגענו ברגל ימין לפני שבוע אותה תופעה הוא אינו רוצה לדרוך על הרגל וגם לזחול אתמול שוב אני מעמידה אותו והוא עומד על רגל אחת ומרים את רגיל ימין היינו אצל אורתופד שלשום והוא אמר שהכל תקין אצלו.

אם אין לו חום, מצב רוח ותיאבון תקינים ובדיקת האורתופד תקינה אפשר לחכות 3-4 ימים ולראות אם עובר, במידה ויש חום או אי שקט ניכר יש לבדוק מייד מה קורה (בדיקות דם והדמייה במידת הצורך)

מנהל פורום אורתופדיית ילדים