מנשא+ ערסל

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

16/11/2015 | 13:26 | מאת: אמא

שלום כמה שאלות לגבי 2 מוצרים לבן חודשיים: 1. מנשא לופיקס, האם כדאי לשים בתנוחת "רגלי צפרדע" או "בטן אל בטן" שהרגליים בחוץ? או בכלל עדיך ערסול? 2. ערסל שנתלה מהתקרה, שעוטף את התינוק ומנדנד, האם זה יכול להזיק לעמוד שדרה? הם בתנוחת ערסול עם הראש מוטה קדימה, השאלה אם לא מעקם את הגוף כי הראש כפוף פנימה. 3. כמה זמן מותר ללכת עם ילד במנשא ביום? מבחינת הילד תודה!

1. בטן אל בטן עם רגליים בחוץ 2. לא מזיק לעמוד השדרה 3. אין בעיה

מנהל פורום אורתופדיית ילדים