רוקר בוטום פוט

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

03/11/2015 | 15:56 | מאת: דיאנא

שלום דר..מהסקירה המורחבת ועד השבוע האחרון אמרו לנו שיש רוקר בוטום בשתי כפות הרגליים היום עשינו אס מוח שיצא תקין והרופא אמר שהוא רואה בילטראל קלאב פוט המלווה ב plantar edema ושהבצקת נספגת כי הבליטה ריקה אין בליטה של קטע גרמי..יתכן מצב כזה?? ומה הסיבה לבצקת?? תודה מראש

איני מבין גדול בסקירות אך מה שחשוב בקצרה הוא לראות שהכל בסדר עם התינוק פרט לרגליים, אם זה קלאב פוט אז הבעיה פתירה בעזרת טיפול, בשמחה אסביר לך בשיחה אישית אם תקבעו תור למרפאה.

02/03/2016 | 18:58 | מאת: טל

אשמח לדעת מה עשיתם.. כיצד ניתן ליצור קשר?

מנהל פורום אורתופדיית ילדים