צליעה אצל ילד

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

28/08/2015 | 09:56 | מאת: צחי

הילד שלי בן שנה ותשע צולע כבר שבוע ללא חום ללא אי רצון בפעילות בדיקות דם תקינות הרופא משפחה שלח אותנו לצילום אולטראסאונד של מפרק הירך אבל הרופא המבצע אורטופד לא הסכים לעשות בטענה שלא יוכל לראות כלום בבדיקה הזאת כרגע אין שיפור במצב הצליעה

אם אין חום ואין כאבים סבלנות עוד כמה ימים ורוב הסיכויים שיחלוף, במידהולא חולף תוך שבוע עליו להיבדק אצל אורתופד ילדים, במידה ויש חום, סירוב דריכה או כאב חזק להגיע מייד למיון

מנהל פורום אורתופדיית ילדים