ייעוץ, נימול או גרד

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

26/07/2015 | 11:06 | מאת: לי

בן 5 לפני חצי שנה לאחר חום ויראלי החל להתלונן על נימול באצבעות הרגלים ,טען שמדגדג לו , לקחתי אותו לנוי ואורתפד ונעשו בדיקות דם שיצאו תקינות. לאחר חודשיים עבר..לפני שבועיים שוב אותו סיפור של תלונה של נימול בכפות הרגליים וגרד בכפות ידיים , הילד סך הכל ערני וחיוני, בראקע סיפור של כאבי גדילה בלילות מתוך שינה ובערב ולאחר מסג זה עובר ,התדירות פעם בשבוע לפעמים פעמיים ולפעמים בכלל לא. מינואר שעבר לא היה שום תלונה ובחודש האחרון 3 פעמים . בנוסף היו מס תלונות על כאבי גב תחתון בבוקר או כשהיה לו יציאה בשירותים שעברו לאחר מסג מקומי , הנימול או גרד מאוד מלחיץ ומבלבל , זה כל היום , בכפות ידיים כמעט בכלל לא אמר ברגליים כל הזמן...אני אבקש מהרופא צלום גב האם זה יתן מענה אם חלילה יש משהו בגב?..

נראה לי שהייתי רק עוקב לראות מה קורה אך כמובן מבלי לבדוק איני יכול לענות

מנהל פורום אורתופדיית ילדים