הגבלה בתנועה

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

25/07/2015 | 23:20 | מאת: 11

בן 15 לאחר שבר עם תזוזה מלאה בעצם הרדיוס עברתי ניתוח וקיבוע העצם עי 2 קירשנרים וגבס לחודשיים כמעט.הדר טען שיש חיבור אבל לא חזק מספיק ,אבל מספיק בשביל להוריד את הגבס. לאחר הורדת הגבס מנהל היחידה לא הפנה אותי לפיזיותרפיה אבל יש לי הגבלה בתנועה של היד אני לא יכול לסובב אותה עד הסוף. השאלה אם זה מכיוון שהיד הייתה כמעט חודשיים ללא תזוזה והזמן ייעשה את שלו , או שללכת לפיזיותרפיסט שיעבוד איתי על התנועה? היד התעקמה לאחר הניתוח האם זה משהו שיעבור או יהיה תמידי?

כדאי לחכות חודש אחרי הורדת הגבס ואז לפי הבדיקה להחליט על צורך בפיזיותרפיה, לגבי עקום איני יודע מבלי לבדוק

מנהל פורום אורתופדיית ילדים