שבר במיד קונדיל המדיאלי השמאלי

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

02/05/2015 | 12:34 | מאת: אריה

ילדי בן השנתיים ושמונה שבר את מרפקו השמאלי בקונדיל השמאלי . הרופא אמר שבר בלי תזוזה ויש סדק קטן יחסית במקום הטראומה . זה קרה בגן ילדים והגננות לא אמרו איך זה קרה בדיוק , לפי דבריהן שיחק עם בימבה ואז התחיל לבכות באופן פתאומי. לאחר בדיקות במיון שמו לו סד גבס עם מתלה . רציתי לשאול האם יש השלכות בעתיד על היד , האם היד תתקפל עד הסוף או תתישר עד הסוף כי הרופא הפחיד ואמר שיש סיכוי שלא .

כמובן שבלתי אפשרי לענות מבלי לראות את הילד ואת הצילומים אך בד"כ הכל חוזר לקדמותו

מנהל פורום אורתופדיית ילדים