שבר ברדיוס במרפק ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

08/04/2015 | 22:17 | מאת: נורית

בני בן השש שבר את הרדיוס ללא תזוזה לפני שבוע. הרופא אמר שאין לקבע בגבס או תחבושת והשאיר לו רק מתלה לשלושה שבועות. בנוסף אמר שאסור לו לעסוק. בפעילות ספורטיבית במשך שלושה שבועות. הרופא לא ביקש שנחזור לביקורת וכעת המרפק מתחיל להתנפח. ואין הוא מצליח לישר את היד ותומך כל הזמן את היד בעזרת ידו השניה. האם כדאי לחזור לעוד ביקורת והאם זה הטיפול המתאים? אודה לתגובה מהירה

איני יכול לענות מבלי לראות את סוג השבר, יתכן וזה מתאים ויתכן שלא

מנהל פורום אורתופדיית ילדים