חשד לשבר באצבע כף יד ימין - דחוף.

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

25/03/2015 | 10:03 | מאת: איילת

שלום ד"ר זינגר, הבת שלי בת 17 כמעט נמצאת בטיול מטעם ביה"ס. אתמול כשניסתה לפתוח שער ברזל באיזה יישוב קיבלה מכה חזקה באצבע ונפצעה. האצבע מאד נפוחה (שלחה לי תמונה) וקצת כחולה והרופאה במרפאת חירום אמרה לה שתעשה לה קיבוע. לאחר שראתה שזה כואב לה אמרה טוב לא נעשה קיבוע וחבשה לה סתם. התחבושת ירדה בלילה והאצבע שלה מאד נפוחה וכואבת. השאלה האם חייבים לעשות קיבוע מיידי? האם המתנה של יומיים עד מחר בערב שתחזור הבייתה יכולה לגרום לנזק בלתי הפיך? אודה על תשובה מהירה

צריך לעשות לה צילום, יומיים לא יעשו הבדל גדול רק שהיא סובלת בינתיים.

מנהל פורום אורתופדיית ילדים