כרית פיסוק...עד מתי

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

27/10/2014 | 20:01 | מאת: יעל

שלום רב כבר בבית החולים הומלץ על כרית פיסוק התינוקת כבר בת 7 שבועות כרית פיסוק היא 16 ס"מ בבדיקה אצל הרופא פרט לאמירה האם להמשיך או לא, לא ניתנים כל פרטים פה אני רואה שאנשים יודעים זויות מה עלי לבקש מהרופא בכדי לדעת מה חומרת הבעיה תחילה אמר כי המצב קל וכי תצדקק לשלושה שבועות ואחרי הביקור הנוסף הוסיף עוד חודש..והיד נטויה כמה הדוקה צריכה להיות הכרית? בגלל שבי"ח המליץ על כרית קנינו אותה והרופא ממליץ על רצועות האם כדאי להחליף? תודה

את שואלת שאלות שאיני יכול לענות עליהן מבלי לבדוק את התינוקת, מתפקיד הרופא להסביר כמו שצריך, במידה ויש צורך בטיפול עדיף רצועות

מנהל פורום אורתופדיית ילדים