צילום אגן

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

09/08/2014 | 12:24 | מאת: מאיה

שלום ד"ר לפני כמה ימים בצענו צילום אגן לבתי בת 10 חודשים ואני מאוד מודאגת מהקרינה שהיא קיבלה רציתי לדעת עד כמה זה מסוכן לילדה כל כך קטנה?תודה מראש מאיה

צילום אחד זה לא נורא, השאלה היא כמה צילומים היא תעבור בהמשך, כולי תקוה שהצילום אכן מוצדק ואז באמת אין ברירה

10/08/2014 | 20:49 | מאת: מאיה

תודה רבה על התשובה המהירה. יש לי עוד שעלה בזמן הצילום לא כיסו את איבר המין של בתי בשום כיסוי או מגן רציתי לדעת עד כמה זה משפיע בהמשך?

אמורים להגן על השחלות ולא על איבר המין אך לעיתים הכיסוי מסתיר את מפרק הירך (שהוא מטרת הצילום) ולכן לפעמים לא שמים. כמו שאמרתי קודם פעם או פעמיים לא משמעותיים אך יש להקפיד להימנע מצילומים מיותרים

מנהל פורום אורתופדיית ילדים