צוואר תפוס לילד בן 2.9

דיון מתוך פורום  אורתופדיית ילדים

28/07/2014 | 07:53 | מאת: יעל

בוקר טוב, ביום שישי בערב בני פתאום התלונן שכואב לו בצוואר מאחור (הסביר זאת ב"פתק מאחורי החולצה שכביכול הפריע לו), אבל שמנו לב שהוא פתאום מתקשה לסובב את הראש ימינה. חלק מהלילה בכה ואמר "כואב לי". הייתכן שנתפס לו ה צוואר? יש לציין כי מיד לפני האירוע הוא ישן בחדר ממוזג לאחר מקלחת במשך שעתיים בערך. היום הוא לא מתלונן שכואב לו וכשאני שואלת אותו אם כואב בצוואר- עונה שלא. עם זאת, אני לא בטוחה (ממה שאני רואה) שסיבוב הראש חזר למצב ה"רגיל".. האם יש צורך לפנות בהקדם לרופא / אורטופד ילדים או שאפשר להמתין ולראות מה קורה?

אם אין לו חום והוא מרגיש טוב אז תמתיני יום יומיים ואם חלף אז אין צורך

מנהל פורום אורתופדיית ילדים