גזים תקועים בבטן בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

10/11/2014 | 12:22 | מאת: ס.

שלום, אני בתחילת הריון בשבוע 10, וכבר כמה שבועות שאני סובלת נורא מגזים שתקועים בבטן כמעט כל ערב. אני סובלת מתסמונת המעי הרגיז,ומקפידה על תזונה מתאימה. התופעה הנ"ל היתה בעבר אך במינון נמוך וכעת בהריון היא התעצמה. רציתי לשאול, אילו דברים אני יכולה לעשות ע"מ להקל על המצב? איזה מזון מומלץ לאכול בערב? שמתי לב שירקות חיים עושים לי לא טוב אם אני אוכלת אותם בערב. מה אני כן יכולה לאכול? תודה רבה!

ראשית כדאי לצרוך פרוביוטיקה. אם הירקות החיים לא טובים לך את יכולה לנסות ירקות מאודים. תפריט מלא כדאי ללכת לדיאטנית או נטורופת/ תזונאי דרך קופ"ח

מנהלי פורום נטורופתיה