פריצת דיסק בגב תחתון ופסוריאזיס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

25/07/2016 | 19:32 | מאת: יהודית

שלום רב, ד"ר לב-אל, בני בן 29 , היה רץ למרחקים ארוכים, סובל 3 חודשים מכבי כז קשים, עד שבקשנו וקבלנו לעשות בדיקת סי טי. כיום קיבל תשובה כי יש לו פריצת דיסק, היות והוא סובל מפסוריאזיס, המומחה שלח אותו לבדיקת מיפוי עצמות. אני דואגת מאד,יש קרינה בבדיקה כזו ועדיין אין לו ילדים. האם לדעתך זו חובה? רב תודות, יהודית

איני רואה סיבה מיוחדת לעשות מיפוי עצמות. יתכן שהאינפורמציה שהרופא המטפל קיבל מבנך הוליכה אותו לחשוד בבעיה אחרת . פסוריאזיס למיטב ידיעתי אינה בעיה כזאת

מנהל פורום אורתופדיה