אנשור כהשלמת תזונה לחוסר תאבון

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - שיבא תל-השומר

15/04/2024 | 15:00 | מאת: אנונימי

היי אני סובלת מחוסר תאבון כתוצאה ממשבר נפשי. (מטופלת ומקווה שיעבור בקרוב) החוסר תאבון מכניס אותי יותר ללחץ ועושה את התקופה קשה יותר ממה שהיא. מהפחד שארד במשקל. יד ימים שכמעט ולא אוכלת. התחלתי לשתות אנשור. אם אני שותה 2/3 אנשור ביום, בנוסף למה שכן מצליחה לאכול האם זה בסדר? האם אנשור מהווה באמת את הדברים שהגוף צריך? לפחות עד שיחזור התאבון כמו שצריך

שלום, אנשור בהחלט יכול להוות תוספת מצויינת כשלא אוכלים מספיק, אבל זה לא משלים באופן מלא. ממליצה לפנות לתזונאי.ת, היא יכולה לעזור, כמו גם למומחים בתחום בריאות הנפש. בברכה,דנה

21/04/2024 | 16:02 | מאת: בהצלחה

הי, חש גם סקנדי שייק. אני שתתי כשרציתי לעלות במשקל ולא הצלחתי לעלות. סתם רזה לא דיכאון... יכולה לתת עוד כמה טיפים: יש גם אבקת חלבון לא לקנות שטויות של ספורטאים. זה גם בא בקופסא וקוני בקופ"ח. מדובר באבקת ביצים ללא טעם ואפשר להוסיף למזון למשל באפיה או בבישול קציצות שנית, אני לקחתי בזמנו צנטרום יש גם שמות אחרים למולטיויטמין וזה מעודד את התיאבון ושלישית: שמתי לב שאני עושה הליכה קלה זה גם פותח את התיאבון טיפה.

מנהלי פורום תזונה קלינית - שיבא תל-השומר