נגישות
נגישות

חשד לקרוהן ותרופות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

11/04/2014 | 21:16 | מאת: דולב

יש לי חשד לקרוהן עקב כאבי בטן עוויתים ושלשולים כמה שנים ועכשיו המצב החמיר. בבדיקת אולטרה סאונד נמצא כי: דופן מעי דק סופי ( טרמינל איליום ) מעובה עם נוזל מסביב. לאחרונה הייתי אצל הומופאט ( לפני שבוע וחצי ) והוא נתן לי תרופות הומופאטיות לקחת שבניהם : גסטרון , vs3 #3 ( פרוביוטיקה) שמן אורגאנו פראי... לא הרגשתי שיפור כלכך וההפך ביום ראשון הייתה לי התקפה כלכך חזקה עד שמרוב כאבים וצרחות התעלפתי ושלשלתי מלא. חשוב לציין שבחצי שנה האחרונה מסיבה בלתי מוסברת ירדתי יותק מ20 ק"ג השאלה שלי זה : התרופות ההומופאטיות ישפיעו על תוצאות הקולונוסקופיה שיש לי בעוד 11 יום ? זה ישבש את מהלך הבדיקה ? אם אני אגיע לבדיקה ברמסיה יראו משהו ? חשוב לי לציין שעשיתי בדיקת asca והיא יצאה שלילית. האם למרות שהבדיקה יצאה שלילית יכול להיות שיש לי קרוהן ?
