חיידק בקיבה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

18/03/2014 | 13:18 | מאת: אתי

לפני כשלושה חודשים סבלתי למשך כחודש מכאבי בטן לא קבועים . הרופא שלח לבדיקת נשיפה ונמצא שיש חיידק והוא המליץ על טיפול של אנטיביוטיקה וכדורים נוספים למיגור החיידק . אלא שמאז הבדיקה פסקו הכאבים לחלוטין למעט מקרים בודדים שאינני זוכרת אפילו . שאלתי היא האם יתכן שהחיידק מוגר לבד וכבר איננו בקיבה ? האם כדאי להתחיל טיפול "קשה" כהגדרת הרופא למרות שלא סובלת משום תופעות לואי של החיידק ? לציין שגם כשהיו כאבי בטן הם היו הסימפטום היחיד ללא שילשולים , בחילות וכל מה שמתואר כאן עי הגולשים . אודה לתשובה שכן עדיין לא התחלתי את הטיפול .
