טיפול להליקובקטור פילורי לא יעיל

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

17/03/2014 | 12:27 | מאת: אנה

שלום, אני בימים האלו מסיימת את הטיפול האנטיביוטי השני להליקובקטור, ועדיין אין שום שיפור בתסמינים.. יקרה משהו עם אני פשוט אעזוב אותו? כי אני יודעת שהאנטיביוטיקה לא טובה לגוף בכלל, אני פשוט אמשיך עם נוגדי הצרבות וזהו..
