blastocystis hominis

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

16/03/2014 | 11:53 | מאת: שי

שלום רב לפני מס' חודשים ביצעתי בדיקת צואה בשל תופעות של גרד בפי הטבעת שבה נמצא טפיל זה ,קיבלתי טיפול בפלי'גל פעמיים ביום 250 מ"ג. כעת עשיתי בדיקה חוזרת ושוב נמצא אותו הטפיל. בשל עצירויות שאני סובל ולעיתים מכאב בפי הטבעת ניתן לי פלי'גל במינון של 750 מ"ג שלוש פעמים ביום למשך עשרה ימים. האם כדאי לקחת טיפול זה במינון כה גבוה? האם זה לא מסוכן לכבד וכמובן האם זה ישמיד את הטפיל? תודה
