אליקובקטר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - מחלות דרכי העיכול

16/03/2014 | 07:24 | מאת: רותי

לאחר שהתגלה אצלי החיידק ,טופלתי בטיפול המקובל . בבדיקה חוזרת שעשיתי התשובה היתה חיובית. רופאה מומחית לגסטרו המליצה לי לעשות בדיקת גסטרוסקופייה על מנת להחליט אם להתחיל טיפול קו שני. האם לא עדיף להתחיל ישר בטיפול קו שני במקום לעבור בדיקה פולשנית שכזו.
