הפסקת הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

17/08/2016 | 10:24 | מאת: שלי

ימים היה לי דימום הלכתי למיון עשו אולטראסאונד השק נצפה בתוך הרחם אך עדין לא ראו דופק והבטא הייתה 5300 אתמול הייתי אצל רופא נשים הוא אמר שלפי דעתו ההריון לא מתפתח כי אמורים לראות דופק מעל בטא 4000 ושלח אותי להוריד את השק בבית חולים פשוט נראה לי מוקדם מדי האם זה נכון? או שכני אחכה עוד כמה ימים

מנהלי פורום הריון ולידה - תמיכה