פורום טיפול בגלי הלם

הפורום יעסוק בטיפול בגלי הלם בכאב ובעיות אורתופדיות כגון: כאבי כתף: כתף קפואה, שכמות, הסתיידות, דלקות, שינויים ניווניים כאבי מרפק: מרפק טניס, מרפק גולף, כאבי שורש כף היד: טריגר פינגר, התעלה הקרפלית, כאבי גב תחתון: אישיאס, דלקות, שינויים ניווניים כאבי ירך: טרוכנטריק בורסיטיס, הסתיידות, דלקות, שינויים ניווניים כאבי ברך: הסתיידוית גידים, דלקות גידים, שינויים ניווניים בסחוס כאבי גיד אכילס: הסתיידות, דלקות, שינויים ניווניים כאבי כף הרגל: דורבן, מורטון נוירומה, מטטרסלגיה, רגל כבדה, נימול, הסתיידות,דלקות, שינויים ניווניים
30 הודעות
30 תשובות מומחה

מנהל פורום טיפול בגלי הלם

25/08/2023 | 20:33 | מאת: אבי

שלום, אבא שלי שואל לקראת הטיפול שלו בגלי הלם כמה זה כואב?

גלי הלם זה טיפול כואב.. אם לא כואב לא עובד.. הכאב הוא יחסי כי כל אחד הוא בעל סף כואב שונה.. בכל מקרה אפשר לשלוט בעוצמת הטיפול בגלי הלם.. יש גם סוגי מכשירי גלי נלם.. אם תרצה לקרוא עוד היכנס לאתר www.crt.co.il

09/05/2023 | 13:50 | מאת: ניר

שלום רב, אני בן 64 בריא לחלוטין. לאחרונה סובל מכאב בכתף. בבדיקת אולטרסאונד קרע חלקי בגודל 1 ס"מ ב tendon subscapularis וגם הסתידויות עדינות ב tendon supraspinatus האם גלי הלם הוא הטיפול המתאים למצב זה?

היי גלי הלם הוא הפתרון הכי יעיל לכתף מכוון שהכלי הלם עוזרים להסתיידות וגם לדלקות .. בנוסף הטיפולים צריכים להיות גם בגורם הבעיה בכתף כגון צוואר או שכמות במידה ויש בעיה. בברכה אלי נחום www.crt.co.il

היי, אני בת 20 וחצי, עם פגיעה מורכבת מאוד ביד שמאל, עד כדי אי שימוש בה, השאלה שלי היא בנוגע ליד ימין, בשנה וחצי האחרונות אני עם כאבים חזקים מאוד מהמרפק לאורך היד, נימולים וחולשה, לאחרונה זה עלה לי גם לאזור הכתף, הכאבים, אני מטופלת בפיזיותרפיה, עם עיסויים חימום וכאלו, גם עשיתי זריקות סטרואידים שלא עזרו לי כלום, משהו שלא ציינתי, אני הולכת עם קב ביד ימין גם בעקבות הפציעה, ככה שיש לי עומס גדול מאוד על היד, לרופא שלי יש חשד שזה מגיע ממקור נוירולוגי מאזור הצוואר, אני כרגע באמצע בדיקות, אבל הכאבים לא נסבלים, עד כדי חוסר תפקוד ממש, ואין לי עוד יד.... קראתי באינטרנט על גלי הלם, האם לדעתך זה משהו שיכול להועיל לי? סליחה על האורך...

היי יתכן מאוד שיש קשר בין בעיות בצוואר ולכאבי היד.. בכל מקרה גלי החם יכולים לעזור במקרה שלל לכאבי היד

31/01/2022 | 18:58 | מאת: ברוך

שלום שמעתי על מכשיר B-cure laser לטיפול בכאבים. האם כדאי לרכוש את המכשיר או שזו נוכלות?

היי מסיון של מטופלים הטיפול במכשיר עוזר במקרים של בעיות קלים.. במקרים קשים לא קיבלתי דיווחים חיוביים.. בהצלחה אלי נחום

07/11/2021 | 14:31 | מאת: מיכאלי

מבקש לדעת היכן ניתן למצוא מאמר מקצועי המגדיר טיפול גלי הלם כתחליף לניתוח למפרקי הירך ולגיד אכילס תודה מראש

היי גלי הלם זה טיפול המטפל בהסתיידות ודלקת.. במידה ואתה סובל מהבעיות הנ"ל הטיפול יכול לעזור. לדוגמה עם הבעיה שלך היא שחיקת סחוס וצריך להחליף מפרק ירך הטיפול בגלי הלם לא מתאים . אתה יכול לפנות לחברת מדיספק בע"מ למצוא את הטלפון בגוגל והם ישמחו לעזור.. בהצלחה אלי נחום

01/11/2021 | 18:26 | מאת: חיים

שלום, בן 78 עם רקע אונקולוגי בגוף עליון שנמצא בהפוגה (שלוש שנים מכימותרפיה אחרונה). סובל מדלקות בגיד וכף הרגל מזה כשנה. אחרי MRI הומלץ על פיזיותרפיה שלא עזרה בכלל. האם יכול לנסות טיפול בגלי הלם? האם אולטרסאונד טיפולי וגלי הלם הם אותו דבר? תודה מראש

02/11/2021 | 13:31 | מאת: מנסה לעזור

היי, אני לא מומחית גדולה אבל... התענייתי לגבי אמא שלי. כי רופא בבי"ח הציע לה אמר שלא בסל. אח"כ הבנתי שיש טיפול כזה בקהילה ויש מלא חומר באינטרנט ואפילו חברה של אימי בדיוק עושה. התקשרתי לכללית מושלם כי יש השתתפות. והם הסבירו י שבכלל עושה את פיזיותרפיסט. אתה פשוט ניגש למכון חיצוני משלם ויש החזר חלקי. לדעתי התחום פרוץ. אין מכונים שהם בהסדר עם קופ"ח. זה שוק חופשי ואתה בחור מטפל. יש בטח כל מיני מכשירים, מאיפה לי מה טוב ומה לא? קראתי באתר של פיזיותרפיסט שיש גם שיבות לגודל הידית כדי לא לפגוע ברקמה בריאה. כנראה שזה לא אותו דבר גלי הלם ואולטראסונד טיפולי. בהצלחה.

היי הטיפול בגלי הלם בדרך כלל לא בסל הבריאות וגם אם יש בקופות חולים מדובר במכשיר לא מקצועי לא מבין מה הבעיה של אמא אבל מכשיר גלי הלם זה מכשיר ששולח גלי קול בעוצמה גבוהה על מנת לפרק הסתיידות ולטפל בדלקת , מכשיר אולטרסאונד הינו מכשיר הפולט גלי קול בתדר שאינו בטווח השמיעה שלנו, ומכוונים לאזור המטרה בגוף המטופל גלי קול אלו חודרים אל גוף המטופל ונספגים בעיקר ברקמות הרכות כמו רקמות חיבור, גידים, רצועות, שרירים, צלקות, מפרקים

26/10/2021 | 13:27 | מאת: יעל

שלום התכווצויות שרירים בלילה גרמו לי ל 13 קרעים קטנים בשרירים בשוק, ירך, מפשעה,כל אצבעות הידיים וכמה אצבעות הרגליים. המצב לא משתפר כבר 3 חודשים. חשבתי לעשות בחלק מהמקומות גלי הלם לזירוז החלמה כי פיזיותרפיה לא עזרה. רופאת המשפחה רוצה שאשלול מחלת שרירים כמו מיופתיה או ניוון שרירים כי לא נראה לה הגיוני שהשרירים שלי נקרעים ככה מהר.במידה ויש מחלת שרירים ושרירים מאוד חלשים האם ייתכן שגלי הלם עלול להזיק להם או לפחות לא מומלץ? תודה מראש

היי. המקרה שלך מאוד מיוחד. גלי הלם יכולים לגרום לקרעים בשריר אם במידה ויש בעיה קיצונית מומלץ להתייעץ עם רופא מומחה לפני שעושים גלי הלם יש צורך לבדוק האם חסר לך מגנזיום בגוף חוסר מגנזיום יכול לגרום להתכווצות שרירים בשינה

12/10/2021 | 19:02 | מאת: צפון33

אני בדצמבר יהיה בן 34 ואובחן לי אתמול שבר קטן בזרת ברגל ימין , הכאבים החלו מאז הלילה של בין שישי לשבת האחרונים. הרופא בקופת החולים אמר לי שמותר לי לעשות כל דבר שלא גורם לי לכאב - אני חושב שהוא גם היה מרשה לי לטוס לחו"ל, גם לדעתכם ? היקרים לי רוצים שאשאר בבית לפחות לשבועיים הקרובים , הם לא מגזימים ? הם לא מסכימים שאצא לעבודה ( אני בס"ך הכל עובד מול מחשב ), לקניות בסופר או לאכול גלידה ליד הבית, או לצאת לדייטים אפילו במונית ספיישל, אתם מסכימים שאעשה את הדברים האלה ? אני אומר להם שאנשים עם שברים הרבה חמורים כמו ביד או בירך יוצאים לפעמים מהבית, אז בטח שעם שבר קטן באצבע ברגל , לא ? הרופא במוקד גם אמר לנו שהשבר לא יתרחב ואמא שלי פוחדת שהוא כן יתרחב ואז אפילו אצטרך ניתוח, יש לה ממה לחשוש בהקשר לכך ? והרי בכל מקרה יש לי מדרגות בתוך הדירה, אז ברור לכם שאני אצא לפעמים מהמיטה, לא ? אני גם לא תמיד מקפיד לשכב כמה שיותר ובטח שלא להרים את הרגל למעלה, זה נורא ?

12/10/2021 | 19:16 | מאת: צפון33

היא טוענת שאם אאמץ את הרגל השבר יתרחב

שלום.. אפשר למרוח פעמיים ביום משחת טראומיל על השבר.. לדעתי מותר לך לעשות הכל רק להיזהר שלא לפגוע במקום השבר בהתאם ליכולות שלך

30/09/2021 | 18:04 | מאת: יעל

שלום, אימי בת 82 שברה בכף רגלה מסרק 4-5. היתה בגבס מסוף אפריל. היה קצת בלגן כי הורידו ואח"כ החזירו. כי מסרק 5 לא התאחה. ורק אז נתנו לה מומחה כף רגל שהוריד את הגיבוס השני אמר שזה בסדר. ובביקורת אמר שלא התאחה. הציע: גלי הלם אמר שזה משהו ניסיוני ולא בסל בית החולים והציע. אמרנו נשקול כי לא הבנו במה מדובר. יש לציין שבשיטוט באינטרנט יש הרבה שימוש בגלי הלם. האם יש משהו אחר או מיוחד? האם כדאי לעשות? הרופא אמר שמדובר בטיפול אחד בעלות 500 שח~ ושזה קצת כואב. בביקור הפיזיותרפיסט: אמר שלא לעשות.. אשמח לתובנות. נ.ב: אולי הנך יודע, מה קורה כשעצם לא תתחברת? לא דובר איתה על אופציה ניתוחית.

הגלי הלם יכול לזרז את תהליך הריפוי ויכול להקל בכאב.. לפני הטיפול בגלי הלם המטפל צריך להבין בדיוק מה קורה בכף רגל ולהחליט האם הטיפול מתאים

28/10/2021 | 14:25 | מאת: יעל

תודה. בהמשך, מצאתי והתקשרתי. קופת חולים משתתפת בהחזר חלקי. נאמר שזה בכלל נעשה עי פיזיותרפיסט. אין רשימה של מכונים בהסדר. כלומר עושים באופן פרטי. שאלות: האם יש כל מיני סוגים של מכשיר גלי הלם, מבחינת עוצמה וטכנולוגיה? ידוע לך אם בבית חולים , מבצע טכנאי פיזותרפיסט או רופא? היא מטופלת כעת בוולפסוןאצל אורותופד כף ורגל והוא זה שהציע את הטיפול בבי"ח. . אולי העוצמה של המכשיר קשורה לסוג ההכשרה? לא ברור לי הדבר.. מפחדת שיגרם נזק. תודה

31/08/2021 | 10:39 | מאת: מישהו בן 33

מזה כשבוע כואב לי בגב ובמותן ימין. בגיל 17 למשך 3 ימים כאבו לי שרירי הבטן לאחר כפיפות בטן שעשינו בשיעור התעמלות בבית ספר. הפעם הם התחילו לי משום מקום, לא עשיתי שום פעילות גופנית - לא הליכה, לא ריצה ולא כפיפות בטן. הם רק החלו לי לאחר שבוע של ישיבה ממושכת מאוד על המחשב. הכאבים מופיעים בעיקר ממעבר משכיבה לישיבה, או מישיבה לעמידה אבל אני אין לי כאבים בהליכה או בישיבה, ואני מתפקד : אוכל, יושן, שותה, הולך לעבודה ( לא עבודה פיזית, אלא בתוך מבנה ממוזג ), קונה בסופר ועוד.... קראתי באינטרנט שכאב במותן יכול להעיד על המחלות הבאות : דלקת בכליות, אבן בכליות ,דלקת במערכת השתן , חסימה או אבנים במערכת השתן , דלקת או חסימה בערכת העיכול , הפרעה בזרימת הדם, כיב פפטי , צליאק, אי סבילות ללקטוז אם זה מלווה בעצירות, שלשול, צרבת או בעיות ספיגה , במערכת המין : דלקות, ציסטות, גידולים, תסמונת המעי הרגיז ועוד... ובהפרעות כמובן בעמוד השדרה. יש לציין שרוב המחלות הללו שהזכרתי מלווים בשלשול או עצירות, צרבת, חום, כאבי בטן, כאבים בהשתנה ולי אין את התסמינים האלה, אז כנראה שאין לי את אחת המחלות הללו ? האם זה יכול גם להעיד על קורונה ? למרות שאין לי חום ? האם זה יכול להעיד על דלקת בתוספתן למרות שלא כואבת לי הבטן ? אם יש אפילו מחלה אחת ממה שהזכרתי חלקן מאוד מסוכנות, ואפשר ללא ניתוחים אפילו למות מהן. אתם חושבים שאני צריך ללכת לרופא / אורתופד או שאין צורך ? כאבים לא היו אמורים כבר לחלוף? מה לעשות בינתיים כדי לעכל על הכאבים ?

כאבי גב יכולים להגרם ממספר סיבות עד שלא עושים בדיקה מדוקדקת אי אפשר לדעת את הסיבה.. בדרך כלל כאבי גב נוצרים מבעיות בשרירים או תזוזה של החוליות בגב

15/04/2021 | 17:44 | מאת: יאיר

שלום רב אני סובל מזה מס חודשים בכאבים בעצם הזנב ביצעתי MRI אגן ופרקי ירכיים (במידה ויש עניין אני יכול לתת קישור לספריית DICOM לצורך בחינת הצילומים אשמח להסבר עבור תשובות הפענוח הבאה והאם טיפול בגלי הלם יכול להועיל : הבדיקה בוצעה בטכניקות שונות בשקלול T2 T1 מישור אקסיאלי סגיטלי וקורונלי התוויה: כאבים באזור עצם הזנב ממצאים: ממצא לוואי: כליה במיקום אקטופי באגן הקטן. פגמים סחוסיים, שינויים של אי-סדירות קורטיקלית עם ציסטות תת קורטיקליות קטנות בתקרת האצטבולום בפרקי ירכיים משני הצדדים. מתאים לשינויים ארטרוטיים. רושם לבליטה גרמית באזור המעבר בין ראש וצוואר הפמור בפרקי ירכיים משני הצדדים חשוד לד דפורמציה גרמית מסוג CAM . פרט לכך סיגנל לשד העצם תקין בעצמות האגן ובפמור המקורבת משני הצדדים. עמדה תקינה של ראשי הפמור באצטבולה משני הצדדים אין כמות חריגה של נוזל בפרקי ירכיים. נוזל נראה במפרק סקרואיליאקלי ימני ללא ארוזיות גרמיות וללא בצקת לשד עצם במפרק. ללא נוזל במהלך שריר איליופסואס. מסת שריר סימטרית. הפורמינה הסכיאטים חופשיים. מאחז תקין של גידים הגלוטאליים בגבשושית הגדולה משני הצדדים. מאחז תקין של גידי ההמסטרינג באיסכיום משני הצדדים. איברי האגן ללא ממצא חריג. סיכום: שינויים ארטרוטיים בפרקי הירכיים משני הצדדים. מעט נוזל במפרק סקרואיליאקלי מצד ימין, המשמעות לא ברורה. לתיאום קליני. מומלץ MRI מעקב בעוד 3 חודשים. כליה באגן במיקום אקטופי..

שלום. בדרך כלל הטיפול בגלי הלם מאוד עוזר לפתור את הבעיה אצלנו הבעיה מטופלת בשילוב כירופרקטיקה.. יש צורך להגיע למרפאה על מנת לעשות בדיקה פיזית על מנת לראות הכם הטיפול מתאים לך אישית

14/04/2021 | 13:59 | מאת: סרגיי

הסתיידויות בכתפיים ידיים גב

היי. בדרך כלל הטיפול בגלי הלם פותר את הבעיה של ההסתיידות בכתפיים תוך 5 טיפולים..בקשר לגב יש צורך לבדוק בדיוק מה כואב ואז לראות האם הטיפול מתאים.. גם בידיים יש צורך להבין את הבעיה

21/02/2021 | 17:08 | מאת: קרוליין

יש לי בעיה באצבע הקטנה ביד ימין אני ימנית אני לא יכולה לכפוף אותה בקושי לכפוף מה עושים במקרה כזה ממש סיוט מה יכול לעזור לבעיה באצבע ? גם ליישר אני לא יכולה

הבעיה באצבע זוהי תופעה שכיחה ונגרמת כתוצאה מעיבוי הגיד.. ניתן לפתור את הבעיה באמצעות טיפול בגלי הלם. ניתן לקרוא עוד על המחלה והפתרון באתר שלנו www.crt.co.il

האם היית ממליץ על מכשיר ביו קיור לייזר או על סוליו אלפא קיור לייזר? תודה

היי. בדרך כלל המטופלים שלנו שרכשו את מכשיר הביו קיו לייזר ושאר המכשירים לא היו מרוצים מהמכשירים הנ"ל..

22/06/2020 | 21:54 | מאת: שירי

שלום, האם גלי הלם יכולים לעזור גם לשברי מאמץ? יש לי שבר מאמץ בכף הרגל וכבר 7 חודשים לא עובר. הבנתי שהם טובים לדלקות אבל נתקלתי ברשת בזה:עירור תאים חדשים: טיפול בגלי הלם מעורר תאים שאחראים על שיקום ובניית רקמות, על ידי העלאת ריכוזי חומרים כימיים המעודדים צמיחת רקמות - growth factors כדוגמת פיברובלסטים- fibroblasts שאחראים על בניית רקמות חיבור, גידים ורצועות. בנוסף, נקישות המכשיר מעודדות פעילות תאים בוני עצם - osteoblasts וכך מזרזים הריפוי ברקמת עצם - למשל בשברי מאמץ. אשמח לחוות דעת: האם זה באמת יכול לעזור? והאם זה חס וחלילה לא יכול להחמיר את שברי המאמץ כשיש דלדול עצם? תודה מראש

גלי הלם יכולים לעזור בשבר מאמץ.. אבל לפני הטיפול יש צורך לברר בדיוק את מצב המטופל והאם יש גורמים נוספים ממקור מרוחק שמשפיע על כף הרגל

21/06/2020 | 20:35 | מאת: קרוליין

רציתי לשאול גלי הלם הם עוזרים לפרק דלקות בעצב שמגיעים מהגב זה יכול לעזור במקרים כאלה ? יש לי בלט בקע דיסק בגב התחתון ?

גלי הלם יכולים לעזור מאוד בנושא של כאב דלקות והסתיידות.. צריך לעבוד בזהירות עם גלי הלם בגב. יש לשלב את הטיפול עם טיפול כירופרקטיקה עדינה רוב המטופלים מגבים היטב לטיפול

30/06/2020 | 18:07 | מאת: קרוליין

כרגע אין לי דלקת אבל זה השלכה של עצב ? ואני ממש סובלת

06/06/2020 | 12:25 | מאת: מיכל

האם גלי הלם יכולים לעזור?

טיפול בגלי הלם יכול מאוד לעזור לפתור את הבעיה.. בדרך כלל במרפאות CRT מטפלים בשורש הבעיה שלעתים מתחיל משורש כף היד

09/10/2018 | 09:33 | מאת: חנה

ענוח הבדיקה נכתב כדלקמן: QUADRICEPS TENDON: הדגמה תקינה. PATELLAR TENDON: הדגמה תקינה בורסה סופראפטלית: הדגמה תקינה. מדור פנימי של הברך כולל MCL: הודגמה רצועה בלתי אחידה ברוב שטחה, לא הודגם קרע. מדור חיצוני של הברך כולל LCL: הדגמה תקינה. בברך אחורית: לא הודגמה ציסטה ע"ש "בייקר". BURSA PES ANSERIN: הדגמה תקינה. שאלתי היא: מהי הבעיה ברצועה? כיצד ניתן לטפל בבעיה?

שלום, לדעתי צריך לערוך אבחון פיזי ולא רק צילום על מנת לברר מדוע אתה סובל מ כאבים בברך, לעיתים הכאבים נובעים מבעיות הקשורות למקור מרוחק כגון הגב, אתה מוזמן לאיבחון ללא עלות במרפאת crt www.crt.co.il

יש לי דיספפסיה פונקציונלית שום סותר חומצה לא עוזר יש לי כאבים חזרים ברום הבטן עד כדי עילפון בעיות עיכול מעי רגיז כאבים וכן צריבה בפי הטבעת שום משחה לא עוזרת הצילו אין לי חיים מהסבל יש לי חרדה ודכאון ותרופות ופסיכולוגים לא עוזרים כי אני כל הזמן סובלת

שלום, במקרים כאלה אנו לא מטפלים

22/05/2018 | 00:47 | מאת: דניאל

שלום בן 44. מלפני כשלושה ימים כאב עז בברך ימין. ללא חבלה או משהו ידוע שיכול להסביר את זה. אין אודם או נפיחות יוצאת דופן. אין חום. יש רגישות למגע בולטת במיוחד בברך קדמית ממש מעל הפיקה. ותחושת חריקה כלשהי בכיפוף הברך. הכאב הוא הן בתנועה, והן בישיבה, והן בשכיבה. הכאב עז שלא מאפשר לישון, וגם מחייב לקום ולהתהלך מדי פעם בכדי שקצת יירגע. אופטלגין לא עזר בכלל, פרקוסט 5 מ"ג גם לא עזר לגמרי והוצרכתי לקום כמה פעמים בלילה. ממוצאי החג לאחר ביקור במוקד לילה (רופא כללי) התחלתי טיפול בסלקוקס פעמיים ביום, ויש שיפור קל. כ"כ נתבקשתי לבצע בדיקת דם וצילום ברך. ספירת דם תקינה, כ"כ CRP תקין. צילום ברך (אפ + לטרל): הודגם גנו ולגוס קלה תפליט קלה סופרה פטלרית שינויים ניווניים מינמאליים במדור המדיאלי לסיכום: סטיה ותפליט ושינויים ניווניים. 1. מה משמעות הממצאים? מה זה התפליט? מה זה הגנו ולגוס? והאם יש משמעות לשינויים הניווניים (בן 44)? 2. האם הממצאים הללו יכולים להסביר את הכאב העז? 3. האם מדובר בדלקת? של מה? והאם יכולה להיות דלקת ומדדי דלקת יהיו תקינים? 4. מה הסיבה לרגישות הגדולה למגע מעל הפיקה? 5. האם יש צורך בבירור נוסף? האם יש ללכת לאורטופד או שעלי לסיים את הטיפול בסלקוקס ורק אם לא יעזור, לגשת לאורטופד? תודה

שלום רב, ישנם סיבות רבות לכאב בברך ועל מנת לעזור לך בכאבים צריך מעבר לצילום הברך לעשות איבחון ובדיקה פיזית לכל מבנה השלד ולהבין האם הסיבה לכאב נעוצה רק בברך או שיש גורם מרוחק שמשפיע על הגב כגון שינויים בחוליות הגב אגן קרסול וכו' ממליץ להגיע אלי לאיבחון ללא עלות. בברכה אלי נחום 0723255760

18/05/2018 | 07:02 | מאת: עלי

שלום רב .התחלתי טיפול בגלי הלם שמשלב גם טיפול פיזיוטרפיה. בטיפול השלישי הרגשתי הקלה משמעותית . אך בטיפול הרביעי יש לי ממש כאבים אחרי הטיפול .והתחילו לי כאבי גב תחתון . השאלה תוך כמה זמן אני אמורה להרגיש בשינוי ? והאם יש משמעות לערבי גב תחתון ?האם קשור ?

שלום רב, קצת קשה לענות לשאלתך מיכוון שכל מטופל מגיב אחרת לטיפול בגלי הלם, לגבי כאב גב בדרך כלל אין קשר לטיפול בגלי הלם אבל יש צורך להגיע למטפל מוסמך שיאבחן ויעזור לך בכאבי הגב. בהצלחה אלי נחום

26/10/2017 | 07:01 | מאת: גלי הלם בעצם הזנב

האם גלי הלם יכולים לפתור את הבעיה של דלקת כרונית בעצם הזנב?

שלום גלי הלם יכול לעזור בטיפול בעצם הזנב רק לאחר שנערוך איבחון ונוודא שהטיפול מתאים

25/10/2017 | 10:59 | מאת: גלי הלם

מזה תקופה ארוכה הנני סובלת מכאבים בירך ובגב התחתון. שאלתי: במה כרוך הטיפול והאם הוא מוכר ע:י קופות החולים לצורך החזר

שלום, היא אפשר לדעת איזה טיפול את צריכה על מנת לדעת איזה טיםול מתאים לך יש צורך לעבור איבחון מקיף אצלנו במרפאה. הטיפול מוכר בחלקו אם במידה ויש לך כללית מושלם.

היי שמי רועי אני משחק כדורסל ועקב כאבים ביצעתי MRI ולהלן התוצאות בקישור הבא: http://catalist.co.il/roy1.png האם אני צריך לעבור ניתוח על פי הממצאים? האם אני יכול לחזור לשחק כדורסל? אם כן, מתי? ומה עלי לעשות כדי לשפר בנתיים את המצב? תודה, רועי.

שלום רועי. פורום זה לא עוסק בעינוח בדיקת mri

שלום, אני רוצה לנסות טיפול בגלי הלם לדורבן כרוני (ארבע וחצי שנים), ורציתי לשאול אם עלולות להיות תופעות לוואי ארוכות טווח (למשל החמרה של הכאב, צניחה של הקשת וכו). בנוסף שמעתי שהטיפול עלול לכאוב, ורציתי לשאול כמה ימים לאחר כל טיפול נמשכים הכאבים. תודה!

שלום. הטיפול בגלי הלם עלול לכאובין אבל הכאב הוא חיובי ועוזר לפתור את הבעיה. אפשר לפתור את בעיית הכאב באמצעות מכשירים מיוחדים שנמצאים במרפאת crt. בדרך כלל אחרי הטיפול הכאב פוחת.

וכמה זמן נמשך הכאב אחרי כל טיפול? אני צריכה לדעת שכן בעבודה אני צריכה להיות על הרגלים וחשוב לי לדעת מתי אוכל לקבוע משמרות בהתאם לטיפולים. האם יום/יומיים/שלושה ימים (...) אחרי הטיפול הכאב "הטוב" שנגרם מהטיפול חולף? תודה!

בדרך כלל אחרי הטיפול אפשר לתפקד כרגיל. המטופלים שעוברים טיפול בגלי הלם מדווחים לאחר הטיפול יש הטבה בכאבים.

25/10/2017 | 09:22 | מאת: ניסים

האם אפשר לקבל טלפונים של מוסמכים לבצע טיפול בגלי הלם באיזור הדרום ?

13/02/2017 | 21:55 | מאת: שרה סולמי

אני סובלת מהכתף ימין כבר 4 שנים לאחר צילום אולטרה סאונד נקבע שיש לי הסתיידות ודלקת מה הטיפול שאתם מציעים בגלי הלם ושיטת crt. שרה

שלום רב שרה. אנחנו מתייחסים לגוף בצורה הוליסטית ואנו מטפלים גם בכתף וגם במקור הבעיה בשילוב מספר שיטות הכוללות כירופרקטיקה גלי הלם ומכשיר האורולון c מגרמניה העובד בלעדית במרפאת crt ברפואת תדרים.

סובלת מדורבן בעקב יש לי ביוח פרטי בחברת הפניקס האם יש החזרים מחברת הביטוח בטיפול עם גלי הלם. האם הטיפול בגלי הלם יעיל ומה סיכויי ההחלמה בטיפול גלי הלם.

שלום רב. הטיפול בגלי הלם יעיל מאוד בטיפול בדורבן העקב. הטיפול בגלי הלם עובד כבר למעלה מעשרים שנה. אנחנו במרפאת crt משלבים מספר שיטות טיפול וכמה מכשירי טיפול. יש למעלה מ 95% הצלחה. הטיפול נחש כטיפול מחליף ניתוח באמצעות גלי הלם.

12/02/2017 | 08:05 | מאת: משה

היי אני סובל מכאב גב תחתון ובלט בחוליות L3 L4 האם טיפול בגלי הלם יכול לעזור?

שלום. טיפול בגלי הלם יכול לעזור בטיפול בבלט דיסק אבל צריך לבדוק האם הטיפול מתאים לך. עדיף. להיבדק ולטפל במקרה שלך אצל מומחה לבעיות גב ולא לתת לכל אחד לטפל בגב שלא יגרם לך נזק. אם תהיה מעוניין אתה מוזמן להגיע למרפאת crt ולקבל יעוץ ואיבחון חינם. בהצלחה אלי נחום

11/02/2017 | 19:56 | מאת: דוד

אני סובל מטניס אלבו כבר שנתיים כל הטיפולים לא עזרו. ניסתי דיקור פיזיוטרפיה שיאצו. האם טיפול בגלי הלם יכול לעזור??

הטיפול בגלי הלם יכול מאוד לעזור לטניס אלבו. אבל צריך לשים לב כי לעיתים הבעיה היא יותר מורכבת והבעיה והכאב הוא לא רק בעצם אלה גם ישנם קרעים בזרוע היד. את הקרעים הקטנים בשריר אפשר לראות בצילום u.s מכשירי crt מגרמניה הנמצאים במרפאות crt עוזרים גם לטפל בקרעים ובדלקת הנמצאת גם בזרוע. בהצלחה אלי נחום

10/02/2017 | 16:32 | מאת: שושנה מזרחי

שלום מר נחום, בת 56 ובריאה מזה כחודשיים אני סובלת מכאבים עזים בעקב כף הרגל, הכאב בעיקר כשאני מתעוררת מהשינה ואחרי מאמץ, לאחר צילום רנטגן הרופא איבחן שאני סובלת מדורבן בעקב והמליץ על פיזיוטרפיה וזריקת סטרואידים. התור לפיזיוטרפיה הקרוב רק בעוד 3 חודשים וזריקה אני לא מעוניינת לקבל כי הבנתי שהזריקה כואבת ולא תמיד עוזרת. קראתי באינטרנט על טיפול בגלי הלם, שאלתי מה זה טיפול בגלי הלם? והאם טיפול בגלי הלם יכול לעזור?

שלום רב. מטרת הטיפול בגלי הלם הוא לפרק את ההסתיידות ולרפא את הדלקת בעקב. בדרך כלל הטיפול במרפאת crt מאוד יעיל ותוך כ 5 טיפולים אפשר לפתור את הבעיה ללא זריקות הטיפול נעשה 1 לשבוע. הטיפול מוכר בחברות הביטוח הפרטיות אם יש לך כיסוי לטיפול מחליף ניתוח. בהצלחה טלי נחום