פורום מתיחת פנים, מילוי קמטים וניתוחי חזה

פורום זה סגור לשליחת הודעות חדשות. לפורום הפעיל - כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית
פורום זה נועד לתת מענה ראשוני למתעניינים בניתוחי פנים, בטיפולי הצערת עור הפנים ובניתוחי חזה. בעשור האחרון תחום הניתוחים הפלסטיים עבר מהפיכה הנובעת ממספר סיבות: עלייה דרמטית בביקוש לניתוחים מסוג זה, התקדמות בטכניקות ייחודיות בתחום הכירורגי, והתפתחות טכנולוגית של המכשור הרפואי אשר הביאה לירידה משמעותית בסיבוכים שלאחר הניתוח. בפורום זה אשמח לענות על כל שאלה הנוגעת לניתוחים פלסטיים וטיפולים אסתטיים להצערת הפנים והגוף. .
68 הודעות
59 תשובות מומחה

מנהל פורום מתיחת פנים, מילוי קמטים וניתוחי חזה

משהי עשתה הגדלת חזה גדולה ממה שהמליץ הרופא? והאם היו סיבוכים או זיהומים למינהם?

24/01/2016 | 11:17 | מאת: שרה

שלום ד"ר, הרופא רשם לי קרם פנים עם 0.75 אחוז רטין A (כזה בהכנה רוקחית שמזמינים בסופר פארם). האם ניתן למרוח אותו על הציפורניים? האם יכול להיות שהוא מחזק את הציפורניים? תודה

05/01/2016 | 00:06 | מאת: אורלי

כיצד ניתן לטפל בשקיות נפוחות מתחת לעניים? הם אינם שחורות ושקועות רק נפוחות מה ניתן לעשות? תואודה לתשןבתך בהקדם מעוניינת לטפל בתופעה בהקדם אם לא מדובר בניתוח. תודה מראש אפשר לצרף מספרי טלפון להתקשרות

11/09/2015 | 16:34 | מאת: חגית

שלוןם דר עשיתי הגדלת חזה לפני שנתיים וחצי עשיתי אולטרסאונד חזה לפני שמונה חודש השאלה שלי היא יש לי כאבים דקירות יותר מדוייק בפיטמה בלבד בשד בצד שמואל זה קרה לי לפני יומיים ועכשיו חזר שוב אני אמורה לחשוש מזה? זה ממ מלחיץ אותי חשוב לציין שאין שינוי בחזה או אדמומיות רק דקירות בפיטמה מה זה יכול להיות תודה..

24/08/2015 | 22:11 | מאת: דני

היי! אני בן 21 גובה 1.78 שוקל 78 קילו. מאז גיל ההיתבגרות אני זוכר את עצמי עם פטמות נפוחות, ברגע שמוחצים אותן קצת הן נהיות בגודל נורמלי. מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה המתסכלת הזאת?

היי צריך לגשת לבדיקה ע"י רופא מומחה כדי לאבחן את הבעיה . לא אוכל לתת תשובה על בסיס ניתונים שהעברת בכבוד רב דר רובינפור

18/08/2015 | 19:27 | מאת: גאיה

שלום ד"ר, מזה מספר שנים אני מזריקה בוטוקס לשביעות רצוני. לפני כשבוע עשיתי הזרקה במצח, בין העיניים ובצדדים, ונראה לי שיש נפילה קלה של אחת הגבות. זה לא קרה לי בעבר:( (אציין כי לא שמתי לב בדיוק באילו נקודות הרופא הזריק לי.) האם זה קורה הרבה או נדיר? האם המצב משתפר? ותוך כמה זמן ניתן לצפות שיפור? האם רק כאשר השפעת הבוטוקס פגה כליל או קודם?... והאם יש מה לעשות או עדיף רק להמתין? תודה רבה!

לקריאה נוספת והעמקה

שלום גאיה מה שאת מתארת הינו תופעה ידועה ויכול לקראת במספר סיבות. לפי ניסיוני עדיף להמתין עד שתופעה תעבור ולשמחתינו השיפור מגיע בדרך כלל הרבה לפני שכל ההשפעה של בוטוקס יעבור. רק להמתין בסבלנות בתודה דר רובינפור

06/08/2015 | 21:45 | מאת: דן

שלום אני בחור בן 26 ויש לי עודפי עוד בצוור ובתחתית אני בחור רזה האם קיים טפול שהוא לא כרוך בניתוח?

שאלה קשה , יש צורך בבדיקה על מנת לשקול דרכי טיפול מתאימים. בעיקרון עודפי בגיל הזה בצוואר נדיר מאוד ובמקרים קיצוניים צריך לחפש סיבה לבעיה. בכבוד רב דר רובינפור

26/07/2015 | 15:33 | מאת: מיכל

בת 56. אני עוברת הזרקות של חומצה הילרונית בזויות הפה ויומיים לאחר מכן יש לי טיפול שיניים ושיננית. האם סמיכות האירועים בעייתית או יכולה לפגוע בפיזור החומר? תודה.

לקריאה נוספת והעמקה

היי ממליץ לך להרחיק בין שני אירועים לפחות כשבוע ימים. לפעמיים בטיפולי שיניים יש לחץ נקודתי בזוויות הפה שעלול לסבך את הזרקה. בכבוד רב דר רובינפור

18/07/2015 | 23:47 | מאת: לירז

היי רציתי לדעת איך ניתן לדעת שהשתל דולף , מה התסמינים , האם יש כאבים או שינוי במבנה החזה אשמח לקבל תשובה מהירה תודה לירז

לקריאה נוספת והעמקה

בדרך כלל מגלים את דליפה בבדיקות שד כמו אולטרהסונד או MRI/ רופא מנוסה בדרך כלל מזה אם יש בעיה. מבחינה קלינית אין סימנים מיוחדים . אם יש כאבים בשדיים יש צורך להבדק ע"י רופא בכבוד רב דר רובינפור

מאז שעברתי הגדלת חזה מעל לשריר, היו כאבים שחוזרים ונשנים, כעת מספר ימים שאני סובלת מכאבים בחזה השמאלי, שמרגיש כמו דפיקות כאלה, כאבי שרירים, דקירות...האם זה מצב שמסוכן? רציתי לציין גם שבעת שינה על הבטן - כאשר יש משקל על החזה אני קמה עם דקירות חזקות שאחרי מספר שניות עוברות, כאילו עד שהשתל חוזר למקומו הטבעי,

לקריאה נוספת והעמקה

היי לא כתבת על גילך . במצב שלך אני ממליץ להבדק ע"י כירורג פלסטי או כירורג שד וייתכן שיש צורך בבירור מקיף יותר כגון אולטרהסונד של שדיים. אין לי מספיק פרטים על מנת שאוכל לעזור בתשובה. בכבוד רב דר רובינפור

09/06/2015 | 14:56 | מאת: אסתי

שלום אני בעלת חזה גדול מאד( מידה G) לאחר ניתוח קיצור קיבה שלא הוריד ממידת החזה באופן משמעותי. הייתי אצל פלסטיקאית להתעניינות אודות הרמה ועיצוב והיא הסבירה לי שבגלל גודל החזה אצטרך הקטנה ולא רק עיצוב והרמה בלבד. כמו כן הגודל מפריע לי מבחינה אסטטית ומבחינת כובד- לא נח וחסר פרופורציה, כבד וכואב) היום הייתי אצל כירורגית שד שריפתה את ידי ואמרה לי כי אינה ממליצה לי לעשות את הניתוח היות והכאבים בשל המשקל והכובד לא יעלמו ואילו ההצטלקות לא תעלה יפה- תהיה לי עוגמת נפש מאד גדולה אני מאד מבולבלת ומפוחדת כי באמת אין אפשרות לאמת את תוצאות ההצטלקות אשמח למידע על סיכונים וכו

לקריאה נוספת והעמקה

היי שלום ברור שניתן באמצעות הקטנת שדיים להקל על מצב של כובד בשדיים ושיפור פיזי משמעותי במצבך. לגבי צלקות של ניתוח הקטנה לא ניתן לדעת איך צלקות שלך תראו. המדד של טיב הצלקות תלוי בגנטיקה , צלקות קודמות, מוצא אתני. ממליץ לך לברר אצל פלסטקאי מומחה את כל השאלות . אין לי מושג למה כירורג כללי ללא ניסיון בהקטנת שדיים מייעץ לך. בתודה דר רובינפור

03/06/2015 | 08:57 | מאת: or

קולגן בוסטר - האם השיטה מוכרת לתוצאות טובות ? לכמה זמן? כיצד זה פועל?

לקריאה נוספת והעמקה

היי למעשה זה נקרא SKIN BOOSTER ומתבצע על ידי שימוש בחומצה היאלורונית. תוצאות זמניות אבל הם יעילות באינדקציה נכונה . אני אישית משתמש בזה באיזור הצוואר בשילוב עם בוטוקס ותוצאה מחיקה עד 6 חודשים בכבור רב דר רובינפור

02/06/2015 | 11:40 | מאת: סמיילי

שלום, אני מתעניינת בהגדלת חזה. אשמח לדעת מה עליי לשאול את הרופא במהלך הייעוץ. כמו כן, ידוע לי שיש שתל טבעי יותר בצורה של טיפה או אגס- למי הוא מומלץ? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

היי מה שחשוב בניתוח הגדלת חזה הוא יעוץ אישי ע"י רופא מומחה , שאלות צריכות להתרכז בעיקר בסיבוכים ותופעות לוואי לתווך ארוך . צורת השתל וגודלו בעל חשיבות אדירה וצריך להקבע ע"י רופא מומחה. בכבוד רב דר רובינפור

31/05/2015 | 06:53 | מאת: נתי

שלום בת 45, התחילו להיות לי קמטים במצח (לא קמטי הבעה) איזה טיפול מומלץ כדי להעלים אותם? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

לצערי בלי בדיקה לא יהיה אפשרי לתת לך תשובה . ממליץ לך עך בדיקה אצל רופא מומחה בתחום. דר רובינפור

28/05/2015 | 02:22 | מאת: מימי

בת 20. קראתי שלאחר הגדלת חזה התחושה של המגע בחזה ממש יורדת, ולפעמים לגמרי. זה נכון?

לקריאה נוספת והעמקה

היי לאחר הגדלת חזה בחלק מנשים יש ירידה בתחושה בקוטב התחתון של שדיים ולעיתים נדירות יותר עלולה תחושה בפיטמה תשתנה. לרוב הנשים תחושה חוזרת לאחר מספר חודשים אבל קיימים מקרים של איבוד תחושה לצמיתות בכבוד רב דר רובינפור

13/05/2015 | 01:06 | מאת: הדר

שלום אני בת 18 ואני רוצה לעשות הגדלת חזה. אני מידה a80 בחזייה ואני לא ממש מבינהבכל זה, רציתי לשאול אם זה אפשרי והאם יש סיכון כלשהו בהגדלה לפני לידות( בעתיד)? והאם החזה לאחר התופעות לוואי של ההגדלה יהיה יותר רגיל או פחות רגיש למגע ? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

הגדלת חזה לפני לידה לא מסכן את הריון ונחשב ניתוח מתקבל על הדעת . ההריון עצמו משפיע על שדיים וגורם לנפילה בחלק מהמקרים . שתל קטן יותר מוריד באופן משמעתי את ההשפעות הלא טובות בתווך ארוך בתודה דר רובינפור

11/01/2015 | 20:04 | מאת: ענת

שלום רב דר האם ידוע לך אם אפשר לטפל בגרנולומות בעזרת שנוצרו מהזרקת ארטיקול לפנים לפני שנים בעזרת fu5 . אני שואלת מכיוון שסטרואידים לא ממש משפרים משמעותית את הגושים. מיואשת ומדוכאת.. תודה

לקריאה נוספת והעמקה

היי שלום סטרואידים יכולים להוריד את תגובה של הגוף וגודל הגוש במקום ץ לא סטרואידים ולא 5FU מסוגלים להעלים את חומר עצמו . לאחרונה הייתי עד בטכניקה חדשה לסילוק חומר זר ע:י מכשיר חדש שעדיין אין בארץ . ממליץ לך על טיפול בסטרואיד מסוג KENACORT וניסיון של גירוד והוצאת החומר אצל רופא פלסטיקאי בכבוד רב דר רובינפור

18/12/2014 | 17:23 | מאת: בחור

שאלתי אותך על חומר מילוי קבוע ואמרת שיש את הסיליקון שהוא לא ממולץ (אני ממלא שקע עמוק באף בעזרת רדיאס) לכן רציתי לשאול אם יש טיפול יעיל יותר מבחינת טווח זמן (אני לא יעשה ניתוח מסיבות אישיות) למשל שמעתי על הזרקת שומן עצמי, קראתי במספר מקומות שיש חומר שנקרא ארטיפיל עם תופעות לוואי נמוכות ואפשרות להוציאו במקרה של חוסר רצון או הזרקת סיליקון בשיטה מיוחדת מיקרו טיפה שהיא יחסית בטוחה מאוד מאות רציתי לדעת מה אתה חושב על כך ומה הסיכוי באמת להתקל בתופעות לוואי מחומרים אלה(אולי אני מוכן לקחת את הסיכון)?, האם אתה חושב שיצא בזמן הקרוב חומר קבוע או יעיל יותר מרדאיס(למקרה כמו שלי)?

לקריאה נוספת והעמקה

היי לגבי סיליקון באף הסיבוכים לא ממש קשורים לשיטת ההזרקה וממליץ לך בחום לא להזריק . לגבי ארטפיל זה חומר שלאחרונה לא היה בשימוש , אחוז הסיבוכים נמוך יחסית ואפשר להשתמש בו בכבוב דר רובינפור

26/12/2014 | 00:06 | מאת: בחור

האם אתה ממליץ על שימוש בארטיפיל כחומר מילוי?, האם אתה משתמש בו?

12/01/2015 | 01:56 | מאת: ענת

לא ממליצה לך להזריק ארטפיל. תקרא בפורומים בחול על החומר.

לפני כ-3 חודשים נוצרה לי מעין בצקת, התנפחות בצד שמאל של השפה העליונה, וזה לא נעלם. הייתי אצל רופא עור שאמר שזה כתוצאה מחומר מילוי שהוזרק לי בצידי האף. האם יכול להיות שאחרי מספר פעמים של הזרקות תהיה ריאקציה לחומר. יכול להיות סיבות נוספות?מה עושים? להמיס? לחכות שהחומר יפוג?וזה ייקח הרבה זמן להישאר עם הנפיחות.האם יש קרם שיכול להוריד את הנפיחות, ובדיקות נוספות למציאת הסיבה?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום הנפיחות או תגובה אלרגית יכול להופיע גם לאחר תקופה , מאוד חשוב שתבדקי במרפאה על מנת לאבחן את הבעיה ולחשוב על טיפול בכבוד רב דר רובינפור 037678008

22/11/2014 | 18:18 | מאת: בחור

שלום יש לי שקע באף שאותו אני ממלא בעזרת רדיאס כבר שלוש שנים כל שנה בערך לאחר שהנפח מתחיל לרדת דבר שגורם לי כל הזמן לבדוק את מצב האף ומטריד אותי אני מאוד מאוד מפחד מניתוח לכן רציתי לדעת אם יש אפשרות להזריק חומר קבוע עם סיכונים מינימלים בפעם הבאה שנפח הרדיאס יתחיל לרדת(למרות שיש לי רדיאס כבר באף)

לקריאה נוספת והעמקה

לצערי אין חומר מילוי קבוע חוץ מסיליקון ואני ממליץ לך להתרחק ממנו, הזרקה חוזרת של חומר מילוי מגדילה את זמני חזרה. בתודה דר רובינפור

18/11/2014 | 00:50 | מאת: שרה

שלום רב.אני בת 78 עם עור פנים לא מקומט כמעט. ברצוני למלא את הלחיים שנראות שקועות ונותנות לי מראה רזה ומורעבת... על איזה טיפול תוכל להמליץ? בתודה.

לקריאה נוספת והעמקה

שלום , איבוד נפח בפנים לאחר שנים הינו דבר שכיח ומילוי כנפח נחשב שבסיס הראשוני של כל טיפול אסטתי , יש צורך הבדיקה קלינית של הפנים שלך על מנת לאפשר המלצה הטובה ביותר , ממליץ על יעוץ מומחה במרפאה. בתוד ה דר רובינפור 037678008

08/11/2014 | 00:37 | מאת: יעל

שלום, אני חצי שנה מניתוח שרוול. אין לי למזלי עור עודף. רק השדיים שלי מהחודש הראשון התרוקנו ונראים כמו שני בלונים שיצא מהם האוויר. רק עור בלי שום שומן. האם אפשרי לעבור ניתוח לתיקון החזה, או שעדיין מוקדם?

לקריאה נוספת והעמקה

היי יעל , הנושא החשוב ביותר הוא להגיע למשקל יציב לאורך 3-6 חודשים ואז ניתן לבצע ניתוח לתיון השד , אם את עדיין יורדת במשקל צריכה להמתין עד הסיום התהליך בתודה דר רובינפור

27/09/2014 | 18:22 | מאת: נורית

שלום, אני ב 52 ורוצה לעבור את ההליך של מתיחת םני, לפי מה שקראתי זה נושא שעדיין חדש, האם כדאי, וכמה זמן זה מחזיק מעמד, תודה

לקריאה נוספת והעמקה

ניתוח של הרמת לחיים הינו אחד מהניתוחים הנפוצים. היום ברפאה האסטתית , במקרה שאת מתאימה לסוג כזה של ניתוח החלמה יחסית קלה . ממליץ לך על יעוץ מומחה לפני כל החלטה בכבוד רב דר רובינפור

27/08/2014 | 15:43 | מאת: אודליה

שלום, אני בת 40 ומעוניינת להתנסות בשיטת החוטים למתיחת פנים, בפרט הסנטר. הסנטר שלי מאוד קטן ורציתי בעזרת החוטים להדגיש אותו. האם זה אפשרי? מסוכן?

לקריאה נוספת והעמקה

חוטים מסוגיהם השונים מיועדים לשיפור מראה העור או שיפור בנפילה של עור. יעילות של חוטים נושא לוויכוח אצל רופאים שונים ובוודאות לא מיועדות לקדם את הסנטר . הטיפול הטוב ביותר בסנטר אחורי הוא הכנסת שתל ובמקרה ניתוח יחסית פשוט. קיימת סוגים שונים של שתלים שרק בבדיקת מומחה אפשר להחליט עליהם בכוד רב דר רובינפור 037678008

04/06/2015 | 09:24 | מאת: מנו לייזרוביץ'

מסיבות רפואה (עישון כבד ותרופות) גיסתי לא הורשתה לעבור ניתוח. היא הלכה לרופא שהשתמש בחוטים עם משולשים עליהם או משהודומה. חוטים הם מארה"ב והם אושרו שם במשרד הבריאות שלהם שקרוי FAD. היא עשתה זאת לפני מספר חודשים ומה שהרופא אמר לה זה שהחוטים הם כמו בניתוחים שנעלמים בגוף. לדעתי הניתוח יצא טוב ונראה בסדר גמור

03/08/2015 | 14:33 | מאת: גבריאל חנני

במקרים מסויימים אפשר אפילו להימנע בעזרתם מניתוח. כמובן שכאשר ישנה צניחה גדולה של העור או שיכבת שומן גדולה מדי אז כדאי ליראות כירורג פלסטי ולשקול ניתוח

שלום, בעניין מילוי שקעים מתחת לעיניים בשומן עצמי, האם הפרוצדורה בטוחה, לכמה זמן נשמר המראה המלא והאם התוצאות דומות להזרקת חומרי מילוי סינטטיים? העלות היא כמו של חומרי מילוי? תודה.

לקריאה נוספת והעמקה

שלום ענת הזרקת שומן בשקעים דורש מיומנות וידע בטכניקה והבנה באנטומיה של איזור . בידיים לא מקצועיות עלול להיות סיבוכים שחלקם מסוכנים. עלות שונה מהזרקת חומצה היאלורונית עקב שימוש במכשירים חד פעמיים להפרדת תאי שומן בכבוד רב דר רובינפור 037678008

14/08/2014 | 19:38 | מאת: רונית

שלום רב, לפני מס חודשים פניתי לרופא למילוי שקעים מתחת לעיניי. לאחר כחצי שעה כל האיזור התנפח ונוצרו שני כיסים מכוערים ונפוחים. הרופא המיס לי את החומר והמצב חזר לקדמותו.לטענתו אני רגישה לחומר שהוא הזריק לי .אם אינני טועה שמו רסטילן. מה דעתך?

לקריאה נוספת והעמקה

היי רונית חומר מילוי רסטילן נחשב לחומר טוב מאוד . מקרים של אלרגיה לחומר אמנם מאוד נדירים אבל יתכן שרופא שלך צדק בעניין בתודה דר רובינפור

06/08/2014 | 11:01 | מאת: ניבה

שלום דר' מנו, אני סובלת מעיגולים שחורים תחת העיניים, במשפחה יש את התופעה המוזכרת ולכן אני חושבת שהבעייה אצלי היא על רקע גנטי,ניסיתי קרמים של חברות כגון קליניק ולנקום - אך ללא הועיל. האם ה חושב שיש דרך להפחית או לבטל את העיגולים השחורים? והאם יש תכשיר מריחה שיכול לעזור ולהועיל- אולי דרך רופא עור?? תודה מראש

לקריאה נוספת והעמקה

לצערי איני יכול לתת לך תשובה משמחת . במקרים של פגמנטציה עמוקה על רקע גנטי עדיין אין טיפול עם שיפור דרסטי בכבוד רב דר רובינפור

05/08/2014 | 17:13 | מאת: נעם

שלום דר' רובינפור בן 60 מה היעילות של חומצה הילאריונית במריחה חיצונית? תודה נעם

04/08/2014 | 16:00 | מאת: כרמן

אני נוטלת קומדין בעקבות ניתוח להחלפת מסתם אאורטלי. כיצד יכול להתבצע ניתוח עפעפיים עליונים במקרה כזה? מה הם הסיכונים ?האם יתכן ניתוח ללא הפסקת הקומדין?תודה

לקריאה נוספת והעמקה

היי כרמן בוקר טוב בוודאי ניתן לבצע ניתוח בעפעפיים גם בלקיחת קומדין , לרוב המקרים ניתן לתת תחליף של קומדין ללא שום בעיה . ממליץ לך על יעוץ לפני ופגישה עם רופא מרדים שמסדר את הטיפול לפני ניתוח בכבוד רב דר רובינפור

04/08/2014 | 15:14 | מאת: יעל

לפני יותר משנתיים מילאתי בהזרקה שקעים מתחת לעיניים.ברור שאצל רופא מוסמך. מאז יש לי נפיחות שאינה יורדת!!!בצבע שמזכיר תכלת. הבנתי ממנו לאחר תקופה ארוכה זו שיש אפשרות להוציא הנפיחות בעזרת מזרק??? אבל אני מאד פוחדת מאז להתעסק בהזרקות באזור העיניים. מה דעתך והסבר בבקשה על מה שקרה? תודה יעל

לקריאה נוספת והעמקה

הזרקה של חומצה היאלורונית בצורה שטחית מתחת לעין יכולה לגרום למצב שתיארת. לרוב אחרי שנתיים החומר נעלם אבל מסג מקוני יכולה לזרז את ספיגה של החומר בכבוד רב דר רובינפור

03/08/2014 | 22:16 | מאת: זיוה

שלום דר רובינפור האם הטיפול בחומצה הילארונית עוזר גם במקרה של עיגולים שחורים מתחת לעיניים?

לקריאה נוספת והעמקה

הזרקת בשקעים מתחת לעיניים משפר את מצב של עור וצל אבל לא משפיעה באופן ישיר על פגמנטציה. לטיפול בסוגים קלים של פגמנטציה ניתן להשתמש בתכשירים מיוחדים או בלייזר מיוחד בכבוד רב דר רובינפור

03/08/2014 | 10:35 | מאת: אלה

בזמן האחרון מדברים הרבה על נושא מתיחת בטן בחוטים יש לי עור רפוי לאחר הריון ) ילדתי לפני עשר שנים) וסימני מתיחה אין לי שומן בבטן והיה גם מנתח פלסטי שאמר שאיני מתאימה לניתוח מתיחת בטן כי "אין מה למתוח" ... אבל הבטן עם סימני מתיחה ועור רפוי וטבור מעוות ...האם לדעתך יש מצב שזה פתרון עבורי או ש"חבל על הזמן

לקריאה נוספת והעמקה

שלום אלה מצב שאת מתארת בבטן בדרך כלל נובע מהריונות עם סימני המתיחה בעוןר הבטן ולפי חוות דעת רופא פלסטיקאי שקבלת את לא מתאימה לניתוח. לצערי כל נושא החוטים יצאה מפרופורציה ובאופן חד וברור לא ניתן לשפר את מראה הבטן ע"י חוטים . לא קיים חוט שמטפל בסימני לידה או עודפי עור בבטן בכבוד רב דר רובינפור

04/08/2014 | 11:29 | מאת: אלה

תודה על התשובה המהירה אם כך, אני מבינה שאין פתרון בכלל?

31/07/2014 | 18:34 | מאת: נורית

שלום. לפני כעשר שנים היגעתי אל דר רובינפור להזרקת בצידי האף .דר אמר לי בחומר המילו יחזיק לאורך שנים רבות אך הסביר לי במידה ואעשה ניתוח פנים /מתיחה יש להוציא את מילוי זה.כעת , בודקת ושוקלת ניתוח זה אך עלי לדעת מה חומר המילוי (שם) שהוזרק. אגב,כפי שהבטיח דר רובינפור התוצאה של ההזרקה עדיין טובה מאד למרות שחלפו שנים רבות . תודה על תשובתך

נורית לפי השם שלך בלבד לא אוכל לבדוק את סוג החומר ץ ממליץ על פגישת יעוץ בתודה דר רובינפור 037678008

25/07/2014 | 12:21 | מאת: ינון

שלם דר' רובינפור עד כמה יעיל חומץ תפוחים בהסרת כתמי גיל ושמש שטחיים וכיצד להשתמש בו תורה לנון

לקריאה נוספת והעמקה

חומצת תפוחים משפיעה בופן שטחי מאוד והיום יש טיפוליו יעילים יותר ממליץ על התיעצות אצל רופא מומחה בכבוד דר רובינפור

23/07/2014 | 08:58 | מאת: אירנה

שלום דר רובינפור עד כמה מכשיר NECK TITE מסייע להצערת עור הצוואר ?

לקריאה נוספת והעמקה

לצערי אין לי נסיון אישי במכשיר , אבל ממטופלות שראיתי במשך הזמן המסכנה שבמקרה של עודף עור הטיפול אינו יעיל בכבוד רב דר רובינפור

03/07/2014 | 11:00 | מאת: רננה

שלום ד"ר רובינפור שמעתי על טיפול להצערת עור הפנים באמצעות חוטים וגם על ה-SKIN BOOSTERאני בת 57 ומעוניינת בלייפות מעט את עור הפנים , איזה טיפול עדיף לי ?תודה רננה

לקריאה נוספת והעמקה

רננה שלום מאוד קשה לי לענות לך על שאלה בלי לבדוק את מצב העור ואיכותו ומידת הנפילה בעור הפנים שלך .כעיקרון SKIN BOOSTER מיועד לשיפור קל של מראה העור והשפעה אינו דרסטי . לגבי חוטים קיימת סוגים שונים של חוטים עם משמעויות טיפוליות שונה לכל אדם . מציע לך לקבל יעוץ ע"י רופא מומחה בתודה דר רובינפור

30/06/2014 | 11:02 | מאת: יפית

שלום, רציתי לדעת מה זה הטיפול החדש שנקרא סקין בוסטר ? או SKIN BOOSTER ? איך זה עובד ולכמה זמן זה מחזיק ? תודה יפית

לקריאה נוספת והעמקה

שלום הטיפול המכונה SKIN BOOSTER למעשה מבוסס על החדרת כמות קטנות של חומצות היאלורוניות מתחת לעור בצורה שטחית . היעילות של הטיפול הינו זמני ומתאים רק לגילאים צעירים שלא זקוקים לטיפולים משמעותיים יותר בתודה דר רובינפור

29/06/2014 | 16:43 | מאת: גילה

שלום ד"ר רובינפור רציתי לדעת תוך כמה זמן אוכל לחזור לעבודה אחרי ניתוח מתיחת בטן ? תודה גילה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום גילה זמן החלמה ממתיחת בטן נמשך בין שבועיים לשלושה שבועות וזה תלוי בהיקף הניתוח עם או בלי שאיבת שומן בכבוד רב דר רובינפור

20/06/2014 | 15:42 | מאת: חוה

בת 32 אבקש לדעת האם מקום ניתוחי שנתפר בחוטים נמסים,אפשר לנקות במי חמצן 'ניקוי ראשוני, אחרי שמורידים את התחבושת כדיי לשים אחת חדשה, עד שאפשר יהיה לרחוץ במים וסבון, האם מי חמצן בטוחים לשימוש באיזור תפר עם חוט וכזה, ומנקים ביעילות? או שאסור כי עלולים להמיס את החוט?

12/06/2014 | 08:48 | מאת: סיוון

שלום דר רובינפור רציתי לדעת איך אפשר לטפל בעיגולים שחורים מתחת לעיניים ?

לקריאה נוספת והעמקה

נושא בעייתי מבחינה טיפולית . עיגולים שחורים יכולים להיווצר על רקע גנטי או הורמונלי וכמובן שטיפול מתייחס גם לסיבה . היום קיימת טיפול לייזר ספציפי מאוד לשיפור המצב וגפ קיימים משחות חהבהרה שתוצאות בכל שיטה לא מבטיח הצלחה של 100% . בכל מקרה ניתן לקבל התיעצות להתאמת הטיפול בכבוד רב דר רובינפור

10/06/2014 | 15:53 | מאת: איילת

שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין שני סוגי הניתוחים תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום לך שאיבת שומן הינו ניתוח שמטרתו להוציא עודפי שומן באיזורים שונים בגוף ללא שינוי במבנה העור וללא כריתת העור . מתיחת בטן למעשה משלב טיפול של עיצוב הגוף ע"י כריתת עודפי עור אם או בלי שאיבת שומן. כמובן שנושא הצלקות בשאיבת שומן הינו מזערית לאומת מתיחת בטן בתוה דר רובינפור

10/06/2014 | 10:27 | מאת: דליה

בוקר טוב רציתי לדעת מה זמן ההחלמה מניתוח עפעפיים ומתי אפשר לחזור לעבודה ?

שלום החלמה מניתוח עפעפיים עליון ותחתון לוקח בין 10 ימים לשבועיים . במקרים שניתוח רק בעפעף עליון החלמה בדרך כל קצרה יותר בכבוד רב דר רובינפור

10/06/2014 | 10:13 | מאת: שושנה

שלום האם אני יכולה לשלב בניתוח אחד ניתוח עפעפיים וניתוח הרמת פנים ?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב היום רוב הניתוחי פנים משולבים בניתוחי עפעפיים ולפעמים השילוב הוא הכרחי. למעשה חוסכים הרדמה והחלמה נוספת בכבוד רב דר רובינפור

01/06/2014 | 17:54 | מאת: חן

שלום דר אני בת 45 נראת בסך הכל טוב אך בשנתיים האחרות מרגישה את כובד המשיכה כלפי מטה. שמעתי שיש שיטה חדשה למתיחת פניים יע חוטים . רציתי לדעת מה היתרות והחסרונות של המתיחה ולכמה זמן זה מחזיק ? תודה מראש

שלום חן שאלה מאוד טבה . היום יש הרבה פירסומים לגבי חוטים קוראניים שיעילותם לא הוכח באופן מדעי מעולם. הרבה מאוד סיבוכים התרחשו בגלל שימוש של הרופאים לא מקצועיים. קיימת חוטים אחרים מסוג SILOHETE שנותן תוצאה טובה למקרים מיוחדים אבל יש צורך לטיפול ע"י מנתח פלסטי בלבד בכבוד רב דר רובינפור

26/05/2014 | 11:48 | מאת: לאה

חברה של בתי הנמצאת עכשיו בהודו עברה לפני שנתיים ניתוח להגדלת חזה. עכשיו החלו לצאת לה הפרשות של מוגלה מהפטמה. הא נמצאת במקום שאין לה למי לפנות. האם יש משהו שהיא יכולה לעשות או תרופה כלשהי שהיא יכולה לקחת? היא נמצאת בדרהמסלה בצפון הודו. תודה

25/05/2014 | 13:57 | מאת: איילת

שלום אני מתכננת לעבור ניתוח הגדלת חזה. הייתי בייעוץ והרופא המליץ לי לשים שתל 270 סמ"ק. גובהי 1.65 ומשקלי 49. אני חוששת כי ייצא קטן צדי ולא אהיה מרוצה. הרופא טוען בתוקף.שלא אפשרי להכניס יותר..אני ממש מתלבטת אשמח לעצה.

לקריאה נוספת והעמקה

היי איילת נושא של גודל השתל מורכב ותלוי באופן ישיר במספר גורמים כגון גודל השד הקיים, גובה ,רוחב בית החזה ועוד מספר רב של נושאים אחרים. במקרה שאת לא שקטה אפשר לקבל יעוץ נוסף מרופא אחר .להזהר משתלים גדולים מדי כי כמות הסיבוכים עולה ששתל לא מתאים לגוף בכבוד רב דר רובינפור

22/05/2014 | 10:53 | מאת: מוטי

שלום אני בן 50 גובה 165 ומשקל 55 ק"ג , מזה כמה שנים הציצים התחילו לגדול מה שלא נראה אסטטי . איך ניתן " להוריד" אותם ללא ניתוח .

לקריאה נוספת והעמקה

היי מוטי תופעת שדיים אצל גבר קשור למספר גורמים כגון השמנה, לקיחת תרופות ושינויים הורמונליים. כמובן יש צורך להתאים את הטיפול לגורם. בחלק גדול מהמקרים אין מנוס מטיפול כירורגי בכבוד רב דר רובינפו

07/05/2014 | 21:21 | מאת: ריטה

שלום דר, יש לי מזה שנים קווים בצוואר וזה נורא מבגר אותי, אני יחסית צעירה , בת 39 . מה אפשר לעשות על מנת להעלים קווים בצוואר ? תודה ריטה

היי ריטה טיפול בקווים אופקיים בצוואר ניתן לבצע על ידי הזרקת חומרי מילוי בשילוב עם מזובוטוקס . הצלחה של טיפול בקווים בצוואר הינם חלקית בלבד ושווה להגיע לבדיקה \ בכבוד רב דר רובינפור

27/04/2014 | 12:28 | מאת: רונית

שלום, אני חצי שנה אחרי ניתוח בריאטרי וירדתי עשרות קילוגרמים במשקל אך נשארו לי עודפי עור , מתי אוכל לעשות ניתוח להסרת עודפי עור ?

לקריאה נוספת והעמקה

לאחר ניתוח בריאטרי יש לחכות לירידה במשקל האידאלי ורק לאחר מכן לגשת לניתוח קוסמטי . בכל מקרה אם משקלך יציב ניתן לגשת לניתוח

24/04/2014 | 17:23 | מאת: צילה

שלום דוקטור, מה ההבדל בין מתיחת בטן עם נקזים וללא נקזים ?

לקריאה נוספת והעמקה

מטרת השארת נקזים לאחר ניתוח בטן היא ניקוז הפרשות דמיות ונוזליות כמו סרומה בלבד. אין משמעות גדולה במתיחת בטן עם או בלי נקזים ולכל גישה קיימות יתרונות וחסרונות משלו. אני משתמש בהכנסת נקזים על מנת לשפר את הכאבים לאחר הניתוחבכבוד רב דר רובינפור