נגישות
נגישות

שעורה

דיון מתוך פורום  מניעת עיוורון אצל ילדים בניהול עמותת לראות

20/01/2016 | 22:48 | מאת: קרן

שלום, בהמשך להמלצתך לאנטיביוטיקה דרך הפה כטיפול בשעורה, רופא העיניים אמר שזה מאוחר מידי מכיוון שעבר זמן מה. רופא אחר אמר שיש משחה עם סטרואידים , ולא מומלץ לגיל שנתיים. מהי המשחה? ןהאם אכן יש סיכונים? האם היא אפקטיבית בשלב כזה? בנתיים מרחתנו סינטומיצין ונראה שזה גדל יותר. מה לגבי ניקוז? מחייב הרדמה מלאה? תודה אשמח לתשובתך.

מנהל פורום מניעת עיוורון אצל ילדים בניהול עמותת לראות