פורום ניתוחי חזה ומתיחת בטן

פורום זה סגור לשליחת הודעות חדשות.
הפורום עוסק בכירורגיה פלסטית ואסתטית בדגש על ניתוחי חזה ומתיחת בטן - מטרות וציפיות מניתוח, טכניקות שונות, התאמה אישית לניתוח, סימטריה ופרופורציות בהתאם. הפורום דן בנושאים הבאים: עיצוב הגוף, מתיחת בטן, שאיבת שומן, המסת שומן, עיצוב הגוף לאחר לידה והרזיה, ניתוחי פנים, ניתוח אף, מתיחת עפעפיים, הצמדת אוזניים, המסת שומן בצוואר, ניתוחי חזה, הגדלת חזה, הרמת חזה, הקטנת חזה, הקטנת חזה לגבר ועוד. .
131 הודעות
122 תשובות מומחה
23/07/2013 | 07:11 | מאת: לחוצה בטרוף!!!!!!!

שלום לכולם בעוד מספר ימים אני הולכת לעבור בודי טייט אצל ד"ר חיים הלוי האם מישהי/ו מכיר/ה אותו שמע עליו ראה עבודות פשוט אני לא מוצאת עליו כלום וזה די מלחיץ אותי .!!! תודה

לקריאה נוספת והעמקה

אני לא מכיר מנתח פלסטי בשם הזה...

19/07/2013 | 14:58 | מאת: חן

זה חשוב אני צריכה לדעת אם מלפני 6 שנים אלו שתלים שצריך להחליף או שהם לכל החיים

דילגתי בטעות ובלי כוונה... ב-2007 מרבית השתלים כבר היו מהדור החדש בו הסיליקון הנו ג'ל צמיג מוצק כך שלא צריך להחליף אותם אלא כשמתגלה קרע. אך יש לבדוק זאת מול דו"ח הניתוח והמדבקות של השתלים שלך. בררי זאת אצל הרופא שלך או בבית החולים בו נותחת. בברכה, ד"ר חי

18/07/2013 | 17:19 | מאת: לי

שלום רב, אני מעוניינת בניתוח אסתטי,באיזור הבטן בעיקר ,אני בת 48 שומרת על תזונה נכונה ופעילות ספורטיבית סדירה אך ללא הועיל.האם אפשרי לעשות זאת במסגרת קופת חולים , אגב יש לי ביטוח טסתטיקה באמצעות "מכבי שלי" אשמח לתשובתך. תודה :לי

לקריאה נוספת והעמקה

הניתוח לא נעשה במסגרת הרגילה של קופת חולים אלא במסגרת פרטית. יש קופות חולים שמציעות ניתוחים במחירים מסובסדים ועל כך עלייך לפנות לקופת החולים שלך. אינני יודע אם מכבי שלי מציעה ניתוחים מסוג זה..

18/07/2013 | 14:42 | מאת: נויה

שלום אני בחורה רזה 1.59 גובה ושוקלת 49 אך יש לי צדדים מעצבנים האם בודי טייט מתאים גם לי?

לקריאה נוספת והעמקה

עודפי שומן בצדי הבטן והמותניים אפשר להסיר על ידי שאיבת שומן קלאסית או על ידי המסת שומן בגלי רדיו (בודי-טייט). המסת שומן היא תהליך המשלב שאיבה יחד עם חימום הרקמה בגלי רדיו הגורם להמסת השומן והידוק סיבי הקולאגן. בשתי השיטות ניתן להשיג תוצאה אסתטית נאה על ידי רופא מיומן ומנוסה.

18/07/2013 | 06:36 | מאת: מיטל

האם ניתן לעשות ניתוח מתיחת עור בבטן אם נעשה ניתוח קיסרי עם חתך אורכי????

לקריאה נוספת והעמקה

בהחלט כן...!!! למעשה זהו אחד המצבים בהם הרווח מהניתוח הוא כפול: גם בטן שטוחה מעוצבת ומהודקת וגם ניתן להיפטר מהצלקת האורכית במרבית המקרים, כאשר הצלקת היא מהטבור ומטה וכאשר יש מספיק עודף עור בבטן העליונה. במהלך הניתוח מסירים את כל העור העודף מהבטן התחתונה ועד לטבור. בסוף הניתוח נותר קו תפר בשיפולי הבטן מתחת לקו הביקיני, וסביב הטבור תפר שלרוב מתרפא ללא סימן בולט.

12/07/2013 | 04:57 | מאת: דנה

יש לי עטרות רחבות ודבר זה מאוד מביך אותי. אני בת 17 יש לי חבר מזה שנתיים ולמרות היצר המיני שלי אני דוחה אותו כל הזמן רק בגלל סיבה זו.. ניתוח בגיל כזה לא בא בחשבון, בגלל אמא שלא מאמינה בדברים האלה. השאלה שלי האם זו תופעה שכיחה ויש צורך להתבייש בה? או שאני צריכה לחכות שנה בשביל ניתוח? הפטמה שלי היא 8.5 ס"מ ומידת החזייה היא DD..

לקריאה נוספת והעמקה

נשמע שהבעיה שלך מספיק מפריעה לך בכדי שתנסי למצוא לה מענה. החזה שלך גדול למדי לפי התיאור שלך, העטרות רחבות מדי וסביר להניח שהוא נפול במידה לא מבוטלת. ניתוח הקטנת חזה מרים את החזה, מקטין אותו למידה הרצויה ומצר את היקף העטרה. הסימנים שנותרים הם סביב העטרה, ממנה בפס כלפי מטה ובחלק גדול מהמקרים גם לאורך קפל השד (סה"כ סימנים בצורת "עוגן") הניתוח מעצב יפה את השד ונשים לרוב מרוצות מאד מהתוצאה. הסימנים לא נעלמים אך מיטשטשים מאד עם הזמן. לקביעת פגישת ייעוץ התקשרי כעת. 054-6773805 בהצלחה, ד"ר חי

12/07/2013 | 04:54 | מאת: דנה

11/07/2013 | 16:58 | מאת: חן

אם עשיתי ניתוח להגדלת חזה בערך בשנת 2007 אניי צריכה לעשות שוב ניתוח או שזה שתל לכל החיים?

לקריאה נוספת והעמקה

כל עוד השדיים נאים ורכים וכל עוד השתלים שלמים אין צורך להחליפם. אין דבר כזה שתל לכל החיים. כל שתל צריך לעקוב אחריו באופן סדיר לפחות פעם בשנה, ולבצע הדמיית שלמות השתל כל 3-4 שנים. כל אישה שיש לה שתלים בגופה צריכה לדעת כי ייתכן שביום מן הימים יהיה צורך להחליפם או לבצע ניתוח נוסף כלשהו בשדיים. לפרטים נוספים צוות היועצות שלנו ישמח להשיב על כל שאלותייך בטלפון 054-6773805/6

אפשר לעשות הגדלה והרמה בניתוח אחד ?

לקריאה נוספת והעמקה

בהחלט...! זהו ניתוח נפוץ למדי, למעשה זה הניתוח האסתטי של החזה השני בשכיחותו אצל נשים לאחר הגדלת חזה שהוא כמובן במקום הראשון. בניתוח הזה מפרידים את שני חלקי השד לאורך הקו האנכי שיורד מהעטרה כלפי מטה, יוצרים כיס בחלקו מעל השריר ובחלקו מתחת לשריר, מחדירים שתל בגודל ובצורה הרצויים, מהדקים זמנית את עודפי העור, מושיבים את המנותחת הרדומה ובמצב ישיבה קובעים את גובה הפטמות הרצוי באופן סימטרי, מציירים את העטרה סביב הפטמה ובאותה הזדמנות מקטינים אותה. בהמשך מסירים את כל העור העודף ותופרים בקו תפר שנראה כמו "סוכריה על מקל" כלומר סביב העטרה וממנה בפס כלפי מטה. קוי התפר בהתחלה מעט יותר בולטים, אך בהמשך לאחר שנה עד שנתיים הם דוהים והופכים להיות עדינים למדי.

שלום ד"ר חי רציתי לדעת כמה עולה ניתוח הגדלה והרמת חזה ?

טווח המחירים בפרקטיקות פרטיות של ניתוח הגדלה והרמת חזה נע לרוב בין 25,000 ל- 35,000 תלוי במנתח, במוניטין ובניסיון שלו, בזמן הדרוש לביצוע הניתוח ובמידת המורכבות שלו.

24/06/2013 | 16:10 | מאת: טלי

אך בוחרים מנתח?

בדרך כלל שומעים מחברות ומתחילים לבחון את הנושא לעומק. את יכולה לבדוק באינדקס רופאים כגון "דוקטורס" או אינדקסים אחרים דומים ולראות מי הם הרופאים המופיעים שם. בדרך כלל רופאים מובילים מנהלים פורומים הקשורים בתחום מומחיותם וגם זו דרך לדעת מהי ההתמקצעות של כל רופא ורופא. בוחרים שניים שלושה שהרשימו אותך במיוחד, קובעים פגישת אבחון וייעוץ ויוצאים לדרך. בהצלחה...

24/06/2013 | 09:08 | מאת: מעיין

אני מעוניינת בניתוח הרמת חזה, אך יש לי קעקוע מתחת לעצם הבריח, לכיוון הכתף. האם אפקט המתיחה שנוצר כתוצאה מהרמת החזה יכול לפגוע בקעקוע? יש אפשרות שהעור ימתח והקעקוע יתעוות? תודה.

לקריאה נוספת והעמקה

תלוי עד כמה נמוך הקעקוע ביחס לשדיים ועד כמה השדיים נפולים והעטרות שמוטות. אם הקעקוע בשטח העליון של החזה ומרבית רקמת השד מתחתיו סביר להניח שלא יהיה עיוות משמעותי של הקעקוע.

18/06/2013 | 09:18 | מאת: חמי

שלום, אני עברתי תהליך של דיאטה קיצונית והורדתי 47 קילו ונשארו לי עודפי עור. איך אני קובע את רמת העודפי עור נגיד בשביל ניתוח? חשוב לציין אני בן 18 גובה 1.83 משקל

לקריאה נוספת והעמקה

בגיל 18 יש לעור יכולת התכווצות מרשימה מאד ולכן צריך באמת לבדוק אותך ולראות עד כמה עודפי העור משמעותיים ומפריעים לך. בגיל 40 לצורך השוואה, אין סיכוי כמעט לרדת כל כך הרבה במשקל מבלי שיישאר סינר עור עודף רפוי ותלוי ולכן בהיבט שאלת הרלוונטיות של הניתוח בסיטואציה כזו כמעט שאין על כך מחלוקת.

18/06/2013 | 08:26 | מאת: ילנה

אני שוקלת 59 ק"ג על על 1.63, עושה ספורט באופן קבוע והמשקל שלי יציב. בסך הכול הגןף שלי פרופורציוני אך היית רוצה לבצע שאיבת שומן מהירך החיצונית והפנימית דווקא. האם יש מגבלה על מועמדות לניתוח כייון שמשקלי תקין?

לקריאה נוספת והעמקה

שאיבת שומן נועדה לטפל במצבורי שומן ממוקדים ולא בהשמנת יתר כללית ולכן בהיבט המשקל אם את במשל תקין זו לא מגבלה, נהפוך הוא. השאלה עד כמה עודפי השומן שלך בירכיים באמת מפריעים לך ועד כמה ניתן לשפר אותם ולשמור על עור חלק ומתוח יחסית. הגורם העיקרי המגביל הוא עד כמה העור שלך עבה גמיש ויכול להתאים את עצמו לנפח החדש הקטן יותר מבלי להיות רפוי או גלי. ואת זה ניתן לדעת רק בעת הבדיקה. בהצלחה, ד"ר חי

13/06/2013 | 06:08 | מאת: A

שלום, מאיזה גיל ניתן לעשות הגדלת חזה? אני בת 18, מאוד רזה וזו כנראה הסיבה שהציצים לא גדלו בכלל האם ניתן לעשות ניתוח לחזה שיכול לגדול בהמשך? ואיך תראה תוצאה של הגדלת חזה אם לאחר מספר שנים החזה יגדל באופן טבעי בנוסף?

לקריאה נוספת והעמקה

כעקרון מומלץ לבצע הגדלת חזה לאחר סיום הגדילה וההתפתחות שלו ולאחר שבמשך תקופה ארוכה של מספר חודשים הוא לא מראה סימנים שהוא ממשיך לגדול. ישנן נשים שהשלב הזה מגיע כבר בגיל 16 ולעתים אף פחות מכך. מגיל 18 מבחינת החוק ניתן לבצע את הניתוח ללא כל מגבלה ולמעשה ללא צורך בהסכמת ההורים. בפועל אני לא ממליץ לעבור את הניתוח בלא שיש הורה אחד לפחות או קרוב משפחה בוגר התומך ומעודד בקשר לניתוח. לאחרונה יצאה הנחיה מטעם משרד הבריאות שלא לבצע ניתוחים פלסטיים בחזה אצל נשים לפני גיל 17. לאחר הגדלת חזה, אם החזה ימשיך לגדול (מה שקורה באופן טבעי כמעט תמיד בהריון) אז ייתכן שהתוצאה האסתטית תשתנה וקשה לדעת מראש מה תהיה דרגת השינוי. ככלל ניתן לומר שככל שהשד הטבעי גדול יותר כך השינויים שניתן לצפות להם בהריון, לידה והנקה משמעותיים יותר ובהחלט צריך לקחת זאת בחשבון. בברכה, ד"ר חי

06/06/2013 | 11:20 | מאת: דבי

שלום, אחרי 2 הריונות הייתי רוצה להסיר סינר מהבטן. מה הקריטריונים לביצוע ניתוח זה ? האם זה תלוי בירידה במשקל? למי אני אמורה לפנות? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

הניתוח שמטפל בבעיה זו הוא ניתוח מתיחת בטן הנעשה לרוב בשילוב עם שאיבת שומן. מומלץ לבצעו לאחר סיום שלב ההריונות והלידות בחייך. לאחר ירידת משקל יש לרוב עודפים גדולים יותר של עור. לעומת שאת לאחר עליית משקל יש עודפים גדולים יותר של שומן. שילוב של טכניקות שאיבת שומן ומתיחה של העור והידוק שרירי הבטן מקנה את המראה האסתטי הצעיר הנאה והאתלטי המיוחל. למי פונים...? למרפאתו של המנתח הפלסטי המתמקצעות בביצוע ניתוחים אלו...כמוני למשל ושיהיה בהצלחה...

04/06/2013 | 11:44 | מאת: ליאל

החזה שלי גדול cup H ומאד סובלת מכאבים בכתפיים ובגב. איך אני מתחילה תהליך לניתוח להקטנת החזה? האם אני צריכה הפנייה מרופא משפחה ?

לקריאה נוספת והעמקה

הדרך להתחיל את התהליך היא לקבוע פגישת ייעוץ ואבחון אצל אחד מהמנתחים הפלסטיים המוכרים והמנוסים באזור מגורייך. תוכלי להיעזר ברופא המשפחה לקבלת המלצה או לשאול נשים שאת מכירה וסומכת על המלצתן. תוכלי כמובן לבצע חיפוש בגוגל ולהגיע אל המנתחים המובילים שבדרך כלל מככבים בדף הראשון. בהצלחה...

03/06/2013 | 20:35 | מאת: אסתי

ד"ר שלום, אני כחודש לאחר הגדל חזה 400CC מעל השריר זה הגיוני שעדיין הפיטמה בצד אחד של החזה מאוד צורבת וכואבת לי ונפוחה.. הכאב בפיטמה פשוט לא מפסיק הוא תמידי וחזק ?

לקריאה נוספת והעמקה

כאבים לאחר ניתוח הגדלת חזה יכולים להמשך פרק זמן ארוך של מספר חודשים ובמקרים נדירים אף שנה ויותר. אך במרבית המקרים הכאבים פוחתים הדרגתית ולבסוף נעלמים. מאמין ומקווה שכך יהיה גם אצלך.

03/06/2013 | 09:12 | מאת: בתי

עברתי ניתוח להגדלת חזה לפני כחודש וחצי..הכל מעולה חוץ מהעניין שבפטמות ומסביב לפטמותמ עדיין אין לי רגש...זה משהו חולף?ואם כן תוך כמה זמן?

לקריאה נוספת והעמקה

זהו אחד הסיכונים הידועים בניתוח הגדלת חזה. התופעה לעתים חולפת ואז באופן הדרגתי התחושה יכולה לחזור, זהו תהליך איטי שיכול להימשך חודשים רבים ואפילו עד שנה וחצי מהניתוח. באחוז קטן מהמקרים אבדן התחושה עלול להפוך לקבוע. ויטמין B12 ידוע כמרכיב שמסייע בריפוי ושיקום של קצות העצבים.

29/05/2013 | 07:15 | מאת: אמא

שלום רב ביתי בת 15 בעלת חזה מידה I - שמפריע לה בכל תחומי החים היא ואני מאד רוצות לנתח. מה דעתך??

לקריאה נוספת והעמקה

לא מומלץ לבצע ניתוח פלסטי אסתטי בשדיים אצל נערות שלא סיימו את תהליך הגדילה שלהן, לרוב לא לפני גיל 17, ולאחרונה יצא חוזר משרד הבריאות בנושא זה שמגביל ביצוע ניתוחים כאלו לפני גיל שבע עשרה. כמובן שישנם יוצאים מן הכלל כמו במקרה של אסימטריות קשות או שדיים ענקיים שמאד מגבילים, אך אלו היוצאים מן הכלל...

27/05/2013 | 09:50 | מאת: כוכי

שלום, עברתי 4 לידות (אחרונה לפני כ 9 חודשים) והבטן נראית כאילו אני עדיין בהריון. גם לאחר הלידות הקודמות נראיתי כך אך ההבדל הוא שעכשיו אני לא מעוניינת להיכנס שוב להריון ולכן חושבת על ניתוח. בנוסף יש לי שבר בטבור. האם ניתן לשלב את שני הניתוחים? האם מומלץ? ואם לא מה עדיף לעשות קודם? חשוב לי לציין שאני נראית בחודש 5-6 ומקבלת הרבה ברכות של "מזל טוב, כבר עוד פעם?" הבטן נראית מאוד גדולה ולא באופן פרופורציונלי לגוף. תודה

לקריאה נוספת והעמקה

אם זו רק חולשת דופן הבטן מה שקרוי דיאסטזיס מתקנים את זה כחלק מניתוח מתיחת בטן ע"י קשירת שרירי הבטן זה לזה לאורך קו האמצע. אם מדובר בשבר טבורי של ממש זה עלול לסבך את העניינים ולפעמים צריך לתקן את הבקע ולייצר טבור חדש(נאו-אומביליקוס) עדיף עקרונית קודם לטפל בבעיה הרפואית ורק לאחר מכן לבצע תיקון אסתטי. בהצלחה,

23/05/2013 | 11:28 | מאת: רינה

שלום לך, לאחר הלידה וגמילה מהנקה החזה שלי נפול מה אפשר לעשות ?

לקריאה נוספת והעמקה

השאלה שלך מאד כללית וחסרים בה המון פרטים לגבייך אבל בגדול אחרי לידה והנקה יש התרוקנות וצניחה של השדיים שהיו גדושים ומלאים בחלב. אם יש בעיקר התרוקנות והצניחה בדרגה קלה בינונית אפשר להציע מילוי על ידי שתל אנטומי עם הרמה פנימית שזוהי בעצם הרמה ללא צלקות. אם השדיים נפולים יותר הפתרון הוא הגדלה והרמה חיצונית המותירה קו תפר בצורת סוכריה על מקל. ואם החזה הנפול כבד וגדול מדי אפשר לבצע הרמה ללא שתלים עם הקטנה מינימלית ככל שניתן. בהצלחה, דר חי

20/05/2013 | 08:37 | מאת: ענבל

אני בת 57 רוצה לעשות המסת שומן בשיטת בודי טייט באזור הבטן. משקלי 67 ק"ג גובהי 1.70 מ'. יש לי ויטיליגו, האם ישנה סכנה שבאזור המסת השומן יתפשט הצבע הלבן - חוסר פיגמנט. מה הסכנות בשיטה זו? (כשאני נפצעת בעור הצבע לא חוזר אלא נשאר סימן לבן)

לקריאה נוספת והעמקה

סוניה שלום, כעקרון המסת שומן המתבצעת בשכבת השומן העמוק לא צפוי שתהיה לה השפעה על מצב הפיגמנטציה בעור. יחד עם זאת בעבודה עם מכשיר הבודי טייט יש צורך במגע של אלקטרודה חיצונית על גבי העור. במידה ובאותו אזור תהיה עלייה גבוהה מדי של הטמפרטורה עלולה להופיע כוויה והדבר עלול ליצור בעיות פיגמנטציה. זה נכון לא רק בשל הויטיליגו אלא אצל כל אדם, לפעמים הבעיה הפוכה ובמקום נוצרת פיגמנטציית יתר. על אף הסיכון התאורטי התופעה נדירה ולרוב אינה מתרחשת בפועל.

20/05/2013 | 01:26 | מאת: שגית

אני מעוניינת בשאיבת שומן מהבטן העליונה והתחתונה, כולל מתיחה וגם בניתוח להקטנת השדיים. האם ניתן לנתח גם את החזה וגם את הבטן בו זמנית? אם כן, היכן? מה העלות הכוללת הממוצעת לניתוחים אלו? ההגיון אומר שעדיף לעבור פעם אחת החלמה, קשה ככל שתהיה...

לקריאה נוספת והעמקה

שלום שגית, השאלה שלך נשאלת לא מעט פעמים, דורשת שיקול דעת אחראי מצד הרופא ומחייבת התייחסות אישית כל מקרה לגופו. קיימים מדדים רבים שמשפיעים על ההחלטה והחשובים שבהם הינם: אורך הניתוח, כמות הרקמות המעורבות בניתוח המשולב, דרגת המורכבות של הניתוח המשולב, המצב הבריאותי הכללי, רמת ההמוגלובין, המצב התזונתי, וכמובן הניסיון האישי של הרופא המנתח. אלו הם השיקולים: באמת כפי שציינת, נשים רבות מעדיפות החלמה אחת ארוכה מאשר לעבור את הניתוח פעמיים. אבל הנקודה העיקרית שצריך לשים עליה את הדגש הוא נושא הבטיחות של ניתוחים משולבים. כלל ידוע הוא שככל שהניתוח ארוך ומורכב יותר וככל שבמהלך הניתוח מעורבות רקמות רבות יותר וישנה פציעה נרחבת יותר של כלי דם כך עולה משמעותית דרגת הסיכון. הבעיה היתה בולטת בעיקר בעידן שבו לפני עשור ויותר נהגו לבצע שאיבות שומן נרחבות של 6, 8 10 ליטר ואף יותר. וראו בבירור שדרגת הסיכון עולה משמעותית מעל לרף של 5 ליטר. הסיכון העיקרי הוא לבעיות ריפוי פצע ובעיות הקשורות בהיווצרות קרישי דם בורידי הרגליים והאגן כתוצאה משכיבה ממושכת וכתוצאה משינויים גדולים בנפח הדם ובכמות הנוזלים בגוף. לכן הגישה צריכה להסתכל לא מההיבט של החלמה אלא מההיבט של בטיחות וחשוב לקחת מקדם ביטחון ולחשוב מה תהיה התוצאה אם חלילה תהיה בעיה כלשהי בהחלמה או בריפוי. כלל האצבע שלי הוא שאני בוחר לבצע ניתוחים משולבים באנשים צעירים ובריאים יחסית, שיש להם "רזרבה" בריאותית גבוהה, ושכל אחד מהניתוחים הוא לא מורכב במיוחד, ושאני מעריך שניתן לסיים את הניתוח המשולב בפרק זמן שאינו ארוך מ-5 שעות, שאין להם גורמי סיכון אחרים ושרמת ההמוגלובין שלהם תקינה. וגם במקרים אלו אני מסביר מראש שדרגת הסיכון בניתוח המשולב מעט גבוהה יותר מאשר ביצוע של כל ניתוח בנפרד.

ראשית ברצוני להודות לך על התייחסותך המהירה, הפרטנית והמקצועית. תשובתך העלתה שאלות נוספות: מיהו אדם בריא היכול "לעמוד" בכל הפרוצדורה שציינת? אני בת 43, בריאה, תורמת דם (O-), רמת ההמוגלובין שלי טובה מאד עד מצויינת. על בטני שתי צלקות גדולות. האחת בגלל ניתוח לכריתת כיס המרה משנת 1989, צלקת זו היא אלכסונית וחוצה את רוב שטח הבטן. הצלקת השניה היא עקב ניתוח קיסרי אותו עברתי לפני כשלוש שנים, גם פה מדובר בצלקת גדולה בקו הביקיני, מקצה לקצה... לסיכום, מצבי הבריאותי שפיר וההסתייגות היחידה שאני רואה היא עצם היותי מעשנת (כקופסה ביום), וברור לי שעלי לחדול ממנהגי זה לפחות חודש ימים לפני ביצוע כל ניתוח שהוא. מה דעתך? אני עונה לקריטריונים הבריאותיים?

15/05/2013 | 13:06 | מאת: סוניה

שלום רב דר, אחרי ירידה גדולה במשקל, והורדת הרבה קילוגרמים, אני מעוניינת עכשיו לעבור מתיחת זרועות וגם הרמת והגדלת חזה ומתיחת בטן, השאלה האם אפשר לעשות את הכל ביום אחד גם ידיים גם בטן וגם חזה באותו ניתוח

לקריאה נוספת והעמקה

ניתן לשלב ניתוחים אבל עד גבול מסוים. הכלל שמנחה אותי הוא לשלב ניתוחים שניתן לצפות לסיים אותם תוך עד 5 שעות. בנוסף יש את עניין הרקמה, כמה רקמה יש להסיר, בכמה אזורים יש לבצע שאיבה, מהו שטח הגוף המעורב בעת הניתוח, עד כמה כל ניתוח מורכב בפני עצמו וכיוב'. בפועל ניתן לשלב ניתוח של השדיים יחד עם הידיים, ניתן לשלב ניתוח שדיים עם ניתוח מתיחת בטן, אך לא מומלץ לשלב גם ידיים גם שדיים וגם בטן בניתוח אחד. בברכה, ד"ר חי

03/04/2013 | 15:20 | מאת: גל

בת 55.יש לי בטן סינורית.האם בודי טייט מתאים לי? מה ההבדל בין לעבור ניתוח מתיחת בטן אצל אותו רופא בבית חולים ציבורי לבין לעבור את הניתוח עם אותו רופא בבית חולים פרטי? לאחר מתיחת בטן יש ללכת עם חגורה.האם יש בעיה ללכת עם החגורה בקיץ? תודה.

לקריאה נוספת והעמקה

הי גל, בודי טייט מתאים כשיש מצבורי שומן אך לא כשיש השתפלות של הבטן. אם יש לך סינר בבטן התחתונה השילוב של שאיבת שומן ומתיחת הבטן יחד עם הידוק מעטפות שרירי הבטן הרפוים ייתן לך את התוצאה האסתטית הטובה ביותר. בבית חולים ציבורי אינך יכולה לבחור את המנתח שלך, הניתוח יבוצע על ידי מי שמנהל המחלקה יטיל עליו את ביצוע הניתוח ביום הניתוחים שייקבע לך. בבית חולים פרטי את בוחרת את המנתח שלך, בנוסף לרוב בבתי החולים הפרטיים תנאי האשפוז וההחלמה משודרגים. לאחר מתיחת בטן יש להרכיב חגורת בטן במשך חודש ימים, אין בעיה ללכת איתה בקיץ, יש להקפיד על נקיון והיגיינה ולהמנע מהזעה מיותרת בימי הקיץ החמים. בברכה ובצלחה בבחירותייך, ד"ר חי

03/04/2013 | 14:35 | מאת: יונית

עברתי הגדלת חזה לפני שבועיים של 400 מתחת לשריר. יש לי כרגע רווח די גדול בין השדיים. האם הן אמורות להישאר כך או שבזמן ההחלמה הרווח יצטמצם? האם מומלץ לעשות משהו בקשר לכך?

לקריאה נוספת והעמקה

הרווח בין השדיים ילך ויצטמצם עם הזמן ככל שהחזה יתרכך והשריר יעבר הרפיה הדרגתית. אפשר לנסות לקרב את השדיים בחזייה על ידי הידוק הרצועה, אך רק לאחר שהכאב הראשוני חלף לרוב לא לפני שבועיים שלושה. בכל מקרה היצמדי להוראות המנתח שלך, ובעיקר התאזרי בסבלנות. התוצאה הסופית מתקבלת לרוב סביב חצי שנה ולעתים אפילו עד שנה יכולים להיות שינויים מסוימים. רפואה שלמה, ד"ר חי

ד"ר חי שלום, אני מעוניינת לבצע ניתוח להגדלת חזה. אני פעילה בתאטרון ותהיה לי הופעה בקרוב. תוך כמה זמן לאחר הניתוח ניתן לחזור לפעילות גופנית מלאה? תודה, גלי

04/04/2013 | 00:47 | מאת: ד"ר נועם חי

לאחר הגדלת חזה מתחת לשריר חזרה לפעילות יומית שגרתית היא סביב 4-5 ימים, חזרה לעבודה משרדית סביב שבוע ועבודה מאומצת יותר סביב שבועיים. יש להימנע מהרמת משאות כבדים בחודש הראשון לאחר הניתוח, פעילות גופנית אינטנסיבית לא לפני חודש וחצי חודשיים. מעל השריר ההחלמה מעט פחות כואבת וחזרה מהירה יותר לתפקוד עם פחות מגבלות. בהצלחה, ד"ר חי

18/03/2013 | 09:36 | מאת: יונית

יש לי מצבורי שומן קלים בצידי הירכיים ומעט במותניים, ודיאטות לא משפיעות עליהם. על איזה טיפול היית ממליץ? כמו כן, האם הטיפול מתאים גם לכאלה שיש להם רמת כולסטרול גבוה בדם (250 מ"ג)? תודה וחג שמח

לקריאה נוספת והעמקה

מצבורי שומן קטנים ניתן להמיס על ידי גלי רדיו, בלייזר או בזריקה של חומר ממיס שומן. לכל שיטה יתרונות ומגבלות ויש לבחון כל מקרה לגופו. בנוסף צריך לזכור שאם מצבורי השומן קלים, לא בטוח שיש באמת טעם לנסות לטפל בהם. בכל מקרה יש לנהל אורח חיים בריא ככל שניתן בעזרת תזונה בריאה ופעילות גופנית סדירה. בעניין הכולסטרול הגבוה, כדאי להקפיד על תזונה בריאה אך יש מקרים בהם נדרש טיפול תרופתי, אין זה מהווה מגבלה ביכולת לבצע ניתוח. בברכה, ד"ר חי

18/03/2013 | 07:12 | מאת: יערה

שלום דוקטור, רציתי לעשות הגדלת חזה וגם לסדר את המבנה של החזה שלי כי הוא לא סימטרי האם זה אפשרי באותו ניתוח ?

לקריאה נוספת והעמקה

ישנן מספר דרגות חומרה של אסימטריה ומספר מצבים שונים של אסימטריה בהן נדרשים ניתוחים שונים: 1. אם השדיים בערך באותו גובה והפטמות בערך באותו גובה ואותו גודל זו אסימטריה בדרגה קלה בדרך כלל והיא שכיחה למדי. הפתרון - שתל גדול יותר בצד הקטן יותר ובצד השני שתל קטן יותר במידה אחת או שתיים. 2. אם צד אחד לא התפתח וצד שני מעט נפול ויש הבדלי גובה משמעותיים בפטמות ייתכן שבצד הנפול צריך יהיה לעשות הרמה ואז יישאר סימן עדין סביב העטרה ולפעמים גם ממנה ומטה. 3. אם השדיים בעלי מראה "מוזר" והעטרה רחבה ובסיס השד צר מדובר בשדיים צינוריים ואז הניתוח מורכב יותר אך ניתן להשיג תוצאות נאות גם במצבים אלו. ואם שני הצדדים נפולים ייתכן שצריך הרמה בשניהם עם שתלים בגודל שונה, ואז ניתן להשיג סימטריה טובה יותר לרוב מאחר ומעצבים כל שד בהתאם לצד השני ומאחר ויש סימני קו תפר דומים בשני הצדדים. לסיכום, קיים מגוון גדול של מצבים וסל גדול של פתרונות אותם ניתן להתאים לכל אחת בהתאם למקרה הספציפי שלה. בהצלחה, ד"ר חי

גולשים יקרים, אנו שמחים לבשר לכם על פתיחתו של פורום חדש - פורום ניתוחי חזה ומתיחת בטן. גלישה פורייה צוות האתר