נגישות
נגישות

בודי טייט לירכיים הפנימיות

דיון מתוך פורום  ניתוחי חזה ומתיחת בטן

16/11/2013 | 14:12 | מאת: שני

האם השיטה עשויה להתאים לי? אני בחורה מאוד רזה , משקל 50 גובה 1.59 , אך יש לי מעט עודף בירכיים הפנימיות, והבעיה היא שמצב העור באזור הזה די ירוד,עם סימני מתיחה , האם השיטה יכולה לעזור במצב כזה ובעיקר להדק את העור ולמנוע את שקעוריות סימני המתיחה

לקריאה נוספת והעמקה

אם דרגת עודף העור והרפיון הנה קלה בינונית ייתכן והשיטה מתאימה לך. במידה ודרגת העודף והרפיון גדולה מדי הפתרון המתאים הוא מתיחת ירכיים פנימיות. פני לבדיקה מסודרת במרפאה, בברכה, ד"ר חי