פורום מתיחת פנים ללא ניתוח והצערת עור הפנים

פורום זה סגור לשליחת הודעות חדשות. לפורום הפעיל - רפואת עור ואסתטיקה
בשנים האחרונות תחום האסתטיקה מתרחק מהתערבויות כירורגיות ומטיפולים כואבים, שדורשים החלמה במשך זמן ממושך. כיום נעשה מעבר לשיטות טיפול פחות חודרניות, כגון הזרקה של חומרי מילוי וטיפולי לייזר. בנוסף לניתוח, קיימות אופציות רבות להצערת העור, מתוכן אפשר למנות הזרקות של חומרי מילוי למתן נפח בלחיים, שפתיים וזויות הפה וטשטוש קמטים ושקעים, קילופי עור לסוגיהם למתן מראה עור יפה וזוהר. .
92 הודעות
84 תשובות מומחה

מנהל פורום מתיחת פנים ללא ניתוח והצערת עור הפנים

22/07/2016 | 08:14 | מאת: מורן

שלום ד"ר, אני בת 32, חושבת לעשות מילוי ועיצוב עצמות לחיים. בהתלבטות שלי היא בגלל שהעור שלי מוגדר כיחסית רגיש. ובאיזור הלחיים יש קצת נטייה לאדמומיות/קופרוז נימי דם, ונקבוביות מורחבות.. מה דעתך? האם במקרה כזה אפשר עדיין לעשות מילוי או שעדיף להימנע??

שלום לך מורן, ראשית כן גם אם העור רגיש אפשר לעשות מילוי והזרקות, מעבר לזה יש היום טיפול חדשני לקופרוז ולהעלמת נימי דם בפנים וכלל בכל הגוף שמצריך טיפול 1 מקסימום 2 כדאי לך לשמוע יותר פרטים צרי קשר 0532385399 שמחתי לעזור

30/04/2016 | 14:00 | מאת: יותם

חיפשתי באינטרנט כל מיני דברים הקשורים לניתוח הרמת פנים וראיתי שיש דיי הרבה צלקות. השאלה היא כאשר אני יעובר את הניתוח הצלקת שהיא ליד האוזן תפריע לי לגדל את הזקן שהוא גדל מהפאה? וגם הצלקת שעושים בראש גם תפריע לגידול השיער?

07/04/2016 | 13:27 | מאת: גלי

שלום ד"ר, 1.האם ניתן למלא קו לסת ברדיאס לאחר מילוי קל בסטילאג' מדיום, או האם צריך לחכות תקופה עד שהחומר ייספג? (עשיתי מילוי בסטילאג' אבל אני לא רואה מספיק שיפור. הייתי רוצה למלא עוד את קו הלסת וכן את הלחיים). 2. האם רדיאס הוא חומר פחות עדין מחומצה הילארונית? קראתי שלעיתים נוצרים גושים בעקבות מילוי רדיאס. אני בת 42. אציין כי יש לי נפילה קטנה בלבד באזור הלסת. ובלחיים אני רוצה מעט נפח בלבד. אודה לך על תשובה מפורטת ככל שניתן. יום מצוין ותודה.

לקריאה נוספת והעמקה

גלי שלום אין כל התנגדות בשילוב של רידאס עם חומצה הילארונית, הרדיאס הוא על בסיס סידן ולכן עמיד ליותר זמן, כמו כל הזרקה של חומר כלשהו צריך לדעת להזריק וגם זה מאוד אינדבידואלי התגובה לחומרים, בכל מה שקשור לתחום הרפואה יש תרופה שתעזור לאחד ולשני ילווה בתופעות לוואי, עד שלא תנסי לא תדעי, למרות ששני החומרים שציינת בשאלתך הם חומרים מאוד בטוחים, את מוזמנת ליצור קשר עם מרפאתי ולהתייעץ מקווה שעניתי על שאלותייך דר' לורה מוצ'ניק

19/03/2016 | 14:26 | מאת: נטה

שלום לורה, האם את יכולה להמליץ על המקום בירושלים איפה אפשר לעשות הצערת אור הצוואר והדקולטה ללא ניתוח. לצערי הגדול המרפאה שלך בתל אביב ומאוד קשה לי להגיע. בתודה מראש, נטה.

נטה שלום לצערי איני מכירה אף רופא באזורך אך ירושלים לא כל כך רחוק את מוזמנת להגיעו להתרשם בכל זאת יש לי מרפאה גם ברחובות באר שבע וקרית מוצקין

לפני שנה ומשהו עשיתי ניתוח מסובך,שכלל בתוכו שבירת עצמות הפנים. עכשיו אני רוצה לעבור עוד ניתוח להרמת פנים כי הפנים שלא נפולות וזה גורם לעיניים שלי "להראות עייפות" כאילו זה מושך את העיניים למטה. כדי להרים את הפנים יהיה צריך לשבור עצמות בפנים שמעתי וגם שהעצמות יכול להחלש או לגדול מחדש לא טוב ויזה יגרום לכאבים זה נכון ?

לקריאה נוספת והעמקה

אלון שלום לצערי הגעת אליי אך לעניות דעתי אתה צריך פלסטיקאי שמחה אם עזרתי יום טוב

24/01/2016 | 11:14 | מאת: לי

שלום ד"ר, הרופא רשם לי קרם פנים עם 0.75 אחוז רטין A (כזה בהכנה רוקחית שמזמינים בסופר פארם). האם ניתן למרוח אותו על הציפורניים? האם יכול להיות שהוא מחזק את הציפורניים? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום לי רטין A ניתן למריחה אך ורק לאזור הפנים כי שם הוא יעיל לא הייתי ממליצה להשתמש בו לאזורים אחרים תודה וערב טוב

שלום לי רטין A ניתן למריחה אך ורק לאזור הפנים כי שם הוא יעיל לא הייתי ממליצה להשתמש בו לאזורים אחרים תודה וערב טוב

04/09/2015 | 23:27 | מאת: נצחיה

רציתי לדעת מה הסיכונים בניתוח הסרת שקדים ?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום נצחיה אנא פני לפורום רופאי אאג לקבלת מידע

27/08/2015 | 20:09 | מאת: לירון

שלום דוקטור, אני מעוניינת בניתוח אף , כמה זה עולה ותוך כמה זמן חוזרים לשגרה?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום לירון אינני עוסק בניתוחי אח כך שמחירים אינני יכל לתת חזרה לשיגרה תוך כשבועיים

26/07/2015 | 15:36 | מאת: מיכל

בת 56. אני עוברת הזרקות של חומצה הילרונית בזויות הפה ויומיים לאחר מכן יש לי טיפול שיניים ושיננית. האם סמיכות האירועים בעייתית או יכולה לפגוע בפיזור החומר? תודה.

לקריאה נוספת והעמקה

שלום מיכל אין בעיה בטיפולי השניים לאחר הזרקה דר לבנברג

10/07/2015 | 11:35 | מאת: דורית

שלום דוקטור אולי אתה יכול להמליץ לי על רופא טוב להשתלת שיער ?

דר אלכס גינזבורג מוכר וידוע בתחום השתלת שיער בהצלחה דר לבנברג

18/06/2015 | 12:14 | מאת: טל בן 32

שלום שמי טל בן 32 בעל פנים נאות אולם מאד מפריע לי שפניי אינם כתמול שלשום כפי שהיתי בגיל 24 נניח. הפנים מעט זקנו וזה מפריע לי. היתי אצל 2 מכוני קוסמטקה רפואים בכירים (רונית רפאל ועוד אחד) שהציעו לי גלי רדיו + החדרת לחות+ רכישת קרם-העלות היא גבוהה מאד (_משהו כמו מ5000-11000 שח)-אין לי כרגע את הסכום הזה להוציא ככה סתם ולכן חשוב לי לדעת האם זה באמת יסייע לי? האם באמת אני צריך? אני רוצה חוות דעת מקצועית ולא סתם מכון שיש לו אינטרס בכסף שלי. מה דעתך? (במכונים אלה אמרו לי שהעור שלי יבש וצריך לחות מצד שני היתי אצל קוסמטקיאית פרטית והיא אמרה לי שמקשקשים לי בשכל בשביל כסף ושאני לא צריך כלום). מה דעתך? הנושא חשוב לי מאד משום שאני משתייך לקהילת הגייז שם המראה מאד חשוב כידוע. תודה

שלום טל קצת קשה לתת לך תשובות לכל טיפול יש דברים שמצליחים יותא או פחות המלצתי לך לפנות למנתח פלסטי או רופא עור טוב ולא למכונים ולקבל ממנו יעוץ מתאים הכל גם תלוי בכימיה שאתה יוצר עם הרופא המטפל בהצלחה דר לבנברג

20/07/2015 | 15:56 | מאת: טל

היתי אצלך רופא עור דרך מכבי-לא הבין בכלל מה אני רוצה וזלזל בבקשה שלי. יש לך שם מומלץ של רופא עור? כמו כן מנתח פלסטי?

01/06/2015 | 13:05 | מאת: שירן

הי ד"ר לבנברג, אני בת 40 ולאחורנה הורדתי 40 קילו במשקל ונשאר לי עור עודף מתחת לסנטר ובאזור הצוואר שמאוד מפריע לי אסטטית. גם במצח יש לי קמטי-מחשבה ואני שוקלת ניתוח. בלי קשר, יש לי בעייה בסינוסים והרופא אא"ג אמר לי שאפשר לפתור את הבעייה בניתוח פשוט, ובאותו ניתוח, אם אהיה מעוניינת, אפשר גם לשפר את צורת האף. סיפרתי לרופא ההוא שאני רוצה גם מתיחת פנים והוא אמר שלדעתו אפשר בניתוח אחד לעשות הכל עם שילוב של שני רופאים, פלסטיקאי ואא"ג. האם נשמע לך סביר לתכנן ניתוח כזה שכולל הכל?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום שירן בהחלט ניתן לשלב את שני הניתוחים אשמח להיפגש עימך בהצלחה דר לבנברג

20/04/2015 | 14:09 | מאת: נועם

כמה עולה אצלך מיני ליפט?

אינני נוהג לפרסם מחירים וזה גם לא רציני בלי ליראות את המטופל ואת מצבו.מדובר ברפואה ולא במחירון של מכוניות משומשות

02/03/2015 | 15:28 | מאת: נועם

עברתי ניתוח הרמת פנים עי מיתלים בפרורורציה רעננה באוקטובר 2014 עם תוצאה מאכזבת מאד. הרופא אמר לנתח שוב.. אבל אני סרבתי. מבחינתי הוא התרשל לא אמין ולא טוב בלשון המעטה... הייתי בהתיעצויות ונאמר לי שעלי לחכות שנה. מה דעתך לגבי זמן ההמתנה. וגם מחפשת כירורג שההתמחות שלו היא בפנים.עם נסיון רב ותוצאות טובות.

לקריאה נוספת והעמקה

שלום נועם זמן המתנה של שנה הוא זמן מקובל לא כדאי לנתח ליפני כן אתה מוזמן ליפנות למרפאתי דר אלכס לבנברג

11/02/2015 | 17:23 | מאת: ספיר

שלום רב דר לבנברג אני בחורה כבת 39 מבקשת לעבור טיפול למתיחה ומיצוק עור הפנים הוצע לי במכון אם רופאה לדרמולוגית אשר עושה טיפול במכשיר בשם profound גלי רדיו חימום (טיפול אחד)מבוקר לרקמות העור המחדשות באפן טבעי את יצור האלסטין ומזרז את קצב ייצור הקולוגן ובכך ניתן לראות תוצאה של מתיחה ומיצוק עור הפנים לאחר שלושה חודשים אשמח לשמוע את דעתך המקצועית בנושא מכשור זה תודה מראש

שלום ספיר את המכשיר הספציפי הזה אינני מכיר אבל הוא פועל על עיקרון של מכשירים רבים של גלי רדיו המחממים וגורמים לשיפעול ריקמת הקולגן מתיחה ומיצוק העור.לדעתי בגילך מכשיר מסוג זה בהחלט יכול להועיל דר אלכס לבנברג

שבוע אין לזה זכר !! חבל על הכסף שלך !!!!זה שטויות במיץ עגבניות

02/03/2015 | 01:39 | מאת: ספיר

אני מבינה שזהו באמת שטויות וחבל אל כספי שייזרק לריק תודה רבה לך אל האינפורמציה והעדכון

אני סוב מצלוליטיס ניכר באזורים נרחבים- בעיקר ישבן ירכיים בטן (שוקלת לעשות גם בפנים ובסנטר) היכן בארץ משתמשים במזו חוטים- חוטים נספגים על מנת לטפל בבעיה? הטכניקה לפנים מוכרת לי ומשתמשים בה במספר אזורים. כמו כן- באילו חוטים מומלץ להשתמש ומאילו עלי להתרחק? מה טווח המחירים לחוט? בכמה חוטים בממוצע משתמשים בטיפולים נרחבים?

לקריאה נוספת והעמקה

אני אינני משמש בחוטים לצלוליט ולצערי אינני יודע את טווחי המחירים דר אלכס לבנברג

הוצע לי נתוח פנים משולב צוואר עפעפיים פילינג tca 35%, וניתוח אף. האם מקובל הכל ביחד? האם הפילינג לא ישנה את גוון עורי (אשכנזיה גוון בינוני) האם ההחלמה ארוכה ו מורכבת יותר? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שילוב של מתיחת פנים עם פילינג יאריך במעט את זמן ההחלמה אך לדעתי זה שווה ביותר,כי פילינגח לאחר 3 חודשים מן הניתוח יוציא אותך ממעגל העבודה למשך עשרה ימים וכך את מסיימת הכל בפעם אחת .פילינג T.C,A שנעשה בצורה נכונה לא ישנה את גוון עור הפנים.שילובים של כל הפרוצדורות הללו מקובלות דר אלכס לבנברג

01/01/2015 | 11:24 | מאת: איילת השחר

עברתיfacelift לפני כשבועיים וכעת אין לי תחושה באזור האפרכסת וכן גולש לאיזור צידי הצוואר. מה הצפי לעתיד בקשר לכך? האם זה הפיך? האם ניתן לעשות משהו? פיזיותרפיה? ויטמינים?תרופות? לתשובתך אודה!

לקריאה נוספת והעמקה

התחושה בצידי הפנים והאוזניים חוזרת תוך 8 חודשים בערך כך שאין בנתיים מה לדאוג קצת סבלנותוהכל יהיה בסדר אין כל צוגך במשחות או ויטמינים

26/12/2014 | 14:53 | מאת: סקוביבון

שלום אילו סיכונים קיימים בטיפול כזה? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום מזו חוטים היא טכניקה המקובלת מאוד אצל רומאים אסטתיים ורופאי עור. הבעייה היא לא מהם הסיכונים אלא האם טכניקה זו עובדת.הדעות הם די חלוקות בנושא .אין ספק שהרמת פנים איננה האינדיקציה לחוטים ,שיפור מרקם העור היא האינדיקציה שבה ניתן לראות תוצאות . סיבוכי הפעולה הינם שיטפי דם שחולפים תוך מספר ימים ולעיתים נדירות זיהומים,בהחדרה שיטחית של החוט ניתן לעיתים למשש או לחוש אותו דר אלכס לבנברג

12/11/2014 | 09:47 | מאת: מתיחת בטן

קראתי קצת על מתיחת בטן.. אני 8 חודשים אחרי היריון והבטן שלי ממש רפויה ולא משנה מה אני עושה (דיאטה של שייקים, כפיפות בטן, ספינינג) קראתי שנשים לאחר לידה לא מתאימות למתיחת בטן.. האם 8 חודשים זה מספיק? אני לא יכולה להסתכל על עצמי במראה כרגע

לקריאה נוספת והעמקה

שלום באם אינך מתכננת הריון נוסף את מוזמנת לשוחח עימי בנוגע מתיחת בטן. באופן כללי אנו מחכים כ10 חודשים עד שנה לביצוע מתיחת בטן.באם את מתכננת הריונות נוספים אין כל טעם לבצע מתיחה וניתן להיסתפק בפתרונות שאינם פולשניים לשיפור המצב דר אלכס לבנברג

02/11/2014 | 00:38 | מאת: חץ

היי, לפני כשנה טופלתי בחומצה הילארונית לזוויות הפה אשר לזרו למקומם, כמו כן הרופא הזריק לי לעין חומצה אשר השאירה לי נפיחות מכוערת, הרופא טוען שזה שומן ולא החומצה שהזריק לי, האם אפשר לתקן או להמיס לי < תודה על ההתעניינות

שלום חץ קיימת אפשרות להמיס את החומצה היאלורונית אנא פנה למישרדי דר אלכס לבנברג

04/10/2014 | 13:39 | מאת: שלומית

בת 39 עור הפנים שלי נראה מצויין פעם בשנה מזריקה בוטוקס במצח. לאחרונה כשאני מסתכלת על עצמי בפרופיל, הצוואר שלי נפול. האם יש אפשרות לטפל בעזרת חוטים בצוואר? אם לא, איך מטפלים בצוואר נפול? בגילי? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום שלומית קיימות מספר אופציות שמרניות לא ניתוחיות האחת טיפול עי מכשירי RF מכשירים אילו שולחים אנרגיה חשמלית שתפקידה לעבות את הרקמות הפנימיות של הצואר, כמו כן תמיד קיימת האופציה הניתוחית אבל יש צורך לבדוק כל מיקרה לגופו את מוזמנת להיתייעץ כדי לקבל ולהתאים את הטיפול המתאים לך דר אלכס לבנברג

04/07/2014 | 18:44 | מאת: שירה

שלום, אני בת 58 עם עודף משקל. לפני מספר שנים בביקור אצל רופא עיניים בשל דלקת, אמר לי הנ"ל שבעתיד אצטרך ניתוח להסרת עודפי שומן מהעפעפיים, מאחר וצניחתם מפריעה לראיה המרחבית שלי. מאז עבר כחמש שנים, ואני אכן מרגישה את ההפרעה. שאלתי: האם חשוב כי את הניתוח יבצע כירורג המתמחה גם בעיניים, או כל מנתח פלסטי יכול לבצע את הניתוח, ללא כל בעיה. תודה לך.

לקריאה נוספת והעמקה

באופן כללי ניתוח מסוג זה מתבצע עי מנתח פלסטי ללא כל בעיה בברכה דר אלכס לבנברג

26/06/2014 | 16:53 | מאת: שני

שלום ד"ר לבנבנרג , רציתי לדעת מה זה RESTYLANE SKIN BOOSTER למי זה מתאים , מתי רואים תוצאות , כמה פעמים צריך להזריק ? אשמח לקבל יותר מידע על הטיפול הזה RESTYLANE SKIN BOOSTER , תודה, שני.

לקריאה נוספת והעמקה

רסטילן סקין בוסטר היא חומצה היאלורונית מדוללת אשר מזריקים אותה לפנים כאשר אנו רוצים לשפר את מירקם הפנים ולהעניק להם להם מראהצעיר ורענן. החומר איננו מיועד למילוי קמטיםעמוקים.הוא מוזרק כפי שמזריקים במזוטרפיה עי דקירות עדינות ושיטחיות הפעולה איננה כואבת כי בחומר יש לידוקאין שהוא מאלחש מקומי וניתן להזריק אותו על הפנים הצואר ווהדקולטה.יש צורך להזריק מספר פעמים תלוי במצב העור דר אלכס לבנברג

12/10/2014 | 20:04 | מאת: אוסי

כמה עולה הטיפול ב רסטלין סירום בוסטר

20/06/2014 | 15:41 | מאת: חוה

בת 32 אבקש לדעת האם מקום ניתוחי שנתפר בחוטים נמסים,אפשר לנקות במי חמצן' ניקוי ראשוני, אחרי שמורידים את התחבושת כדיי לשים אחת חדשה, עד שאפשר יהיה לרחוץ במים וסבון, האם מי חמצן בטוחים לשימוש באיזור תפר עם חוט וכזה, ומנקים ביעילות? או שאסור כי עלולים להמיס את החוט?

שלום חווה יום לאחר הניתוח אפשר לרחוץ את המקום במים וסבון אין צורך כלל לרחוץ את אזור הניתוח במי חמצן דר אלכס לבנברג

29/05/2014 | 18:28 | מאת: זהבית

שלום לכם, בחתונה שלי מה שעשו לי בעיצוב השיער זה לקחו כמה מהשערות שלי משני הצדדים ליד העין ומשכו את השיער וכתוצאה מזה העיניים שלי נהיו "כאילו" מלוכסנות איפה אפשר לעשות את זה?? אני רוצה לעשות שיהיה לי כאילו עיניים מלוכסנות תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום זהבית לעיתים ניתן למתוח מעט את העפעף התחתון וליצור מעין עיו מלוכסנת הדבר דורש בדיקה והיתייעצות כדי ליראות האם רמת הציפיות שלך תואמת למה שהמנתח הפלסטי יכול להשיג דר אלכס לבנברג

26/05/2014 | 00:03 | מאת: א

שלום אני בת 62 ועברתי ניתוח פנים לפני כחצי שנה אינני מרוצה מהתוצאות כי לדעתי הצוואר והפנים לא מתוחים מספיק (ההבדל בין מה שהיה לעכשיו מאוד קטן) האם אפשר לעשות תיקון ולמתוח יותר? ואם כן - אחרי כמה זמן תודה מראש

שלום א לאחר שלושה חודשים כבר ניתן לבצע תיקון.את יכולה להיתיעץ עם הרופא שניתח אותך או כמובן להיתייעץ עם רופא אחר.יש צורך ליראות את פנייך ואז להחליט בקשר לניתוח ואופן ביצועו דר אלכס לבנברג

24/05/2014 | 17:47 | מאת: חני

שלום אני עברתי הזרקת שומן בפנים לעפעפיים תחתונות ולפני 5 חודשים הנפיחות מתחת לעניים אכן ירדה ברובה אבל נישאר עין קצת נפיחות ובנוסף נוצרו לי שנ כריות נוספות בלחיים הנראה פניים יותר מבוגרת רצוי לציין שאני בת 52 באותו ניתוח עברתי גם ניתוח עף וניתוח עפעפיים עליונות שבשני בניתוחים האלה המצב בסדר גמור רק בהזרקת השומן ישנו חריץ בפנים מאוד לא מחמי כאר שאלתי במרפאה שבו ביצעתי את ההזרקה נאמר לי שזה עדין נפוח האם אחרי 5 חודשים באמת יש עוד נפיחות

שלום חני מצב של הזרקת שומן בעפעפיים יכול ליגרום לבצקת לזמן ממושך ,חמישה חודשים הוא יחסית זמן ארוך,אני חושב שכדאי שתיפני לרופא המטפל לצורך בדיקה נוספת דר אלכס לבנברג

22/05/2014 | 22:46 | מאת: שני

היי, אני בת 27 ואני מאוד לא מרוצה ממבנה העינים שלי. המבנה שלהן עגול, בדיוק הפוך מעין מלוכסנת. העין לא נפולה אבל פשוט עגולה. רציתי לדעת האם קיים ניתוח שיכול לשפר את המבנה ולהקנות מראה יותר מאורך או חתולי לעין?האם ניתן להשתמש באותה טכניקה כמו בניתוח להרמת גבות רק שבמקום להרים לגובה למשוך מעט הצידה את העין? כשאני עושה את זה "על יבש" אני ממש אוהבת את איך שהעין נראית השאלה אם מבוצעים כאלה ניתוחים בארץ. תודה!!

22/05/2014 | 22:50 | מאת: שני

הכוונה היא שאני מושכת מעט את העין הצידה עם האצבעות.

שלום שני בעיקרון קיימת האפשרות להפוך עין עגולה למלוכסנת יותר ואפשר גם להרים את הגבות בעיקרון הדבר דורש היתייעצות עם רופא אשר ,אשר יחליט באם את מתאימה לניתוח מסוג זה דר אלכס לבנברג

19/05/2014 | 20:38 | מאת: רוני

היפול שאתה מבצע נמשע מבטיח האם ייתכו צלקות? האם ההשפעה לצמיתות או שצריך לחזור על התהליך בעתיד? ואם כן - אחרי כמה זמן?

לקריאה נוספת והעמקה

צלקות באופן כללי אין באזור בתי השחי הטיפול הוא לשנים רבותמעבר ל10 שנים לפחות דר אלכס לבנברג

19/05/2014 | 15:24 | מאת: לירון

מה תגובתך בנוגע לכך אתה נכלל ברשימה המפורסמת ברשת שכותרתה: "רשימת מומחים לכירורגיה פלסטית החברים באיגוד לכירורגיה פלסטית המתחזים למומחים לכירורגיה אסתטית או המתחזים למומחים לכירורגיה קוסמטית, מומחיות שאינה קיימת". שמך ושמות מוכרים אחרים מופעים תחת רשימה זו. אשמח לתגובתך. אם הדברים לא נבראו אולי זו הזדמנות מצוינת לטפל בהוצאת דיבה.

המומחים לכירורגיה פלסטית חברי האגודה לכירורגיה פלסטית עוברים מבחני מומחיות גם בכירורגיה אסטתית וקוסמטית.והם היחידים דר אלכס לבנברג

19/05/2014 | 09:28 | מאת: שומרת על הגזרה

שלום. במהלך החיפושים שלי לפתרון כלשהו ל'שומנים העודפים', נתקלתי בטיפול שקוראים לו המסת שומן בקור. הייתי שמחה לקבל חוות דעת מקצועית ולדעת האם זה באמת מסייע להצרת היקפים "תוך שני טיפולים בלבד" כמו שאומרים כאן למשל: http://www.yairgilony.co.il/?p=1289

לקריאה נוספת והעמקה

שלום הצרת הקפים באמצעות קור היא שיטה שחודרת לאיטה לעולם הצרת ההקפים.אינני יכול להגיד לך כאם שני טיפולים מספיקים. עדיין אין ניסיון רב בנושא.עצתי בידקי היטב מיהוא הרופא המבצע פעולה זווהאם המכשיר מוכר בעולם הרפואה דר אלכס לבנברג

18/05/2014 | 21:39 | מאת: israel

ד''ר אלכס שלום בן 63מעוניין במתיחת פנים סובל מיתר ל''ד מאוזן ופירפור פרוזדורים האים זה אפשרי תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום ישראל באופן עקרוני אין מניעה לבצע במצבך מתיחת פנים הדבר דורש בדיקה מדוקדקת והערכת מרדים ביצעתי בעבר כבר ניתוחים למטופלים קשים יותר דר אלכס לבנברג

היי, לאורך השנים סבלתי מהזעת יתר בבית השחי ואני מעוניין בפיתרון קבוע (עד כמה שאפשר) - בוטוקס אינו אופציה מבחינתי בגלל החזרתיות המתבקשת. נתקלתי בשתי שיטות שונות שנראות מבטיחות (סיכוי נמוך יותר להזעה מפצה) - שאיבת/המסת בלוטות זיעה או שימוש ב-VASER. כל מכון דורש פגישת ייעוץ לבדיקת התאמה, אך מעבר לכך אני לא מאמין שהייעוץ הוא אובייקטיבי וכל מכון ירצה אבצע את הטיפול אצלו. אשמח לדעת מה דעתך לגבי השיטות השונות - לאיזו מהם אחוזי הצלחה גבוהים יותר? לאיזו מהם סיכויים פחותים להזעה מפצה (או כל תופעת לוואי אחרת כמו הצטלקות, אבדן תחושה וכו')? וכמובן, האם ידוע לך על שיטה אחרת, טובה יותר לטיפול בבעיה? תודה מראש

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רוני אני מבצע טיפול בהזעת יתר עי מכשיר לייזר באורך גל של 1460 ננו מטר התוצאות שמדווחות מהעולם הם טובות ורוב המטופלים זקוקים לטיפול אחד ולעתים לשני טיפולים .הטיפול נעש בהרדמה מקומית וטשטוש.קיימים מכשירים שונים בשוק ברובם הם של חברות מוכרות ואחוז סיבוכים נמוך.בשיטה של צריבת בלוטות הזעה אין תופעה של הזעת יתר במקומות אחרים.תופעה זו קיימת בשיטה הכירורגית בה כורתים גנגליון של העצב הסימפטטי.בכל אופך אתה מוזמן לקבל יעוץ במירפאתי דר אלכס לבנברג.

שלום ד"ר לבנברג, האם ניתן להשתמש בשומן שנשאב בדרך זו לצורך הגדלת חזה? אני מעוניינת להגדיל את החזה (לשאוב שומן זו לא המטרה) באמצעות הזרקת שומן עצמי. נשמע מהכתוב שבשיטת השאיבה הזו יש פחות נזקים, צלקות והחלמה מהירה יותר מאשר שאיבת שומן רגילה... ב-2007 קראתי מאמר בנוגע להעשרת השומן בתאי גזע (מאז עבר הרבה זמן ואני רוצה להאמין שהרפואה הספיקה להתקדם קצת) ואני רוצה לדעת אם אתה מכיר ועושק בפרוצדורות כאלו. אני יודעת ששימוש כזה קיים בתחום רפואת השיניים והקוסמטיקה ואני אשמח להבין ממך קצת יותר. תודה רבה :)

לקריאה נוספת והעמקה

שלום ליז כן אפשר להשתמש בשומן לצורך הגדךת חזה.מבצעים שאיבת שומן ועם השומן ששאבנו ניתן למלא את החזה.לרוב דרושות לפחות שתי היתערבויות כירורגיות כדי למלא את החזה ון=לעתים חלק מן השומן ניספג ויש צורך בעוד התערבותץבחלק מן השומן המופק קיימים תאי גזע אשר אמורים להישאר לתמיד ואף לגדול כריקמה שומנית.כל נושא הזרקת שומן לצורך הגדלת חזה הוא עדיין בחיתוליווקיימות גם בעיות מסוימות כגילים מסוימים בעת ביצוע ממוגרפיה להבדיל בין תאים חשודים לבין תאי שומן שעברו היסתיידות דר אלכס לבנברג

14/05/2014 | 07:53 | מאת: מירה

האם הפרוצדורה מתאימה גם למי שלא אחרי דיאטה? יש לי"סינר" מאד מציק בבטן האם שאיבת שומן בלייזר תתאים לי?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום מירה קיימת אפשרות לההוריד סינר עי שאיבה לעיתים אין מנוס מניתוח כל מיקרה הוא לגופו ויש צורך בבדיקה את מוזמנת למירפאתי כדי לתאם בדיקה בברכה דר אלכס לבנברג

13/05/2014 | 21:42 | מאת: דליה

שלום, מה ההבדל בין שאיבת שומן בלייזר לבין שאיבת שומן בניתוח מבחינת התוצאות ?

לקריאה נוספת והעמקה

ההבדל העיקרי הוא בכך שהעור מתמצק מהר יותר עקב החום שהלייזר יוצר ,כמו כן פחות שיטפי דם ודימומים והחלמה מהירה יותר דר אלכסלבנברג

13/05/2014 | 19:25 | מאת: עינת

שלום רציץי לדעת כמה עולה טיפול שאיבת שומן בלייזר ?

לקריאה נוספת והעמקה

המחירים נעים בהתאם לאזורים שאותם צריכים לשאוב דר אלכס לבנברג

13/05/2014 | 12:37 | מאת: אפרת

שלום דוקטור לבנברג רצית לדעת האם זו פרוצדורה שצריך לחזור עליה כל פעם מחדש או שזה טיפול חד פעמי ?

לקריאה נוספת והעמקה

השאיבה בלייזר מבחינה זו זהה לשאיבה הרגילה אין צורך במספר פעמים שאיבה אחת מספקת, יש ליזכור ששאיבה איננה באה במקום דיאטה דר אלכס לבנברג

06/04/2014 | 15:41 | מאת: ליטל

שלום ד"ר לבנברג , רציתי לדעת עד כמה מתיחת פנים בחוטים נספגים אכן מראה תוצאות ולכמה זמן זה מחזיק ?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום ליטל בכל מתיחות הפנים התפרים הפנימיים דהיינו אלה המשמשים להרמת רקמות הפנים,נעשות עי תפרים ניספגים ההיגיון מאחורי השימוש הזה הוא שהתפרים הפנימיים יוצרים צלקת פנימית המחזיקה את השרירים ולכן אין צורך בחוט שאיננו ניספג .מחקרים הוכיחו שהתוצאות זהות בין חוטים ניספגים לאלה שאינם ניספגים. תוצאות המתיחה יחזיקו ביו שמונה לעשר שנים תלוי בטיב העור כמות הצניחה והגיל. דר אלכס לבנברג

17/01/2014 | 07:48 | מאת: אביבה

הי, הוצע לי לעשות טיפול בפנים עם חוטי מזו. האם מומלץ לעשות טיפול כזה?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום אביבה השאלה היא מה הובטח לך בטיפול זה באם הובטח שחוטים אילו ירימו את הפנים הרי שהתשובה היא לא. קיימים סוגים רבים של חוטים וטכניקות שלחלק ניכבד מאוד אין שם טוב.חוטים אילו יכולים לשפר את מירקם העור ולטפל בחלק מן הקמטוטים .יש לשקול כל מיקרה לגופו ולזכור שלפעמים בזול הופך לדבר יקר מאוד

09/01/2014 | 18:26 | מאת: לימי

שלום, קראתי שכתבת, שאכן אפשר לעשות מיני ליפט בהרדמה מקומית. שאלתי: האם יחד עם ההרדמה המקומית גם אפשר לתת או נותנים, חומר טשטוש או חומר מרדים, כדי שמנותח לא יהיה "שותף ער ומודע" בזמן הניתוח? חן חן לך, לימי.

לקריאה נוספת והעמקה

שלום לימי כל מתיחות הפנים בהרדמה מקומית נעשות עם טשטוש ,כך שהמטופלת ישנה ואיננה חשה דבר בזמן הניתוח.המנותחת נושמת באופן עצמאי ואין צורך במכונת הנשמה,כך שכלתהליך ההתעוררות הוא קל יותר עבור המטופלת דר אלכס לבנברג

12/01/2014 | 23:10 | מאת: לימי

שלום אני בת 55 ושוקלת לבצע מתיחת פנים. אשמח לקבל המלצות על רופא טוב ממישהו שעשה מתיחת פנים ומרוצה מהתוצאה. תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום שרית אשמח אם תבואי למירפאתי הטלפון לקביעת תור036914150 דר אלכס לבנברג

03/01/2014 | 17:22 | מאת: רונה

האם בניתוח עפעפיים אפשר למתוח גם את העור סביב העניים?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רונה ניתוח עפעפיים מטרתו הסרת עודפי עור ושומן בעפעף העליון ובעפעף התחתון.בניתוח זה איננו מותחים את העור לעיתיםניתן למתוח את השריר בעפעף התחתון,וז גם העור נימתח.יש ליזכור שניתוח עפעפיים איננו מסלק קמטים וקמטוטים,במיקרים כאלה יש אפשרות להעזר בקילופי עור או בכשירי R.F דר אלכס לבנברג

14/11/2013 | 11:42 | מאת: דנה

לפני כמעט חודשיים עברתי את הניתוח. עדיין יש נפיחות מתחת לסנטר, האם מנקזים את הנוזלים בניתוח חוזר? יש לי גם עדיין חוסר תחושה באזור העיניים וקצת בעפעפיים. אני מודאגת. דנה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום דנה נפיחות ובצקת מתחת לסנטר הם דבר אופייני לאחר הניתוח,אפשר להקל עליהם עי עיסוי לימפטי,חסר התחושה בעפעפייםהוא דבר אופייני ויחלוף הוא בא כתוצאה מהחתך כך שאין מקום לדאגה דר אלכס לבנברג

לפני שנתיים עשיתי ניתוח עפעפיים עליונים ותחתונים ועכשיו נראה לי שאני צריכה ניתוח גם לחלק התחתון של הפנים והצוואר. האם בגלל ההרמה יווצרו לי עודפים ששוב אצטרך לעשות עפעפיים תחתונים?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום גליה קשה לענות לך בלי ליראותך ברוב המיקרים אין צורך בניתוח עפעף תחתון נוסף,באם נוצרו עודפי עור המנתח יסלק זאת בקלות יחסית ,תוך כדי הרמת הפנים בהצלחה בניתוח דר אלכס לבנברג

שמעתי שהחוטים מאוד מסוכנים וגם קראתי בעיתון על אשפוז של אשה בתל השומר עקב זיהומים !!!מה דעתך ?

שלום נינה טיפול בחוטים היא טכניקה מוכרת למרות שאישית אינני מתלהב מן התוצאות שראיתי.הרבה מן המנתחים הפלסטיים בארץ ובעולם ממסתייגים משיטה זו. השיטה איננה מסוכנים וממקרה של זיהום ואשפוז למרות שהוא מצער איננו מעיד על מסוכנות השיטה, הבעיה היא בעיקר בתוצאות הירודותשל שיטה זו דר אלכס לבנברג

05/11/2013 | 22:41 | מאת: רונית

אני משתמשת בהמלצת רופא עור במשחת לוקסיד כקרם לילה לפנים. אני משתמשת בקרם כשנה לערך. האם כדאי להמשיך עם אותה משחה או לעשות הפסקה ??? הרופא הסביר שהמשחה לטווח ארוך.... כמה ארוך? והאם העור לא מתרגל לרטינול ומאבד השפעתו? תודה

שלום רוני לוקסוס הוא בעצם retin aשהיא תרופה מצוינת לשיקום העור וניתן להשתמש בה לשנים ארוכות אפילו ללא הפסקה חומר זה מעודד שיחלוף תאי העור,יש להבדיל ותו מרטינול שהוא הניגזרת הקוסמטית של הRetin a ולכן פעילותו חלשה יותר ואיננה נושאת תוצאות כמו הטיפול בלוקסיד דר אלכס לבנברג

11/10/2013 | 18:10 | מאת: דינה

האם הרגשת לחץ חזק בצואר שלושה חודשים אחרי ניתוח מתיחת צואר חריגה?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום דינה תחושת לחץ בצואר יכולה להיות לאחר שלושה חודשים התחושה נובעת מתפירה הדוקה שלן שרירי הצואר אל דאגה זה ישתחרר בקרוב דר אלכס לבנברג

15/08/2013 | 06:29 | מאת: משה

שלום אני בן 51 ועברתי לפניי כשנה ניתוח מעקפים ובוצעו 4 מעקפים. הגעתי ללא התקף לב וולא אוטם פשוט צינתור וממנו לחדר הניתוחים. אני מרגיש מעולה שנה אחריי לוקח כדור קרטיה כדור לחץ דם כדור לסוכר וכדור לכולסטרול בבדיקות הדם האחרונות שבצעתי לפניי כשבועים נאמר לי שהכול יותר מידיי טוב. השאלה היא האים יש מניעה לבצע ניתוח הרמת פנים ובו זמנית ניתוח של הסרת עודפיי בשר מתחת לעףעף באותו זמן? מה זמן ההחלמה המשוער? יש לי נימי דם קטנים בולטים על האף שמטרידים אותי האים במהלך הניתוח הם נעלמים האים יש קשר לניתוח להרמת פנים או יש טיפול אחר כמו פילינג שנעשה בזמן הניתוח ? האים ההרדמה היא כללית או מקומית? האים נוצרות בצקות ? מה פשר תחושת החנק שכתבת ? כמה זמן אישפזו בביהח או בקליניקה? מה תקופת ההחלמה? מה הסיבוכים היכולים לקרות? האים מדובר בתפרים נמסים או מגיעים להוריד אותם? כמה זמן מתנהל הניתוח? האים ישנה אפשרות לראות הדמייה במחשב לפניי ואחריי? אני חי בחול ואמור לחזור לארץ בקרוב ואשמח שתשלח לי את פרטיי ה משרד שלך והקליניקה .תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום משה המון שאלות נכונות וטובות אשמח להשיב לך במירפאתי רח שפרינצק 3 תל אביב טל 036914150 למזכירתי קוראים טטאינה תשמח לקבוע לך פגישת יעוץ דר אלכס לבנברג