יעילות טיפול לייזר קר/רך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

05/09/2018 | 01:28 | מאת: יוסי

ראיתי כתבה ביוטיוב של תכנית של רפי קרסו וריאיון עם רופאת ספורט בוינגייט והם ממליצים על מכשיר הלייזר מסוג בי-קיור שעובד על שיטת הכנסת אנרגיה קלה לאורך זמן קצוב לעומק של עד 4 סמ מתחת לעור ובכך מסייע ליצירת אנרגיה בתאים של אזורים פגועים כדי שהאיזור יחווה ריפוי. השאלה שלי היא אם ידוע לך מהי יעילות המכשיר/הטכנולוגיה בריפוי/שיקום סחוס ברך ברמות נזק 2 עד 3? האם הסחוס יכול להשתקם לחלוטין? או לפחות להקפיא את המצב? אני שואל כי עברתי ארתרוסקופיה לתיקון MM הברך ימין ונמצאו אצלי כונדרופתיות ברמות שונות במדורים שונים בסחוס (רמות בין 2-3). אני בן 48 שוקל 95 קג בגובה 1.72 (עודף משקל) ומנסה להמנע מניתוח החלפת ברך....

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים