פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן

פורום זה סגור לשליחת הודעות חדשות. לפורום הפעיל - כירורגיה פלסטית אסתטית
ניתוח מתיחת בטן מיועד לעצב את הבטן בשלושה מימדים. בניתוח זה מצמידים את השרירים אשר התרחקו זה מזה כתוצאה מהריונות או השמנה, מסירים את עודפי העור בשפולי הבטן, ומעצבים את הטבור באופן אטרקטיבי יותר. בנוסף, לרוב מוסיפים שאיבת שומן על מנת להסיר מצבורי שומן בדופן הבטן או לחטב את המותניים. התוצאה הנה שפור ניכר והצערה של קונטור הבטן, עור מתוח וטבור צעיר. ניתוח מתיחת בטן הופך להיות שכיח יחסית בקרב נשים לאחר לידות, ולמעשה הפעולה השכיחה ביותר בקרב מטופלים לאחר ירידה נכרת במשקל. יחד עם ניתוח זה ניתן לתקן בקעים בדופן הבטן ולצרף ניתוח אסתטי באזור נוסף, כמו שדיים, ירכיים או עכוז. ניתוח שאיבת שומן הנו אחת הפרוצדורות השכיחות ביותר כיום.
1252 הודעות
1168 תשובות מומחה

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן

האם ניתוח מתיחת בטן היקפית משפיע על העור הרפוי בירכיים הפנימיות? אושר ניתוח אחד על חשבון הקופה לאחר ניתוח הרזיה שבו השלתי 100 קילו אך העור במצב מזעזע במיוחד בירכיים. האם ניתן לבקש דרך מסויימת של ניתוח המתיחה שבו כן יהיה מעט שיפור לירכיים? תודה רבה. נ.ב בת 27 ולאחר שני לידות.

היי, ישנו סוג ניתוח שמטפל בהסרת עודפי עור ביריכיים הפנימיות, ניתוח מתיחת בטן לא ישפיע על העור העודף ביריכיים. את מוזמנת להשאיר מספר טלפון ונחזור אליך עם פרטים נוספים. בהצלחה!

עברתי ניתוח מתיחת בטן ב-10.6.2020. בהתחלה היה נראה תקין ונראה היה שהניתוח נראה טוב. כחודש לאחר הניתוח גיליתי מעין בליטה מוזרה בצד שמאל של הבטן שממש מעוותת את המראה היפה. ואף כואבת כשאני הולכת. הרופא המנתח חשב שמדובר בהצטברות נוזלים אך באולטראסאונד קבעו שאין הצטברות נוזלים אלא רק שכבות שומן. הרופא אמר להמשיך עם החגורה ואולי זה יעבור, אבל זה פשוט לא עובר אלא מחמיר וגם מתחיל לכאוב בלילות. כמו כן הרופא אמר שאולי נוצר בקע אך לא קיבלתי מענה מה הפתרון. האם אאלץ להרוס את ניתוח מתיחת הבטן על ידי ניתוח בקע?? אני מרגישה חסרת תשובות וממשיכה להסתובב עם חגורה וכאבים אבל בלי מענה. ומבלי לקבל טיפול הולם. אשמח גם לשלוח תמונות.

היי אסתר, את מוזמנת להשאיר לנו מספר טלפון ונחזור אליך עם פרטים נוספים.

10/07/2020 | 04:23 | מאת: מירי

שלום רציתי לדעת האם יש ניסיון מספק בארץ בתחום מיני מתיחת בטן עליונה? כמו כן מה האפשרויות לביצוע ניתוח מסוג זה ומהם הסיכונים אשמח להבהרה גם לגבי סוגי החתכים האפשריים בניתוח מעין זה בו חש עודפי עור בלבד ללא זומן עודף בחלק העליון של הבטן בלבד ולא נדרשת פעולה להידוק שרירי הבטן תודה מראש

היי מירי , את מוזמנת להיכנס לאתר שלי לראות הסבר מפורט ותמונות, במידה ותרצי את מוזמנת לקבוע פגישת ייעוץ אצלי במרפאה. בהצלחה!

אני מאוד רוצב לעשות שאיבה מהיריכיים החיצוניות שלי הם מאוד בולטות. השאלה שלי אם מספיק שאיבת שומן או גם מתיחה? חייבת לציין שאני ביררתי אצל 4 רופאים מוכרים. 2 אמרו שאיבה ו2 אמרו שאיבה ומתיחה. איך אני אמורה לדעת מה לעשות ולצאת עם התוצאה הטובה ביותר?? והאם הצלוליטיס שיש לי היום לפני הניתוח יחמיר עם שאיבה. ובמידה ועושים מתיחה זה עוזר לצלוליטיס להעלם?

היי נרום, כל מקרה הוא לגופו.. את מוזמנת ליצור קשר עם המרפאה ולהגיע לייעוץ, על מנת שאוכל לבחון ולייעץ בהתאם. בהצלחה

12/06/2020 | 14:13 | מאת: רוני

להתכווצות הבטן חזרה למה שהייתה ולקירוב השרירים? האם זה בטוח לשימוש ישר אחרי הלידה או שזה יכול להרע את המצב? מה הזמן הנכון להשתמש בזה?

היי רוני, לא מומלץ השימוש מיד לאחר הלידה, רצוי לחכות עד כחודש. חגורת הבטן בהחלט יכולה לסייע בקירוב השרירים כמובן אם הכל תקין. בהצלחה

11/05/2020 | 19:59 | מאת: איילה

שלום, עשיתי שאיבת שומן בסנטר אתמול. הרופא אמר לי להמנע מספורט. השאלה כמה זמן צריך להצמנע מכך?

היי איילה, כל מקרה לגופו לכן הייתי ממליצה לפנות לרופא המטפל. בהצלחה

אני בת 49 ילדתי לראשונה בגיל 44 עד ההריון משקלי היה 59 גבהי 1.60 הייתי מרוצה מהמראה שלי, טיפולי ההפריה וההריון גרמו לעליה של 20 קילו אותם אינני מצליחה להוריד, גם לא מעלה מזה 6.5 שנים כלום, כלומר מה שעלה בהריון נשאר ובעצם לא שמנתי מאז, אינני מצליחה להוריד במשקל, אני עייפה מכל הדיאטות ויודעת שאם אוכל לבצע פרוצדורה זה יעזור, אני אוכלת בריא מאוזן ובאמת לא משמינה מההריון, שאלתי האם יש איזשהו הליך שכן מתאים לי לעזרה רק להוריד, אני יודעת בוודאות שלא אעלה לאחר מכן וזה ישמר.

הי איזבל, נשמע כי משקלך עדיין גבוהה להליך שאיבת השומן שכן יכול לעזור במקרה זה. בכל מקרה, אני ממליצה לך להגיע לפגישת ייעוץ מאחר וכל מקרה הוא לגופו. בהצלחה

06/04/2020 | 19:49 | מאת: ניק

אני לא אדם שמן,אבל סובל מעודף משקל קל.. תמיד היה לי עודף שומן בצוואר וזה ממש מפריע לי מיום ליום,הוא גורם לפנים שלי להראות יותר מלאות..אני יודע שיש אופציה של שאיבת שומן,אבל בגלל המחיר היקר וההחלמה זה מה שמונע לעשות ממני את זה..האם יש עוד שיטות ? והאם זה גם יגרום לצוואר להיות קצת יותר ארוך וחטוב?מפחד שאם אעבור לא יהיה פרופורציה

הי ניק, כל מקרה לגופו לכן אני ממליצה להגיע לפגישת ייעוץ ולקבל הדרכה בהתאם. בהצלחה

04/04/2020 | 14:07 | מאת: עדי

הייי אני בת 21 שוקלת 50 אחרי ירידה משמעותית דל 25 קילו רציתי לשאול לגבי מתיחת בטן אם זה אפשרי לעדות בגילי באזור הפופיק הכל קצת נפול אני מתאמנת היום וזה לא עזור

הי עדי, כן ניתן לבצע הליך ניתוחי, להסרת עודפי עור. במידה ואזור זה מפריע לך.

22/03/2020 | 23:56 | מאת: מיכאלה

שלום רב. לפני שבוע עשיתי שאיבת שומן יריכיים פנימיות וחיצוניות + מותניים. מה שהכי הפריעה לי זה יריכיים חיצוניות ששם היה את רוב השומן. היום הסתכלתי על עצמי במראה ולא ראיתי שום שינוי. מאוד מאכזב להכנס מתחת להכין והרדמה כללית ולא לראות תוצאות. יש תקווה ??

הי מיכאלה, ממליצה לך לחזור לרופא המטפל.

23/02/2020 | 18:41 | מאת: עדי

הי שוקלת לעשות בקיץ ניתוח להרמת חזה ומיני מתיחת בטן תחתונה (מתחת לטבור ומטה).. כמה זמן לאחר ניתוח כזה ניתן לטוס?

בדרך כלל נדרש להישאר חודש לטובת ביקורות והחלמה שדורש הישארות בארץ. כמובן שכל מקרה לגופו.

לפני כשלושה שבווות עברתי בודי טייס לסנטר כפול. יש לי בצקות שגורמות לי להישמע צרודה והשפה התחתונה שלי נפלה. הרופא טוען שזה כתוצאה מכלי דם ושזה ישתפר עם הזמן. האם זה נכון?, תוך כמה זמן אני אמורה לראות שינוי ושיפור? תודה למשיבים

היי ענת, לגבי תוצאה של שינוי סופי יש לחכות בין שלושה חודשים לחצי שנה. לגבי הקול הייתי ממליצה לפנות לרופא המטפל או רופא מומחה לאף אוזן וגרון שיתן חוות דעת. בהצלחה

11/12/2019 | 08:11 | מאת: דנה

בוקר טוב. אני 10 חודשים אחרי ניתוח למתיחת בטן. יש לי עדיין, בעיקר בערב נפיחות בבטן התחתונה...כמו התקשות ונפיחות.... בבוקר אני קמה ללא נפיחות כלל ורק לקראת ערב זה קורה. זה הגיוני אחרי 10 חודשים? זהכ הייתי במעקב אצל הרופא עד לפני חודשים והכל היה נראה טוב....רק זו סוגיה שהייתי שמחה לדעתך לגביה. תודה רבה מראש. דנה

כן, בצקות עוברות בין חצי שנה לשנה, מדובר בבצקות. לגיטימי לאחר ניתוח

02/12/2019 | 18:39 | מאת: אנונימי

שלום רב, גובה 170 ומשקל 95, שוחה 5 פעמים בשבוע. מעוניין בשאיבת שומן שתצמצם מהותית את הכרס. רקע רפואי: עברתי ניתוח מעקפים לפני כעשור. טיפול תרופתי: קרדילוק 1.25, ליפיטור 20, אספירין ו-Euthyrox 50 מיקרוגרם. האם ניתן לבצע את שאיבת השומן ?

הי, ניתן לבצע שאיבת שומן, עדיף להגיע לייעוץ אצל הדוקטור מאחר וכל מקרה הוא לגופו.

01/12/2019 | 22:18 | מאת: מיכאלה

היי, אני מעוניינת לבצע שאיבת שומן מהירכיים החיצוניות והישבן. עברתי לפני כ 8 שנים שאיבת שומן מהירכיים החיצוניות (בודיטייט) בהצלחה חלקית. כיום אני מעוניינת לעבור שאיבה שוב באותו איזור. 1. האם ניתן לבצע שאיבה שוב מאותו איזור? 2. האם לשיטת הבודיטייט יתרונות משמעותיים בכיווץ העור על פני שיטות שאיבה אחרות?

הי מיכאלה, 1. ניתן לבצע שאיבת שומן מאותו איזור 2. בודיטייט, למה כוונתך האם למכשור או ניתוח? את מוזמנת להשאיר מספר טלפון ונחזור אליך עם המידע הרלוונטי

21/11/2019 | 10:45 | מאת: מור

בוקר טוב, עברתי מתיחת בטן והידוק שרירים לפני שבועיים. השאלה שלי מתי כאבי השרירים מפסיקים לכאוב כאשר משתעלים/צוחקים? קשה נורא לפחד להשתעל כל פעם בגלל הכאב. ושאלה נוספת, אני מתאמנת באופן קבוע 4 פעמים בשבוע אימונים אינטסניביים, נאמר לי שאוגל ליזור לפעילות אחרי 6 שבועות. מתי אוכל לחזק את שרירי הבטן ולעבוד עליהם?

הי מור, אני מאשרת חזרה לספורט כעבור חודש, וזאת בהדרגה כמובן. כפיפות בטן ויוגה חודשיים מהניתוח.

20/11/2019 | 19:26 | מאת: מתיחה בטן עליונה ותחתונב ובצידי הגוף העליון

אני בת 70 לוקחת תרופות דילול דם ללחץ דם וקרדילוק ואלטרוקסין האם אוכל לעשות קיצור קיבה או מתיחת בטן עליונה ותחתונה אשמח לקבל תשובה אני שוקלת 91 והגובה שלי 1.60 האם אוכל את הניתוחים האלה במצב הקיים אשמח לתשובה תודה..

שלום לך, יש להפסיק נטילת מדללי דם לפני ניתוח מתיחת בטן. בנוסף, כדאי שתרדי במשקל לפני הניתוח. ניתוח קיצור קיבה או בשמו האחר ניתוח בריאטרי הנו ניתוח אשר יכול לסייע לך לרדת במשקל. אני מציעה שתפני לייעוץ כירורג בקופת חולים על מנת לקבל מידע באשר להליך ניתוחי זה. בהצלחה !

07/11/2019 | 12:18 | מאת: נירה

האם מתיחת בטן כוללת שאיבת שומן ביטני? האם זה מתאים גם לאישה בת 60+

הי נירה, ניתוח מתיחת בטן מבוצע בטווח רחב של גילאים, גם מעל 70 ... זאת בתלות במצב הרפואי הכללי כמובן. השומן שנשאב נמצא מתחת לעור. לשומן בטני שנמצא סביב המעי לא ניתן להגיע בניתוח שכזה והדרך לטפל בו הנו באמצעות ירידה במשקל.

06/11/2019 | 07:50 | מאת: סיון

אהלן . אני מעוניינת לעשות ניתוח מתיחת בטן , יש לי אבן בכיס מרה . אפשר להוציא ואפשר גם לא. האם יש סיכון או קשר בן שניהם אם אתנתח ? האם הוציא את האבן צריכה זמן החלמה או שאוכל להתנתח מתיחה מיידי ? (הפרש של חודש ) רופא כירוג לא יודע לענות על שאלתי

הי סיוון, מומלץ לא לבצע את שני הניתוחים בו זמנית. במידה ואין המלצה להסיר את האבן, כשירה לניתוח מתיחת בטן. במידה ויש להסיר את כיס המרה, ברור שזה הניתוח שצריך להתבצע ראשון. הייתי ממתינה לפחות חודשיים, עד החלמה שלמה , ורק אז מבצעת מתיחת בטן. בכל ניתוח יכולים להיות סבוכים, ולכן יש להחלים לחלוטין, לקבל אישור של המנתח ואז לבצע את מתיחת הבטן.

16/10/2019 | 01:19 | מאת: אישה

אני חודשיים אחרי מתיחת בטן ועדיין מרגישה כאבים בשרירי הבטן והתכווצויות ברגע שאני עושה תנועות פשוטות כמו להתהפך במיטה בזמן שינה, או בזמן שאני קמה מהמיטה או ספה מרגישה את הכאב שזה כמו מכת חשמל שמקבלים באותו רגע שעושים תנועות מסויימות ואז זה נעלם ואז עוד תנועה וחוזר שוב. האם זה נורמלי?? בנוסף עדיין לא מרגישה את הבטן במגע בהרבה גזורים . מתי תחושה זו אמורה להיעלם ושתחזור לי בטן רגילה ולא כמו פלסטיק??

שלום לך, לרוב אי הנוחות הזו חולפת מוקדם ... מסאזים למפתיים עשויים להפחית את אי הנוחות ולזרז את חזרת התחושה הרגילה לדופן הבטן.התחושה חוזרת אחרונה לשפולי הבטן, ועלולה גם לא לחזור כלל.

14/12/2019 | 14:07 | מאת: יפית

גם אני בדיוק באותו מצב. חודש וחצי אחרי הניתוח ומרגישה התכווצויות בשרירם כמו מכת חשמל לפני כל תנועה ושרירי הבטן מאוד חלשים. האם בינתיים יש שיפור אצלך? איך אוכל ליצור איתך קשר?

16/10/2019 | 01:07 | מאת: אלה

עברתי מתיחת בטן לפני שש שנים, הבטן הייתה נראת ועדיין נראת מאוד יפה, רק שאני עדיין מרגישה באופן מחריד את המתיחה כשאני מזדקפת שזה מאוד לא נעים ולעיתים כואב, מה הסיבה לכך? והאם אפשר לתקן זאת?

הי אלה, זו תלונה יחסית נדירה שכן אי הנוחות חולפת עם הזמן...לעיתים תלונה זו קשורה לעלייה במשקל ..

04/10/2019 | 17:16 | מאת: לא לפרסום בפורום

ירדתי 40 קג ויש לי בטן כמוסינר כמה עולה מתיחת בטן אשמח לקבל פרטים

בוקר טוב, נשמח לשוחח איתך ולענות על שאלותיך בנושא וכמובן לתאם עבורך פגישת ייעוץ במרפאה שלנו. מוזמנת לפנות אלינו טלפונית במספר 03-6045777. בברכת שנה טובה

שלום לך, ניתן להסיר את הסינר ולעצב את דופן הבטן למראה אסתטי ונוח. קיימים סוגי ניתוחים שונים ולכן לא ניתן לתת לך מידע באשר לעלות הניתוח. כדאי שתבואי ליעוץ ..בהצלחה

14/09/2019 | 22:52 | מאת: נוי

שלום , האם את עובדת עם מאוחדת ?

איני עובדת עם קופות החולים...

28/08/2019 | 16:57 | מאת: ציפי

הי. מה ניתן לעשות בדיאסטזיס רקטי עם התרחקות קצוות של שרירי הבטן עד כי 38 ממ. אשמח לתשובה לי זה מפריע מאוד.

הי ציפי, מדובר בדיאסטזיס שרירי נרחב. עם זאת, הערך האבסלוטי הנמדד בהדמיה אינו חשוב כמו בדיקה של תפקוד דופן הבטן שלך . ההשפעה של דיאסטזיס נכר הנה על המראה של הבטן, אך גם על תפקוד שרירי הבטן ואף משפיע על היציבה. מומלץ לטפל בדיאסטזיס באמצעות ניתוח מתיחת בטן הכולל תפירת שרירים. בהמשך חשוב לחזק את שרירי באמצעות פעילות גופנית קבועה.

שלום, לפני שנתיים עברתי ניתוח למתיחת בטן וסכירת דיאסטאזיז הניתוצ לא הצליח לסגור את הדיאסטאזיס ולפני 3 חודשים עברתי תיקון, שזה היה ניתוח מלא נוסף. שוב ללא הצלחה. נותרתי עם עוגמת נפש גדולה. מה היית ממליצה?

הי מלי, חשוב לבדוק אותך כדי להבין מדוע הניתוח לא צלח. לעיתים מדובר בהשמנה תוך בטנית ניכרת ובמצב כזה ירידה במשקל תסייע יותר מתפירת השרירים.

אין שומן בטני. אני רזה. השאלה מהי אחריות של מנתח, בפרט בניתוח חוזר, שלא מצליח?

הי מלי, אני מציעה להתיעץ עם המנתח שלך. לעיתים קיים מראה חוזר של בליטה של הבטן העליונה עקב השמנה תוך בטנית, ואז הטיפול הנו ירידה במשקל

21/08/2019 | 21:06 | מאת: מיכל

שלום, לפני שבוע וחצי עברתי ניתוח שאיבת שומן בהרדמה מלאה, שיצאתי מהניתוח ראיתי שנשכתי את השפה, מאז הנפיחות ירדה אבל איבדתי תחושה בחלק שננשך. זה עניין של זמן? האם אני צריכה ללכת לרופאה בשביל זה? יש משהו שאוכל לעשות לבד כדיי לטפל בזה? תודה

מיכל שלום, התחושה תשוב באותו מקום. במידה וקיימת פציעה של רירית הפה, מומלץ להמנע ממאכלים מתובלים, ולבצע שטיפות פה עם מי מלח. החלמה מהירה

20/08/2019 | 22:50 | מאת: ונסה

ערב טוב, אני מעוניינת לשאול מספר שאלות. אני בחורה רזה (50 קילו) שתמיד הייתה רזה, מלבד בהריון שעברתי לפני כמה שנים בו עליתי 30 קילו. ירדתי הכל כמובן והעור חזר לעצמו פחות או יותר. עודף העור בולט בעיקר בהתכופפות קדימה ובישיבה , מתחת לטבור בלבד. בעמידה ניתן לראות כמו קפל עור קטן בצד הימני של הצלקת מהניתוח הקיסרי בלבד, כמה ס"מ מעל. שאלתי , האם יש דרך אחרת מלבד ניתוח בכדי "לגהץ" את הקפל הזה ולמתוח מעט את העור? שוב מציינת שלא מדובר בעודף רב.. במידה ומתיחת בטן זה הפתרון היחיד , האם יש פרוצדורה כזו ללא הרדמה מלאה? תודה רבה מראש

ונסה שלום, במידה ועודף העור אכן קטן ונמצא כולו תחת הטבור, ניתן לבצע מיני מתיחת בטן. ניתוח זה ניתן לבצע בהרדמה כללית או במקומית עם טשטוש. לידיעתך, הרדמה כללית הנה מאוד בטוחה. שיהיה בהצלחה

18/07/2019 | 14:39 | מאת: חנה

שלום, עשיתי ניתוח לפני שנה ושלושה חודשים, ונוצרו לי מספר שקעים לאחר שאיבת שומן ומתיחה בירכיים. האם יש בעיה לתקן זאת? שמעתי על הזרקות שומן עצמי, האם הם יעזרו לשפר את המצב? האם מסובך לעשות הזרקות שומן או שזה משהו שנעשה הרבה בתיקונים

במהלך ניתוח מתקן בירכיים ניתן לבצע הזרקת שומן. להליך הזה מספר חסרונות, למשל שקליטת השומן באזור ההזרקה הנה חלקית ולעיתים יהיה צורך לחזור על הפעולה מספר פעמיםעל מנת להשיג תוצאה מדוייקת

24/06/2019 | 11:37 | מאת: בת 40

היי, מה דעתך על שיטה זו? אני הבנתי שיש המון הסתייגויות ולרוב מבצעים הזרקה של ח. הילארונית. בגדול תמיד סבלתי מכהות מתחת לעיניים מגיל 18 אני עם קונסילר.בעבר ששאלתי על טיפול נאמר שלי בפורום שמזריקים ח. הילארונית ורק אם יש שקעים ולא הבנתי על מה מדובר. כיום בת 40 ואכן רואים שקע מהלחי לעין וגם השחור יותר גדל זה נראה ממש לא טוב. גם עור הפנים קצת יותר מחוספס וכל מריחת מייק אפ נראית לא הכי וגם אני שונאת להתאפר. מה לדעתך השיטה להעלמה? אני ממש זוכרת שהייתי קטנה שהראו בטלויזיה צעירה שהוזרק לה שומן אבל אני מבינה שהיום לא עושים את זה? עד כמה זה מסוכן? עד כמה זה לא יקלט? ושאלה שניה האם הזרקה לפנים זה משהו שצריך לחזור עליו כל כמה שנים. תודה

שלום לך, על פי תארוך, את סובלת משקעים תחת עיניים. הטיפול הנכון אסתטית הינו הזרקה של חומצה היאלורונית. שומן מוזרק לאזורים אחרים בפנים.

שלום ד"ר אני בת 50, רזה (מידה 36). כתוצאה מלידות (תאומים), יש לי מעט עודפי עור באיזור הטבור (מעל ומתחת). כשאני עם בגדים לא רואים אותם בכלל. ניתוח מלא לא הייתי רוצה לעשות וגם לא צריכה. ניסיתי לייזר וגלי רדיו ולא הועיל. האם אני יכולה להתאים לניתוח מיני בטן, כי יש לי מעט כפלי עור גם מעל לטבור. תודה רבה הילה

הילה שלום, על פי תאורך, ניתוח מיני במתיחת בטן לא יענה לשאיפותיך. כשמיקום הבעיה המה סביב הטבור או מעליו יש צורך בניתוח בתיחת בטן קלאסית.

21/05/2019 | 18:29 | מאת: מיכל

ערב טוב רציתי לברר לחברה אם יש לה ניתוח לשבר בטבור האים גם מבצעים מתיחת בטן בזמן הניתוח מודה על היחס

בהחלט ניתן לשלב בין תיקון בקע טבורי למתיחת בטן, למעשה זהו שילוב שכיח יחסית

הייתי אצלך לפני שנים לצורך הזרקות [תחת שם אחר] ותמיד הוקרתי את טיפולך. לצערי, עזבת את התחום.. אני מבינה שעיקר עיסוקך כיום הינו בשאיבת שומן, הרמת בט וכו'. האם את מומחית גם בניתוחי פנים? מה זמן ההחלמה ומה סדר גודל עלות לכך? למיניליפט?.

שלום לך מטופלת יקרה, ראשית אשמח לראותך שוב במרפאתנו. לאחר בדיקה מחודשת של מבנה פנים והגדרת שאיפותייך האסתטיות, נחליט יחד האם את מעוניינית בהמשך עיצוב הפנים בהזרקות או באמצעות ניתוח הרמת פנים. אני מעצבת פנים באמצעות ניתוח הרמת פנים ומתיחת צוואר. דר מוני פרידמן מוביל את תחום טיפולי הלייזר ועיצוב פנים בהזרקות וחוטים במרפאתו, ואין לי ספק שתוקירי את מקצועיותו במידה ותבחרי בטיפול לא ניתוחי. נשמח לראותך ברוב.

04/05/2019 | 11:07 | מאת: דפנה

שלום רב אשמח לקבל מידע על ההבדלים בשאיבת שומן... בודי טייט Vaser לייזר מה ההבדל ביניהם? מה יעיל יותר? האם ניתן לשאוב שומן מכמה איזורים בפעם אחת? האם ניתן להזריק חזרה את השומן באיזורים רצויים כמו מילוי קמטים? תודההה רבהההה

דפנה שלום, קיימים הבדלים בין הטכנולוגיות השונות אולם יש להדגיש שהצלחת הפעולה עצמה תלוי קודם כל במנתח. איכות השומן הגבוהה ביותר תהא באמצעות שמוש במכיר שאיבת שומן רגיל או ה VASER , שם רוב תאי השומן נשמרים שלמים. מיכשור אחר אשר מחמם את השומן למעשה מזיק לתאי השומן כחלק מההליך הניתוחי. באשר למילוי קמטים, החומר הטוב ביותר למילוי קמטים הנו חומצה היאלורונית ופחות שומן. שומן עצמי בעיקר יעיל למילוי נפחים ופחות מתאים לקמטים שטחיים בפנים.

23/04/2019 | 06:13 | מאת: הילה כהן

בת 65, גובה 168, משקל 69. שומרת דיאטה של 1300 קלוריות. חילוף חומרים 1503, בבדיקה בתל-השומר. עושה כושר 3 פעמים בשבוע. לא מצליחה להוריד את המשקל בשום אופן, בחצי שנה האחרונה עליתי 7 ק״ג. מה עושים? מה הסיבה? איך מורידים במשקל? מיואשת !!

הלה שלום, הייתי פונה לרופאת המשפחה לבדיקה כללית, ובהמלצתה לאנדוקרינולוג !

23/04/2019 | 06:07 | מאת: הילה כהן

האם המסת שומן מסוכנת לכבד? במידה והשומן המומס נספג בגוף? האם הקפאת שומן מסוכנת?

הלה שלום, המסת שומן, או הקפאת שומן אינם פתרונות נכונים לצורך הרזיה. במידה וקיימת נטייה לעליה במשקל, יש לבדוק מה הסיבה ולטפל קודם בסיבה. המטרה של שאיבת שומן הנה לעצב את הגוף, למשל לטפל במצבורי שומן עקשניים אך לא לרדת במשקל. איני מאמינה בהקפאת שומן.

דוקטור שלום, שוקלת לעבור ניתוח מתיחת בטן יחד עם תיקון בקע והיפרדות שרירים. הייתי בייעוץ אצל כמה פלסטיקאים ונאמר כי אין צורך ברשת כי הבקע מאוד קטן (1.4 ס''מ). עם זאת בזמנו כאשר דברתי עם כירורגים כלליים, כולם אמרו שיש להכניס רשת. האם את יכולה להסביר מה הסיבה לגישות שונות בתיקון בקע בקרב פלסטיקאים וכירורגים כלליים? תודה רבה מראש

שלום אגם, תלוי במיקום הבקע וההליך הניתוחי. במידה ומדובר בבקע טבורי אשר יתוקן ביחד עם פליקציה שרירית , והנו בקע מאוד קטן, אינני משתמשת ברשת, משום שהפליקציה השרירית מייתרת את הרשת. אם מדובר על בקע מעל 1 ס"מ קוטר, ונמצא לא בקו האמצע, יש לשלב בין החדרת רשת לפליקציה השרירית. אני מניחה שאצלך הכירורג לא תכנן לבצע פליקציה שרירית ולכן היתה נחוצה הרשת.

מאוד מודה לך על התשובה. האם תוכלי רק לדייק בבקשה: זה אומר כי פליקציה (הבנתי שכך נקרא תפירת שרירים?) הינה שיטה לא פחות בטוחה מהשתלת רשת? עכשיו כשאני חושבת על זה, לא ברור מדוע השיטה של פלסטיקאים אינה מיושמת בכיכרורגיה כללית, הרי קשירת שרירים אמורה להיות מועדפת על הכנסת גוף זר לתוך הגוף (אם מדובר בבקעים קטנים בקו האמצע)?

שלום, עברתי מתיחת בטן ותיקון דיאסטזיס מלפני כארבעה חודשים ולצערי הניתוח לא הצליח. הרופא המנתח הסכים לנתח אותי שוב בכדי להשיג תוצאה טובה יותר. אני רק רוצה לוודא שזה בסדר לעבור את אותו הניתוח, עם הידוק השרירים, בהפרש זמן של 4 חודשים ושאין בכך סיכון למרות שעדיין יש לי בצקות באיזור הצלקת. תודה רבה ושבוע טוב🙏🏼

רחל שלום, אני מניחה שהמנתח לקח בחשבון את קצב ההחלמה האישי שלך בהחלטתו על מועד הניתוח. אני מציעה להתייעץ עימו באשר למועד הניתוח. בהצלחה

04/04/2019 | 23:21 | מאת: טא

חמישה חוד לאחר מדיחת בטן ללא שאיבת שומן הבטן בצקתית ורגישה מאוד במגע מרגיש כאילו נגיעה במצע גאלי איך מטפלים החזרתי חגורת בטן כבר יומיים

שלום לך, בשלב כזה לא צפויות להיות בצקות נכרות. אני מציעה שתבדקי עי המנתח. אין טעם לחגורת בטן בשלב זה.

29/03/2019 | 23:01 | מאת: אורית

דוקטור שלום, אני חודש ושבועיים (כמעט) לאחר מתיחת בטן, כולל תיקון בקע ודיאסטזיס. בבית יש בני משפחה שחולים בדלקת ריאות עם שיעול חמור. אם גם אתחיל להשתעל בצורה חמורה האם השרירים שנתפרו יכולים להיפרד?

היי אורית, עבר זמן ממושך אחי הניתוח והסיכוי לפתיחת תפרים עקב שעול פתאומי הנו קטן מאוד. בריאות לכל בני ביתך (:

הי אורית, תאורטית אם תתחילי להשתעל, שעול חוזר ועוצמתי, קיים סכון של פתיחת הפליקציה. כל זאת אם אנו נמצאים בתקופה הסמוכה לניתוח. קיימים גם גורמים נוספים אשר משפעים כמובן על הסכון בפתיחת תפירת השרירים, כמו איכות הרקמות, מבנה הגוף ואיכות התפירה. שתהיי בריאה !

16/03/2019 | 16:22 | מאת: מיכל

שלום דר פרידמן, אני שלושה שבועות אחרי מתיחת בטן וקשירת שרירים(נמתח גם החחק העליון של איבר המין כלפי מעלה). מבנה גוף רגיל ופשוט מדרגה ועודף שומן בה שאחרי ניתוח קיסרי של הניחו ..... מאז המתיחה סהכ החלמה ממש תקינה, למעט יומיים ראשונים של כאבים בהם נטלתי משככי כאבים. מה שכן, יש לי בצקת באזור הצלקת כלפי מטה לעבר איבר המין (המשולש העליון מאד בצקתי)וכלפי מעלה לבטן עד לאזור הפופיק. הייתי בביקורת ואין לי סרומה(נעשה ניסיון לשאוב בכל מקרה). אשמח לחוות דעתך המקצועית מה הזמן הממוצע לירידת הבצקת? וכן האם למעט סבלנות האם יש דרך לזרז את ההחלמה... רב תודות

16/03/2019 | 16:54 | מאת: מיכל

ורציתי לשאול...האם חגורת הבטן אמור לסייע לירידת הבצקת? אני לובשת חגורה יחסית הדוקה....

שלום לך, באופן נורמלי ישנה בצקת באזור של שפולי הבטן לאחר ניתוח מתיחת בטן. היא צפויה לחלוף בשבועות הבאים ועד כחצי שנה לניתוח. ירידת הבצקת צפויה להיות בצורה הדרגתית כאשר כל אדם מחלים בקצב שונה.

17/03/2019 | 16:39 | מאת: מיכל

תודה רבה על תשובתך! האם יש דרך לזרז את ההחלמה מהבצקות? יש דעות חלוקות על עיסוי למפטי ןאשמח לעמדתך וכמובן אם יש דרך נוספת חן חן על זמנך.

16/03/2019 | 09:34 | מאת: אינה

שלום עברתי ניתוח מתיחת בטן מלאה לפני 5 שבועות. ההחלמה היתה מהירה וחזרתי לתפקוד מלא מאוד מהר, פרט לפעילות גופנית. יחד עם זאת אין לי עדיין תחושה בכל האיזור. האם זה סביר? תודה מראש

הי אינה, לאחר ניתוח מתיחת בטן יורדת התחושה בדופן הבטן ובחודשים הבאים חוזרת בהדרגה לרוב.

04/03/2019 | 13:47 | מאת: דנה

דוקטור שלום! אני היום ה-12 לאחר ניתוח מתיחת הבטן. בעלת מבנה רזה, עם מעט שומן. לאחר הניתוח, הבטן התחתונה נראית נפוחה וקשה, דומה לגלגל הצלה שנצמד, מהמותן למותן. גם יש לי רושם כי העניין מחמיר בגלל חגורת הבטן דווקא שאורכה לא יכולה לכסות את כל הבטן. במילים אחרות, מראה עצוב ומתסכל... אציין שזאת לא נפיחות גדולה מדי אבל קבועה ומכוערת... האם יש סיבה לדאגה? בתודה מראש

הי דנה, את נמצאת זמן קצר מאוד מהניתוח. אני מציעה שתפני לבדיקת המנתח בהקדם האפשרי על מנת שיבדוק האם זו החלמה תקינה או האם קיימת בעיה

03/03/2019 | 16:48 | מאת: מתיחת בטן

שמעתי שניתוח כזה זה כאבי תופת וההחלמה מאד מאד קשה? האם נכון? אני 6 שנים אחרי קיצור קיבה ויש לי מלא קיפולים .מה אחוזי ההצלחה?

שלום לך, ניתוח מתיחת בטן הנו ניתוח בטוח ומוצלח. לכן הנו הניתוח האסתטי השכיח ביותר כיום. ניתן לצמצם את הסבוכים ואת הכאבים באמצעות שיטה ניתוחית מתקדמת .

28/01/2019 | 19:18 | מאת: שאלה לגבי שרירי הבטן

אחרי לידה שלישית בניתוח קיסרי יש לי שרירי בטן חלשים מאוד והיפרדות קטנה ובקע טבורי קטן ,מס שאלות : האם ניתוח מתיחת בטן יכול לטפל בחולשת שרירים , האם אחרי יש מצב להשנות הבקע וההיפרדות אם אחזק את שרירי הבטן לפני הניתוח כיצד זה תורם להצלחת הניתוח שאלה נוספת : בעמידה כמעט ולא רואים אצלי בטן , בישיבה הבטן ממש מתקפלת וגדלה וקשה לי לשבת הרבה זמן , זה קשור לחולשת השרירים וההיפרדות והבקע ? נאמר לי שהרקמת חיבור שלי טובה

שלום לך, ניתוח מתיחת בטן מטפל בכל מרכיבי דופן הבטן. במצב של דיאסטזיס שרירי, רווח בין השרירים המפריע לתפקודם, מקורבים השרירים בניתוח. עודפי עור ושומן מוסרים, ואפילו הטבור נראה יפה יותר. במידה וקיים בקע עבורי, גם הוא מתוקן בניתוח זה.

12/01/2019 | 00:37 | מאת: אביתר

היי לפני חודש עברתי ניתוח מתיחת בטן היקפית והבטן נראית ממש כמו כרס במנתח טוען שזה בצקת ושהיא חולפת , השאלה אם זה דבר הגיוני שנשאאת כרס של בצקת לאחר ניתוח או שיש לי מה לדאוג כי אני ממש מרגיש תסכול מזה אודה לעזרתך אביתר

בצקת זה חלק בלתי נפרד מהחלמה של פצעי ניתוח. עם זאת, כדאי שתהיה במעקב של המנתח על מנת לשלול בעיות אחרות.

07/01/2019 | 17:48 | מאת: עדי

שלום עברתי לפני חודש ניתוח מתיחת בטן היקפית והרמת חזה לאחר ניתוח שרוול . עדיין יש לי בצקות ועדיין יש לי כאבים האם זה תקין? הכאבים הם בעיקר בין שכיבה לעמידה ובין ישיבה לעמידה בהתחלה זה כואבת ואני מכופפת ולאחר דקה אני יכולה להתיישר. הבצקות קצת ירדו אבל עדיין יש האם זה החלמה תקינה? תודה על התשובה

שלום לך, נראה שהכאבים שלך קשורים למאמץ של השרירים. מציעה שתתיעצי עם המנתח באשר לטפול תרופתי שיקל עליך בימים הבאים.החלמה מהירה (:

23/12/2018 | 19:31 | מאת: מלודי

שלום, לפני שבוע בערך עברתי ירכיים+בטן היקפית. באזור המפשעה בצד אחד העור פחות מתוח ויש באיזור יותר שומן מבצד השני מה שיוצר מראה אסימטרי, קצת יותר בולט ופחות מתוח בצד הזה מאשר בצד השני. בנוסף לכך, הרגל בה יש את הבעיה הזו היא גם שמנה יותר מהשניה ונראית פחות מתוחה ממנה. האם ניתן לתקן זאת? ואם כן אחרי כמה זמן מינימלי? (עוד חצי שנה בערך אני חושבת לעשות חזה אצל אותו רופא ורוצה שיתקן את זה באותה ההזדמנות אם יוכל, האם זה יהיה אפשרי לדעתך?)

שלום לך, קצב ההחלמה אינו סמטרי. רק כחצי שנה, שנה לאחר הניתוח ניתן יהיה להעריך תוצאה אסתטית ולהביע דעה באשר לצורך בניתוח משלים

16/12/2018 | 09:46 | מאת: לירון

היי דר טלי מה שלומך? אין לי משקל עודף אני 1.68 משקל 61 יש לי בטן ממש גדולה יחסית לגוף רציתי לשאול אם הניתוח הוא שאיבת שומן או מתיחת בטן ואם אחרי הניתוח יורדים בהקפים של הבטן?

לירון שלום נשמע שאין ממש שומן עודף ..אך חסרים פרטים על מנת לענות יותר מזה. יש צורך בבדיקה גופנית כדי לתת יותר מידע. בהצלחה

+ שלום אשתי מעוניינת בבדיקה למטרת ניתוח שומנים לפי מצבה זה נראה לי ניתוח מורכב שכן מתחת לזרועות יש לה שקים גדולים מאד של שומן שממש כבר אין אפשרות לתפקד קשה לה להרים ידיים או משאות מצב לא טוב תודה משה

משה שלום, נשמע כמו עודפי עור ושומן. מציעה שהיא תגיע לבקורת.

10/12/2018 | 00:13 | מאת: רוית

אני כחודש אחרי הניתוח ויש לי באמצע הבטן נפיחות כזו קשה כמו בצקת, למה זה קרה? והאם זה יעבור ומתי ותוך כמה זמן? ואם לא יעבור מה יהיה? מה עלי לעשות?

רוית שלום, בשלב החלמה מוקדם כפי שציינת, יכול לסייע מסאז למפתי לתהליך ההחלמה שלך. בכל מקרה, את צריכה לפנות למנתח לבקורת. החלמה מהירה

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > ... 26