פורום תמיכה הדדית

7184 הודעות
1068 תשובות מומחה
פורום תמיכה הדדית הינו במה לשיתוף ועזרה בין הגולשים.
17/01/2023 | 16:59 | מאת: יוסי

תיצור קשר איתי נדבר במייל[email protected]

מישהי פנתה אליך?

31/10/2022 | 13:27 | מאת: NOT_FOUND

גגגגגגג

09/11/2022 | 23:57 | מאת: אין בלון יש בית

עצוב יד מושטת

02/12/2022 | 06:54 | מאת: סופגנייה ריקוטה טרמינל האהבה

אין לי מושג מי זה בראש העץ. אבל שולחת ד"ש ליד המושטת. פתאום קלטתי שכחודש מאז ההודעה.

29/12/2022 | 00:19 | מאת: אהבה בלב יותר ביחד

ותודה

23/10/2022 | 19:18 | מאת: מלכי

מרגישה מבודדת נורא ומחפשת לשוחח להעביר את הזמן מייל [email protected]

25/10/2022 | 21:45 | מאת: יוסי

איזה סוג שיחות את מעוניינת

25/10/2022 | 23:12 | מאת: מלכי

נדבר במייל אם אתה מעוניין

27/10/2022 | 00:41 | מאת: יוסי

ערה?מה איתך שתפי

קשה קשה

מה קשה לך ?

לא מעוניינת לפרט בפורום פתוח

מה איתך מלכי? שם יפה דרך אגב

תודה יוסי אתה נשמע מעניין רוצה לדבר בפרטי

28/10/2022 | 12:11 | מאת: יוסי

גם את נשמעת מעניינת המספר שמופיע במייל זה הפלאפון שלך?

29/10/2022 | 21:35 | מאת: מלכי

לא מה פתאום שיניתי כמה מספרים (אולי זה באמת מספר אמיתי של מישהו לא יודעת)

29/10/2022 | 21:41 | מאת: יוסי

מה העיניינים מלכי? איך עבר עלייך היום התגעגעתי...

29/10/2022 | 21:42 | מאת: מלכי

הכל כרגיל למה אתה לא רוצה לעבור לפרטי

וואו איזה יבשה מה זה הכל כרגיל? למה ככה לבאס זה נראה שאת לא התגעגעת ואת רוצה שאני יעבור עוד לפרטי?

מלכי תעני

לא יודעת אין לי כח לכלום התגעגעתי מאוד אבל אני עדיין לא יודעת למה בדיוק כי התגובות שלך כאן זה תגובות מעטות

עניתי

במייל הכל הרבה יותר מהר ונוח

דיי חמודה החיים יפים תהי זמינה במייל הלילה אני ידבר איתך. מרוצה? ותשמרי על חיוך אני בטוח שעצבות זה לא יפה לך

היי מלכי מקווה שאת ערה אני לא מצליח לייצור חשבון מייל חדש אנסה שוב מחכה לי?

מלכי מכיוון שאת לא זמינה זה לא נראה לי רציני מאחל לך הצלחה בחייך ושתמצאי משהו שיעשה לך טוב ביי

היי יוסי אני לא זמינה בלילה על המחשב ושעות המסך שלי הן מוגבלות בוא נדבר ונתאם

יוסי בבקשה נתאם זמן ונדבר

רצינית מאוד מאוד מתה עליך לשוחח

היי מלכי מה איתך?

25/12/2022 | 20:29 | מאת: שוק

היי

25/12/2022 | 21:39 | מאת: ש

היי מת לדבר איתך לילה טוב מותק

18/10/2022 | 17:46 | מאת: אנה

אני מרגישה שהראש שלי לא אנושי שאני מוטציה קוף אדם בתהום עניין שקשור לכלבים לעבודת השטן שבזמנו נראתה כעבודות השם,רומיתי על ידי השטן ,אלוהים לא רוצה אותי בעולם הבא אני מעונה בצורה קשה זה נשמע פסיכיאטרי אבל זאת האמת אני יוצאת החוצה ולא נראית בין האנשים

מציע לך לקרוא ולקנות את הספר שעריו בתודה אני בטוח שתקבלי הסתכלות זווית אחרת על החיים .

עם את צריכה את הזמנה של הספר תשאירי את המייל שלך ואצור קשר.

[email protected] זה המייל שלי אני מרגיש בו דד ומחכה למישהי

מי אתה ועל מה נדבר.....

המייל שלך נחסם

היי נועהה רוצה לדבר איתי

נועה?

27/09/2022 | 09:18 | מאת: אבטיח בננה ירוקה בבית

חיבוק ענק עם תעברי כאן

03/10/2022 | 10:51 | מאת: אורית

רוצה לשוחח איתי במייל

03/10/2022 | 10:53 | מאת: אורית

המייל שלי הוא [email protected]

06/10/2022 | 16:21 | מאת: סוכות ריקוד טהיטי

ראיתי. :-)

28/08/2022 | 00:03 | מאת: זינה בת סוניה

אני לא יכולה לעבוד אני גרה בחריש ומחפשת עבודה כבר שנתאים אן לי כלום יש לי חובות גדולים הילדים שלי לא רוצים להיות איתי הבן שלי בן 16אושה לי צרות והבת שלי גם עושה לי בעיות בבקשה תעזרי לי

04/09/2022 | 17:38 | מאת: אריה

מה אפשר לעזור?

19/09/2022 | 00:25 | מאת: אני

אני כל כך מבין אותך. רוצה כל כך לעזור, והכי הכי רוצה שיהיה לכם חיים מאושרים

31/10/2022 | 23:47 | מאת: מ

חפשי את הספר שעריו בתודה וקראי בו יום יום מובטח לך שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר ברכה והצלחה.

20/03/2022 | 21:07 | מאת: הפחתת חרדה

תבטיחי לי שנמצא אחת את השנייה כאן או בשני אני אדע שזאת את בנתיים חיבוק כשתעברי כאן

21/03/2022 | 19:11 | מאת: בשתיקה

חיבוק לך אהובה ומתוקה

אמנם כבר עבר הרבה זמן אבל גם אני מצטרף

02/09/2021 | 23:37 | מאת: אבטיח בבית ירוק בלב

במקרה ויהיה צורך כזה אשתדל להציץ במהלך הסופש והחג אתך בלב ,

03/09/2021 | 06:20 | מאת: סביבון וריקוד טהיטי

טלפתיה. חודשים שלא עברתי כאן. אבל מכירה אותך. יכולתי לנחש. את זהב. מכולם - רק את מבינה. תודה 💞

04/09/2021 | 18:44 | מאת: אבטיח בבית ירוק בלב

יודעת כמה קשה הלבד וגם אני מכירה ויודעת כמה קשה להנכיח וכמה הלב צריך יד ולב שיודע אתך בלב

25/10/2019 | 14:08 | מאת: סוקולנטים רימון קטרקט הדברות

את הסטטינים. הלך לי על השרירים. מחכה לתור לרופא. אבל מעצבן אותי מאד. 💢

30/10/2019 | 21:40 | מאת: 🍉🍌🍷🍌

סליחה שנדחפת רק לשבת אתך

14/06/2019 | 08:04 | מאת: אויר , בוקר , ים, בדידות --שמש של לפני הקיץ

כותבת לך כאן , זה המקום הכמעט אחרון שנראה לי שרק אני ואת נבין שזאת אני ואת ...בלי הרבה מילים . אני מקווה שלא יפריע לך שאני כותבת כאן , מרגישה כמו פולשת למקום שלך ...וגם לא יודעת אם תגובה שלי אלייך נכונה לך אז די נקרעת בתוכי אם זה נכון או לא ..אבל הלב שלי יוצא אלייך , כל כך רוצה לחבק לעטוף להגן עלייך , לומר לך שאת בסדר שהכל בסדר ...שזה רק האז שמשתלט לנו על היום וכואב כל כך ..וככל שננסה להדחיק את הכאב מאז הוא יבוא יותר היום . כואב לראות את ההרס את ההרחקה של הטוב את הניסיון בכוונה להראות לכל העולם את הקוצים אחרי הרבה זמן שראו את הטוב ויש בך הרבה כל כך ממנו ...ולראות איך קשה לך להבין (בגלל כל המילים המסובכות :)) שאנחנו מי שאוהב אותך מי שאת באמת חשובה לו גם אם קשה להאמין יודע ומכיר את כל המכלול את הרע ואת הטוב ויש הרבה טוב .... ועכשיו שאני כותבת , אני קולטת שאלו היו המילים של המשמעותי האחר ..... "יש רע ויש גם הרבה טוב" המילים האלה שאומרות אני רואה אותך את כל השלם , אני רואה אותך ושמח שאת כאן , אני רואה אותך ואת יפה בעיני כמו שאת.... יקרה , את יודעת אני חושבת שבהשלכה שעשית אלי , שלכת לי את הסרוס הזה את התחושה שכל מה שאעשה אולי לא יהיה נכון את הפחד המשתק שיאשימו אותי בפגיעה ..הכתיבה הזו כאן אלייך באה להגיד לך שבאמת הכל בסדר אני עדין אוהבת אותך את עדין חשובה לי , כן היה לי קשה עם מה שהושלך אלי אבל זה כי זה נוגע במקומות שלי פגועים שלא קשורים אלייך ...ואת יפה וטובה כל כך כואב לי לראות איך את מוחקת את עצמך עוד ועוד....אני מנסה לצמצם את עצמי אולי זה יאפשר לך מרחב מרפא, אני באמת רוצה שיהיה לך טוב ...אולי סוג של תיקון כי כל כך מגיע לך שקט ושלווה ותיקון . בימים האלה שכאן ולא אחרי לכתך...הייתי מאוד שמחה אם היית עוזרת לי ואומרת לי מה נכון לך , שאעשה . ובבקשה , תפסיקי לפגוע בעצמך , למחוק את עצמך עד כדי ענן קטן ...את עולם ומלואו ויש מי שרואה את זה ...למרות שקשה לך להאמין ואולי גם להבין . יש מי שרואה אותך ולא דרך העיניים שלך , דרך העיניים שלו כי את מולו ....ואת כל כך יפה כל כך מיוחדת בדרכך , כל כך הרבה טוב וכן גם מהרע שלצערי ממש לרוב מופנה כלפייך והלוואי והיית נותנת לפחות לאדים האלה לצאת ... כל כך מקווה שאני לא פוגעת בך כשאני כותבת כאן ....זה המקום היחידי שמרגיש לי שזה יהיה רק אני ואת למרות עשרות העיניים ... אתך באמת ..... היחי שמחה אם היית לפחות משאירה לי סימן שקראת ....ואם זה בסדר גם מה נכון לך ממני אבל את לא חייבת ...ואם זה מרגיש לך עוד יותר מבלבל כי אין לזה תיעוד אני מוכנה לעלות את זה לשם ...אני באמת מבולבלת ולא יודעת מה נכון לך ...ואני רוצה מאוד שיהיה לך טוב

הי, במקרה (או לא) נכנסתי לכאן. ורק עכשיו. איך זה קרה? חוץ מאצלי במוח, היה קצר חשמלי קונקרטי בבית. הרמתי את ממסר הפחת ואחרי שהבנתי שהמיזוג הלך (וואלק לכל מילה פה יש משמעות) המחשב עשה ריסטור בעצמו והגיע לכאן. השם לתצוגה שבחרת הצחיק אותי לאללה. מהדהד לי מלמולים קמאיים. לא מצליחה עדיין לקרוא. רק חלקית. את ה'יש רע ויש הרבה טוב' הבנתי שנאמר נגדי והעיוות שלי. שאני הרע והשטן והמסביב זה הטוב המושלם. אני יודעת להגיד שזה פיצול. אני גם יודעת לומר שהדיסוציאטיביות חוגגת עכשיו והרבה חורים בזכרון והיות המוח במצב פיגור. אין לנו מושג למה זה קרה. תודה

14/06/2019 | 19:23 | מאת: תודה לך...

שימרי עלייך אני באמת דואגת לך ...באסה גם בלי מיזוג אני כאן מתי שנכון לך אם בכלל .... והדיסוציאציות באות להגיד משהו .... בימים כאלה שהמוח מפרש הפוך אני פשוט מזכירה לעצמי שאני מעוותת דברים וכשאני חושבת שחור אני יודעת שזה לבן . שתהיה שבת קלה

15/06/2019 | 11:55 | מאת: סביון ורד רקפת יקינטון קטיף הדרים

24/09/2019 | 09:31 | מאת: אויר בוקר ים בדידות

מבטיחה להכנס ....לא אכתוב ...אבל אציץ במידה וזה יהיה לך נכון כמה ואיך ...בכל מקרה אני מעדיפה כאן ולא שם ..חיבוק

14/10/2019 | 11:38 | מאת: סוכות וחגים etc

אבל מתחשק לי להחרים את מספר שש בינתיים. מתגעגעים לחום, וקר שם.

30/10/2019 | 21:34 | מאת: אויר בוקר ים בדידות

ורק עכשיו נכנסתי וראיתי ובקשר לחום מבינה אותך ....למרות שאני עדין חושבת שיש שם הרבה חום עבורך ...

30/10/2019 | 23:31 | מאת: אור ברור יום בים

כן למקום שיש משגיח ולא לאיפה שלא .... זה נכתב לפני החגים 😊כששם לא היה איש

25/01/2021 | 22:44 | מאת: פייסלנד

בתקווה שימצאו את עצמם לאה מזל ....בתוספת שמי הוירטואלי בדוקטורס

27/01/2021 | 16:37 | מאת: קוד מפתח

מצאתי תבורכי

28/01/2021 | 22:06 | מאת: ידעתי שתמצאי אלופה

מוזמנת ....באהבה

07/06/2019 | 09:39 | מאת: 👻

עולם מלא אלימות :-(

13/06/2019 | 01:58 | מאת: X

02/05/2019 | 18:43 | מאת: מנדיי

גם כאן

26/05/2019 | 18:54 | מאת: מי אתה?

26/12/2019 | 02:21 | מאת: עברתי רק כדי לראות

24/08/2018 | 15:47 | מאת: דבורית

יש לי בעיה קשה באף אחרי ניתוח אסתטי מחפשת רופא מומחה באמת טוב כי רבים שנחשבים טובים לא עזרו לי.תודה. ...,.................,...............

טופלתי נותחתי ע"י ד"ר יניב איתן בהוד השרון. מאוד מומלץ

26/02/2018 | 11:43 | מאת: שמחוש.......

צל האו אר יו ? אי אם פיין האם היית נישא לאישה ברמה של פסיכולוגית ילדים בעל תארים אקדמאיים אך עם שתי פולקעס שנטלה מתוך מתכון למרק עוף של מסעדת אידישע מאמא ?

02/04/2018 | 01:58 | מאת: שם לתצוגה

ברור כמו גבר שנופל לפח כזה או אחר וגם הפוך.

04/04/2018 | 23:36 | מאת: שם ל

https://www.youtube.com/watch?v=Big-1vigRM0

22/02/2018 | 23:26 | מאת: צל

ha jhho tjrh vnu, ? אופס.. ישנם חיים לאחר המוות ?

22/02/2018 | 23:29 | מאת: צל

שלומי בין החיים ?

22/02/2018 | 23:29 | מאת: צל

החזרנו ציוד ?

22/02/2018 | 23:31 | מאת: צל

הס מלהזכיר את הרה , הגדולה מהחיים ... מלכתי.

22/02/2018 | 23:33 | מאת: צל

זה אני ?

25/12/2017 | 11:42 | מאת: חטיב

אני מעוניין בהבאת עובדת זרה לעזרת הורים

מצוין .יופי. שים מצלמה .

19/08/2017 | 19:51 | מאת: מישהו

לאן היא נעלמה לה פתאום

"נעלמה לה פתאום"? פשששייי, ראית מה זה? ממש לפני דקה הייתה כאן ואופס, נעלמה לה פתאום. חביבי, כבר שנים אף אחת לא כותבת כאן (כמעט...) ובכלל, מי כותבת בימינו בפורום? בדוק בפייסבוק, ואם יש לך ת'טלפון שלה, אז תתחבר אליה לווטסאפ :-)))

החיים כצל חולף מילמלו חזלנו ...צל של עוף קטן לנודניקים שבינינו ...

27/07/2017 | 07:13 | מאת: בדיקה

מנסה לבדוק אם אפשר לשלוח הודעה בפורום הזה שהוא פתוח.

22/02/2018 | 23:42 | מאת: צל

נראה שאתה בכיוון חביבי , הכל סתם כבר מראשית הימים . דע משמעות .

16/06/2017 | 08:50 | מאת: רותם 1

היי לכולם, אחרי שקראתי לא מעט הודעות בפורום, אני מקווה שזה המקום הנכון למצוא מעט נחמה?? בא לי למות, אין לי למה לחיות, בוכה המון. אני בודדה אולי מדברת 7 דקות ביום, יש לי חברה אחת ומערכת יחסים מורכבת איתה לפחות מבחינתי, חיה במין אשליה גרה איתה כאילו אנחנו עדיין זוג (היינו וכבר שנים שלא), זה נותן אשליה של ביחד, וגורם לשאננות לא מחפשת בן זוג אן בת זוג אפילו לא יודעת מה, לא יודעת איך לחפש חברים וקשה לי עם זה ולא יודעת איך להתחיל ואיך לשנות, אני לא מספיק חברותית ולא יודעת איך לרכוש חברים, הייתי בחוגים לא עזר, מבינה שמשהו בי צריך לשנות, אבל מה ואיך???, בא לי למות מהבדידות הזו, היא השתחררה ממני ואני לא ממנה, מרעיפה עליה אהבה מחבקת ומלטפת והיא כלום, וזה חסר לי וזה מעציב אותי, היא כאילו לא צריכה אותי ואף אחד לא צריך אותי בעולם. לגור איתה לא לגור איתה לא יודעת מה עדיף, פוחדת פחד מוות מההשלכות אם אעבור לגור לבד, יודעת שמתישהו זה יקרה כי היא מעוניינת בילדים. פוחדת להשאר לבד עוד יותר, התאבדות נראית לי אופציה מפתה מאוד, איך יוצאים מהחלום בלהות הזה? בבקשה הצילו

16/06/2017 | 14:02 | מאת: סהר תמיכה

שלום רותם, את מתארת חוויה של בדידות קשה מנשוא, בדידות שגורמת לך לנבול, ומוציאה את החשק מהחיים... אני שומעת שאת מרגישה אובדת עצות אל מול הבדידות, בתקיעות שאינך יודעת כרגע כיצד לצאת ממנה וזה מייאש אותך... את מתארת קשר שבו את חווה דחייה שבה וחוזרת לניסיונותייך לקרבה, ועם זאת הנוחות, המוכרות ואשליית הקרבה שנוצר בקשר ובמגורים המשותפים מרגיש בטוח יותר, ופחות מבהיל עד כדי שיתוק מאשר האלטרנטיבה של לקום ולהקים בית חדש, בית בו לתחושתך הבדידות תהיה ניכרת יותר וקשה יותר מנשוא... אך לנוחות זו יש מחירים, הדחייה שלה מכאיבה לך ומגבירה את התחושה שאת לא נחוצה וכן מגבירה את התקיעות בכך שאינה מאלצת אותך לחפש חברים או בן / בת זוג... זה נשמע שיש קונפליקט מאוד גדול בין הנוחות המכאיבה לבין הלא ידוע המפחיד והמשתק...ובאמצע יש הרבה מצוקה שגורמת למוות להיראות מפתה כפיתרון לכאב שכבר מתיש לשאת, ולשאת לבד... ולמרות כל זאת, את כותבת עם תקווה למצוא נחמה, ולמרות כל זאת את מבקשת עזרה... יש בך קול שעוד לא התייאש לחלוטין, קול שמבין שמוות לא יאפשר לראות כיצד ניתן לעשות שינוי, מפחיד ככל שיהיה... מוות סוגר את כל האפשרויות... אני כותבת לאותו קול ורוצה להזמין אותו לאתר סה"ר. יש לנו פורומים בהם אנשים המתמודדים עם קשיים דומים כותבים, נעזרים אחד בשני ושוברים את אשליית הבדידות... כמו כן יש לנו צ'אט אישי ואנונימי הפתוח בין כל ערב בין תשע לחצות (למעט שישי) ובו ניתן לדבר עם מתנדב או מתנדבת. אולי ביחד נוכל לחשוב על דרכים למצוא את המקום המדוייק לך בקונפליקט הזה, באופן שהכאב יהיה נסבל יותר... אנחנו נשמח להיות עבורך אם זה מתאים לך, אנחנו ב- http://www.sahar.org.il/. שלך, מתנדבת סה"ר.

קטונתי, תמתיני עם המוות. עצה מאחד שיודע.

15/05/2017 | 19:31 | מאת: שם השולח

תוכן ההודעה

12/04/2019 | 13:20 | מאת: סמיילי

מקום חדש

הי דמות דמיונית טובה כלשהי, אם בטעות מידי פעם (אפילו פעם בכמה חודשים, פעם אחת ויחידה או לעולם לא) יצא לך להגיע לכאן ואולי תרצי שנתעדכן באופן הדדי - אשב לי למרגלות העץ הזה. נטעתי אותו פעם לפני שנתיים. אני נוטעת לי עצים כאלה. כתבתי בפורום הזה פעם מזמן מזמן, כשעוד הייתה לו הנהלה נהדרת. וגם בסדר לי השקט של הלבד. פורומים זה מאד כמעט המאה הקודמת, אולי גם במהלך הזמן נתאים את עצמנו למקומות יותר מתקדמים ומציאותיים. שלך, שורדת MSbP 🐦

21/06/2019 | 18:36 | מאת: שם לתצוגה

יש למלא לפחות 70 תוים

21/06/2019 | 18:37 | מאת: שם לתצוגה

פרט כאן את שאלתך למומחה

24/10/2019 | 19:31 | מאת: *שם לתצוגה

*פרט כאן את שאלתך למומחה

24/10/2019 | 19:33 | מאת: *שם לתצוגה

*פרט כאן את שאלתך למומחה

25/10/2019 | 08:44 | מאת: *שם לתצוגה

*פרט כאן את שאלתך למומחה ניסיון לשלוח תגובה להודעה ראשית בעץ. עברנו שבעים תווים בכותרת. ניסינו לשלוח. קיצרנו את הכותרת ל 68 תווים. לא הצליח להישלח. מנסים להוריד יותר את מספר התווים

*

)(

25/10/2019 | 13:07 | מאת: *שם לתצוגה

*פרט וגו'

25/10/2019 | 13:09 | מאת: *שם לתצוגה

תגובה לקצר

17/02/2017 | 08:21 | מאת: מישהי

החלטתי לשים סוף ל12 שנות אלימות. התרעתי שיעזוב את הבית לפני שנה ומאז אנו פרודים. יש לנו 4 ילדים. כולם קטינים. לא משלם מזונות, עובד בשחור, חי חיי הוללות, כשלוקח את הילדים, פעם כיף להם, פעם נורא ומפחיד להם, לפי הקריזות שלו. סרבן גט. נשברתי מהמערכת. העו“סים לא מבינים את מורכבות הבעיה ולא רואים את הקשיים שלי. אני חוששת שאתמוטט ואין לי דרך להמשיך להגן על זכויותי ועל ילדי. מה עושים?

22/02/2018 | 23:44 | מאת: צל

במקרה שלך המוות בהחלט מפתה . אבל ..כמו תמיד יש אבל אל תתמוטטי או משהו כזה..

20/12/2016 | 17:58 | מאת: בדיקה

בדיקה (מישהו ותיק שכתב כאן פעם מזמן)

27/03/2017 | 22:34 | מאת:

בדיקה

שלום לכם אני בת 27 והתייאשתי מחיפוש אהבה אולי בגלל שאני סלקטיבית עם בחורים יש לי תכונה נוראית שתמיד אני מוצאת את הדברים השליליים של אלו שיוצאים איתי כנראה שאני לא מסתפקת במועם לא יודעת מה לעשות

פשוט תשימי לב שיכבד אותך ואת דעותיך ובכלל את מי שאת. וגם את, כבדי את מי שהוא. רק כך תמצאי לך אהבה וזוגיות טובה.

29/09/2016 | 08:45 | מאת: יוסי

חברה שלום שמי יוסי ואני בן 36 . לפני כשנה התגרשתי ואני סובל מהלבנת שיער כך שחצי מראשי כבר לבן. מיסיתי בעבר לצבוע אך קצב הצמיחה המהיר מאלץ אותי לצבוע כל שבועיים. החשש שלי שבנות יידחו בגלל זה ושאני אראה מבוגר מגילי . זה ממש מטריד אותי ומוריד לי מהביטחון העצמי

18/10/2016 | 20:07 | מאת: שמחוש...

שיער לבן זה סקסי

22/02/2018 | 23:48 | מאת: צל

הלבנתי לכבודך

15/12/2015 | 19:25 | מאת: גאיה

שלום אני בת 27 חרדתית מאד בכל מה שקשור ליחסים עםצגברים אני חוששת שהם מנסים לנצל אותי

19/01/2016 | 02:48 | מאת: ע

כדי להגיב להודעה שלך אני יוצאת מנקודת הנחה שאת יוצאת לדייטים כי לא ציינת משהו אחר. אז בתור התחלה - תתחילי להפגש במקומות שקרובים לבית שלך או שתהיי ניידת ולא תלויה בצד השני, לפחות במפגשים הראשונים. מעבר לזה, את צריכה לשים לב לאיזה כיוונים השיחה מתפתחת ולדבר רק על מה שנעים ונוח לך... מקווה שהצלחתי לענות לך.

עברתי ניתוח הרניה דו צדדי, לפני מספר חודשים,והסתבך לי כל העסק מסיבה שלא ברורה לי עדיין, באם זה מפשלה או מתופעה אפשרית שלא ידעתי עליה, אני סובל מאוד מתופעות איומות בבטן, תחושת צריבה או גירוי מטרף בצד בו היה הבקע, ותחושת אי נוחות כללית בבטן עצמה,, כאילו שאכלתי גבס תחושת כבדות בפנים, כאילו קיבלתי בוקס לתוך הבטן, התופעות גורמות לי סבל רב, כמעט ולא יכול לתפקד מזה,חושב על מה שעובר עליי, ומאוד מיתענה מהכל, סובל גם מפעימות מוקדמות, שלאחרונה חזרו אחרי זמן רב שלא הרגשתי את זה, יש לי פגיעה במיתרי הקול אולי מעבודה שכללה דיבור רב, הרופאים לא נתנו לי תשובה ברורה ממה הצרידות הקשה, קיימת, אני יושב בבית ומאוד סובל, גופנית ונפשית, חרדות יש לי גם שרק היתגברו מכל מה שאני עובר מאז הניתוח, הרופא רשם לי רסיטל, שאותו אני פוחד לקחת, אחרי שהבנתי שהוא עשוי לגרום שינויים בקצב הלב, ואני עם הפעימות המוקדמות, ופירפור הפרוזדורים שהיה לי לפני כשנה, ממש לא צריך בעיות נוספות, אני לא עובד, כי מה שיכולתי לעשות, עבודת הסקרים, לא יכולה להתבצע כעת,יש לי נכות כללית, מב,ל, ואני מוגבל פיזית למשל, לא יכול להרים דברים כבדים, כי יש לי בעיית ברכיים , ניוון הסחוס,בעיות... הסבל מתוצאות ניתוח הבקע, איום ונורא, מצב מורכב ,זה ברור לי, מה עושים במצב כזה?

הי..צר לי לשמוע, תפנה לפורם אחר רפואי אולי , פה אין מומחים..

15/10/2015 | 05:48 | מאת: תמי

דרושה נערה/אישה ללינה בבית אישה בת 71 עמצאית לחלוטין וחברותית. בקרית ים תמורת תשלום סמלי. האישה עצמאית לחלוטין, רק פוחדת לישון לבד. לא נדרש שום טיפול!!!

עדיין רלוונטי?

אני מחפשת כם מישהי עבור סבתא שלי בת ה 76 0546594347

19/08/2015 | 23:10 | מאת: ריקי

שלום לכם ראיתי את גיסי בעלה של אחותי מנשק במסעדה מישהי לא מוכרת האם לדווח לאחותי תודה רבה

19/09/2015 | 05:35 | מאת: מורן

האם את בטוחה במה שראית?

11/07/2023 | 08:16 | מאת: מתעניין

האם דיווחת?

13/05/2015 | 13:09 | מאת: רענן

ד"ר שלום אני סובל מבלט משמעותי בין חוליות l4 ו l5 .האם שימוש של מכשיר טנס עשוי לעזור לי בהפחתת הכאב תודה

16/06/2015 | 17:52 | מאת: דנה

25/03/2015 | 20:22 | מאת: גלית

אני בת 30 והיה לי חבר בן 45 נפרדנו לא מזמן עקב כמה בעיות ראשית הוא סובל מהיפר ובעיות קשב וריכוז וגיליתי שהוא לוקח ציפרלקס ולא ריטלין כמו שאמר לי וגם אדם בגילו לא דאג לעצמו לחסכונות ובקושי יש לו פנסיה זה לא שאנחנו בני אותו גיל ונבנה את עצמנו יחד. גיליתי אחרי הפרידה שהוא שם תמונות שלנו בפייסבוק ומיד ביקשתי ממנו להוריד את זה וגם שהוא כל הזמן במסיבות,אירועים מקומות שלעיתים ישנים שם בחוץ שזה יותר מתאימים לאנשים צעירים לעשות שטיות ולהתבליין. בנוסף הוא גם לוקח סמים קלים. ידוע לי שבחלק מהמקומות שהוא הולך יש סמים קלים ואנשים סטלנים. בזמן שהיה איתי לקח סמים קלים הוא עדין רוצה לחזור האם שווה לתת צאנס ? גיליתי בימים האחרונים שהוא משתתף במגוון אירועים ומסיבות יום אחרי יום ולפעמיים כמה ביום ממש בלי לבזבז זמן שהיה איתי זה לא היה ככה. לא מובן איך אפשר לנהל חיים כאלו בגיל 45 יש שם לתופעה הזו האם יש לו בעיה מעבר להיפר+בעיות קשב וריכוז. זה ממש לקפוץ ממקום למקום בלי רגע מנוחה. אשמח לשמוע עצות בנושא ואיך להזהר לפעם הבאה ממקרים כאלו. מעולם לא נתקלתי בתופעה הזו וזה חדש לי לגמרי לכן אני לא בטוחה שזה רק בעיית היפר.

14/04/2015 | 15:58 | מאת: שוש

לדעתי, בפעם הבאה שתיתקלי בטיפוס כזה, תדעי יותר טוב להיזהר. תנסי לחשוב אחורה על הקשר שלך עם הבחור הזה ובוודאי תיזכרי בכל מיני דברים שהיו אותות אזהרה (אדם שלא חוסך, אדם שמשקר, אדם שמתנהג לא לפי גילו, הסמים וכו'). הבעיה היא שאת עלולה להיתקל בטיפוסים אחרים, עם בעיות אחרות, שמהן יהיה לך יותר קשה להיזהר. חשוב לך שתחשבי ותגבשי לעצמך דרישות מבן זוג ודברים שאת לא מוכנה שיהיו בבן זוג. כשאת מכירה מישהו חדש, חשוב לבדוק על ההתחלה אם הוא עונה לדרישות שלך. אם לא כדאי לוותר. כשמדובר באדם בוגר, בטח בגיל 45, אל תצפי שאת ושהאהבה בינכם תשנו אותו. מה שאת רואה זה פחות או יותר מה שיהיה.

02/03/2016 | 05:36 | מאת: אורן

בן זוגך לשעבר תקוע בתקופת תחילת שנות ה-20 לחייו. הוא נשאר שם מסיבה כלשהי ולא התבגר מאז. יכול להיות שחלק העיקרי מהסיבות הזה זה סמים. לגבי מסיבות יום אחרי יום אחרי שנפרדתם וזה שזה לא היה ככה כשהייתם יחד. אני יכול להסביר את זה כרצון שלו להתאוורר אחרי פרידה שלכם. בכל מקרה, ממה שתיארת בהודעה שלך זה נראה שלכל אחד מכם יש אורח חיים מאוד שונה. ולכן יש פה אי התאמה. וניסיוני זה לא מביא לזוגיות מאושרת. אני לא יודע איך את מתייחסת לעניין של סמים, אני אישית דואג להתרחק מאנשים שמשתמשים בסמים,כי גם הם לא מביאים למקומות מאושרים.

10/01/2015 | 13:52 | מאת: צל

מי נמצא קאן ?

12/01/2015 | 20:53 | מאת: LIVE

שמואל וקרנא הוו יתבי אגודא דנהר מלכא חזינהו למיא דקא דלו ועכירי א"ל שמואל לקרנא גברא רבה קאתי ממערבא וחייש במעיה וקא דלו מיא לאקבולי אפיה קמיה זיל תהי ליה אקנקניה

20/01/2015 | 17:23 | מאת: דיקאן

תנסה בווטסאפ

26/10/2014 | 08:56 | מאת: גבריאל

למעלה מ-3 שבועות אני מנסה להשיג את הרב בכל הטלפונים האפשריים. ואין מענה בשום קו ובשוםשעה משעות היום. כאילו האנשים התאדו. לא מפסיק להתקשר ורק דממה אלחוטית. כל זה אחרי מיילים ששלחתי ואחרי ששכנעו אותי לתרום תרומה חודשית לכל אורך השנה .זה פשוט חילול ה'

26/10/2014 | 22:00 | מאת: שמחוש......

.

20/10/2014 | 15:55 | מאת: שאלה

23/10/2014 | 20:21 | מאת: מיכ

לא ברור מי תומך במי וכמה.. אנשים בקושי נמצאים פה.

07/10/2014 | 22:43 | מאת: .

שימו אוזניות http://www.youtube.com/watch?v=X4dcNjfMCVM

08/10/2014 | 00:01 | מאת: LIVE

הנה הופעה חיה מהחודש שעבר. משתבח עם הזמן... http://www.youtube.com/watch?v=X27qwb-cqtA

08/10/2014 | 15:37 | מאת: אנני

רוק מלודי עדין ומשובח

18/09/2014 | 06:04 | מאת: איריס

שלחתי לאולם ארועים-(קרובת משפחה) גם באה לאכול בחג( ) וחטפה פיצוץ במקום ארוחה...כל-כך מסובך להגיש מנה עיקרית, בלי פיצוץ?מה זה "איך אפשר לפצות אותך ...איך אפשר לפצות אותך?" ? קשה לשים קצת חומוס עם טחינה על צלחת עם קצת סלט ירקות ישראלי ופרוסת לחם,אולי גם קוביית פרגית אם כבר הבטחתם?)למה צריך לצאת עם טראומה מארוע?אני צריכה לקום שבועיים בבוקר בוכה?

30/09/2014 | 20:54 | מאת: לא משנה

איזו הסחפות, חמודה שלי את לא כועסת על אולם הארועים את כועסת על אחותך ובצדק, מי שאשם פה זאת אחותך בלבד!! מה פתאום דחפה לך את השניצלון של הבת שלה במקום לדאוג לך...כנראה היחסים בניכן לא היו אף פעם משהו...סליחה על הבוטות...חתימה טובה

05/10/2014 | 16:54 | מאת: שמחוש......

אני לא מאמינה שאני צריכה לענות על אוויליות שכזו אכלו לך את המילקי אני מוכנה לשלוח לך 10 שאורמות מהשוק במחנה יהודה

20/08/2014 | 23:12 | מאת: מיכ

נראה פורם ריק כזה..... רוצה לשתף אנשים שלא מכירים אותי.. מרגישה שמנצלים את טוב ליבי ואני לא יודעת לומר לא...מה עושים? מרגישה שלא יאהבו/ יעריכו וכו' אם אגיד לא...בעצם גם הממשלה שלנו לא יודעת לעמוד על שלה.. זה משהו יהודי כזה??????אוףףףףף מגיע מרגשי נחיתות? מה דעתכם?

08/10/2014 | 15:57 | מאת: אנני

אני כאן תרגיש חופשי...

08/10/2014 | 15:59 | מאת: אופס

תרגישי.. תרגישי...

23/07/2014 | 08:34 | מאת: אקראי

אני לא יודע כמה מכם יודעים מהי אמטופוביה (פחד מהקאה. אכן, יש דבר כזה), אבל נתקלתי כאן בעבר הרחוק בדיון ארוך על זה, שעוד זמן רב אחרי שהוא התחיל עדיין התקבלו תגובות אליו. אם יש כאן אנשים שמתמודדים עם זה ושזה מעניין אותם - אני רוצה להפנותכם לקבוצת פייסבוק חדשה שנפתחה לא מזמן לאנשים שמתמודדים עם זה. הנה זה כאן - מי שחש צורך, מוזמן להצטרף: https://www.facebook.com/groups/228734217333319/

23/07/2014 | 18:05 | מאת: אקראי

כלומר שמי שמצטרף, חבריו לא יראו שהוא הצטרף לשם, ומי שכותב שם הודעות, ההודעות לא יופיעו על הקיר שלו.

דרושה סטודנטית/אישה ,עדיפות לשומרת מסורת, ללינה בבית של אישה מבוגרת עצמאית (לא סיעודית ולא נתמכת) בשעות הלילה תמורת מגורים בחינם בדירה. האישה מתגוררת בקרית אתא.

05/01/2015 | 17:30 | מאת: אוראל

מה הסיכוי שזה עדיין רלוונטי??

06/07/2016 | 23:41 | מאת: סמדר

מבקשת לבדוק לגבי מגורים תמורת לינה

מעוניינת לארח חברה לאשה תמורת לינה

11/06/2014 | 20:32 | מאת: שמחוש...

שונאת את הקיץ

11/06/2014 | 20:44 | מאת: מיכ

גם אני שונאת את הקיץ....חלק מהחיים כמו הרבה דברים טובים ורעים, עכשיו סתם רעים ובא לי לבכות

20/06/2014 | 23:49 | מאת: לא הביישן למד

ולמה בא לך לבכות? [מקווה שעבר לך]

17/04/2014 | 20:57 | מאת: ריקי

שלום אני בת 50 נשואה עם שלושה ילדים שאחד מהם קטין מצבי הכלכלי בכי רע ובעלי רוצה להתגרש ממני האם ידוע לכם על עורך דין שהרווחה נותנת לנשים במצבי חג שמח

18/04/2014 | 01:33 | מאת: פרו בונו

http://www.mishpati.co.il/article.aspx?articleid=2155

03/03/2014 | 13:37 | מאת: נוגה

אני בחורה רווקה מעל גיל 30. סובלת מבדידות מאוד קשה. אף אחד לא מתענין בי ולאף אחד לא אכפת ממני. אין לי חברות. היו לי והן עזבו אותי. אני בוכה מלא ולפעמים בא לי להתאבד. אני צריכה הרבה תמיכה נפשית.

03/03/2014 | 16:59 | מאת: מיכל

נוגה יקרה, למה שלא תנסי ללכת לטיפול על מנת לשפר את איכות חייך? תמיכה נפשית תהייה לך ותלמדי איך להרחיב את מעגל החברים...בהצלחה

30/09/2014 | 22:33 | מאת: חסוי

אשמח אם תבואי לגור אצלי .ככה לא תרגישי בדידות.. נצא ביחד לחוף הים נטייל . אני גרושה וגרה לבד .ויהיה טוב לשנינו..

11/02/2014 | 00:52 | מאת: איריס

הכל בסדר, MORE OR LESS מה שלומכם? מה שלומך שמחוש? מה שלום שלומי?

11/02/2014 | 20:23 | מאת: שמחוש...

הי איריס ולכל השניים וחצי הגולשים כאן אצלי הכל בסדר עד בסדר גמור משו באמצע יש לך אולי מושג או ידע על הגשמים שלא מגיעים לארצנו הבצורה. אלוקינו העניק לנו לפני חודש המון מי גשמים אך אלו נעלמו להם לאופק היבש. שלומי נעלם לנו כנראה היה בחמת גדר ומאז הוא יושב על הגדר וממתין רק טוב סימוש

09/02/2014 | 06:09 | מאת: ירוני

היי שלום אני בחור צעיר בריא נמצא לי ממש במקרה בעיה בלב אמרו לי הרופאים המלומדים שאני אצטרך ניתוח במוקדם ובמאוחר אני מאוד מאוד חושש מהניתוח הזה ומההשלכות אחרי הניתוח אני לי על כדורי הרגעה כבר שנה אין לי תמיכה מאף אחד.. אני הולך לבד לבדיקות מפחידות לבד לא יודע מה לעשות

11/02/2014 | 19:48 | מאת: שמחוש...

היי ירוני לא מבינה ממה אתה חושש ,האם מהבעייה בלב או מהחחש עצמו. אני מבינה שהבעייה נתגלתה לפני כשנה ומאז אתה מטופל בכדורי הרגעה. אני לא אופאה אבל אני יודעת שכיום בעידן המודרני של הרפואה המתקדמת ניתן למצוא פתרונות רפואיים לבעיות לב אני מאחלת לך בריאות טובה.

11/01/2014 | 20:44 | מאת: איריס

30/01/2014 | 19:00 | מאת: שמחוש...

היי איריס מה תזרמי איתנו ותספרי מה באמת לא משנה שלך שמחוש.

02/02/2014 | 01:02 | מאת: מה קורה איתך?

11/01/2014 | 20:38 | מאת: איריס

על כך שאריאל שרון נפטר

15/01/2014 | 20:08 | מאת: אחת שאכפת

באמת עצוב, וזה כן משנה, אלו רגשותייך וזה בסדר.

12/12/2013 | 10:24 | מאת: מיכל

שלומי שמחוש נירצל איך בשלג? :)

07/01/2014 | 17:12 | מאת: שמחוש...

היי השלג היה כייפי רק יומיים אחר כך הוא היה מעניין כמו השלג דאשתקד

21/01/2014 | 10:38 | מאת: מיכל

גבה יותר מדי קורבנות...

29/11/2013 | 17:33 | מאת: שלי

שלום אני בחורה בת 52 רווקה נעימה ושקטה מחפשת לגור עם אישה מבוגרת באזור תל אביב תמורת לינה

05/12/2013 | 00:07 | מאת: שמחוש...

שלום לך איני חושבת שפורום זה הוא המקום לפניות מסוג זה אולי במקומונים תוכלי למצוא ב"דרושים" סייעות או מטפלות בהצלחה

28/11/2013 | 15:13 | מאת: נעמי

אני בת 54 נחמדה, אשת שיחה מעניינת, מחפשת חדר בחינם אצל אשה מבוגרת, תמורת קצת נקיון, קצת בישול, קצת חברה, ונוכחות בלילה.

30/09/2014 | 22:44 | מאת: יעל

אשמח עם תצרי איתי קשר..יש לי הצעה מתאימה בשבילך..

28/11/2013 | 15:07 | מאת: ס.א

שלום רב, אני אישה שקמה כל יום בשעה 5:00 בבוקר, מארגנת את הבית, סנדויצים לילדים כולל לבעל, יש לנו שלושה ילדים ואני גם כל הבית בעצם, מטפלת בבתי ספר של נהילדים, בנקים ,תשלומים. בעלי עובד כל יום גם לא פחות קשה אבל מגיע הביתה ושוכב שעה שעתיים ואז מתעורר לחיים כמו פנתר ורוצה סקס כל יום. אני לא מסוגלת ולא יכולה ומשתדלת לרצות אותו אבל יש ימים במהלך השבוע שאני פשוט נופלת מוקדם ואז הוא נורא כועס ואף הגיע בעבר לידיי אלימות ושבירת חפצים בבית וכל זה בגלל שלא שתפתי פעולה בלשכב איתו. יוצא לנו לעשות סקס בין 3-4 פעמים בשבוע ואני באמת אבל באמת מנסה לרצות אותו ולספק אותו אבל אני פשוט עיפה. אני עובדת נורא קשה בעבודה ועובדת תחת לחץ. מה אתם מצעים לי לעשות?????????לצורך העיניין דוגמא: שלשום קיימנו יחסים ואתמול בערב היה לי יום קשה בעבודה וחזרתי עם כאב ראש נוראי ורציתי רק להתקלח ולהכנס למיטה ורק שקט, והוא נורא כועס עד לכדאי כך שמדבר אליי לא יפה ומקלל ואף לא היה מוכן להדליק נר חנוכה איתי ועם ילדיי, טרחתי והכנתי סופגניות אבל תמיד אם אני לא מרצה אותו בסקס כל הבית סובל ואני צריכה ללכת על ביצים. אני חוששת שהתחלתי לסבול מחרדות, אתמול לאחר שלא הייתי מוכנה לשכב איתו הוא קם והלך לסלון וישר קמתי אחריו כי חששתי שהוא ישבור דברים בבית כמו בעבר וכל הגוף והרגליים התחילו לרעוד לי. מה לעשותת????? לא מסוגלת יותר להמשיך כך.

30/11/2013 | 23:51 | מאת: ד.פ

בת כמה את?

01/12/2013 | 06:56 | מאת: ס.א

30/09/2014 | 22:52 | מאת: תמי

הייתי מצב דומה לשלך.. בסוף התמוטטתי.. והתגרשתי.. זה לא היה קל כי הוא עשה המון קשיים.. את חייבת דחוף עזרה לפני שתתמוטטי..

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > ... 144