מיעוט מי שפיר קיצוני

דיון מתוך פורום  הריון בסיכון גבוה

31/12/2014 | 23:21 | מאת: מנחם

לקראת מועד הלידה המשוער העובר שלנו אובחן במיון עם מיעוט יחסי 6, חזרנו לביקורת לאחר שבוע ואז דיווחו לנו על מיעוט מי שפיר 3. המליצו לנו זירוז וקיבלנו את ההמלצה. שאלתי היא האם אנחנו צריכים למהר לילד. כלומר שימוש בכל האמצעים בכדי שייוולד תוך מספר ימים? או כל עוד הוא מנוטר מדי פעם בבית חולים, ניתן להתחיל תהליך של זירוז שיכול להמשך גם זמן רב? מה הסכנות והסטטיסטיקה על פי נסיונך?

מנהל פורום הריון בסיכון גבוה