האם יש עדיין סכנת ביופילם מקופסיות שנשארו בגוף?

דיון מתוך פורום  כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית

05/04/2021 | 18:38 | מאת: שירן

האם אחרי שהוצאתי שתלים והקופסיות נשארו בגוף, יש עדיין סכנת ביופילם?

מנהל פורום כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית