חוצת הילורונית מסוג סטילאג בצוואר

דיון מתוך פורום  מילוי קמטים

08/01/2019 | 15:19 | מאת: חומצה הלורונית

היי שמי שיר לפני ארבעה חודשים הזריק לי רופא פלסטיקאי שמו מוכר .חומצה הילורונית מסוג סטילאג וה באסור הצוואר שבעקב סוג ההסרקה הלא נכון הצטבר גצוואר מתחת לגרון גוש לא קטן האם האנזים שממיס את החוצה הזאת יעשה לי גם תוצאות כמו כוויה כבר אני לא בוטחת בו יותר

מנהל פורום מילוי קמטים