נגישות
נגישות

חשד לפוליפ ברחם רירית רחם מעט עבה

דיון מתוך פורום  שרירני רחם - מיומות

10/06/2019 | 00:30 | מאת: מיכל

שלום ד"ר , בעקבות דימומים עם גלולות וייעוץ עם רופא נשים החלטתי לעבור לאמצעי מניעה0 לא הורמונאלי. כאשר יש לי דימום בין ווסתי, קיבלתי ויטמין ביופלבונואיד 1000 מ"ל מהומופאט והדימום פסק לחלוטין. הלכתי לרופא נשים וצפה רירית מעט עבה בחשד לפוליפ ושלח אותי לus אני בת 22 לא מעשנת. מאוד חוששת ובחרדות בעקבות העניין הזה. האם יכול להיות שזה יעלם אחרי מחזור? והאם ניתן להכנס להריון עם פוליפ בלי להוציא אותו? ומה לגבי הויטמין שלקחתי שבזכותו נעלם לי הדימום הבין וויסתי?

מנהל פורום שרירני רחם - מיומות