ניתוח אחרי אסטרוציטומה דרגה ממאיר נמוכה 2

דיון מתוך פורום  גידולי מוח

12/01/2020 | 16:14 | מאת: יוסי

שלום אם מוציאים את כל הגידול בניתוח בגידול אסטרוציטומה דרגה ממאיר נמוכה 2 מה סיכוי ההחלמה מלאה של זה ? לגיל 30... ומה סיכויים שזה יחזור באופן יותר אגרסיבי כי כרגע הומלץ לחברי הוצאת גידול שהממצא 14 ממ אבל במוח טמפרולי לפי מה שאני מבין פה מהפורום לרוב זה חזר כבר אחרי שנה או שנתיים ..

מנהל פורום גידולי מוח