פרוזאק /ציפרלקס / גרייה מגנטית

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

26/03/2015 | 00:30 | מאת: אלון יוסף

אני בן 55. שהייתי בן 35 התחלתי טיפול של חצי כדור לוריוון בבוקר להרגעה בגלל לחץ וחרדה. ניסיתי כדורים ממשפחת ssri התופעות היו איומות. בעיקר חולשה קשה. ניסיתי כדור פרוזאק איתו המשכתי כ-3 חודשים במינון נמוך. במקרה גיליתי שזה גורם לשינויים ב-א.ק.ג. שלי. זה יוצר בעייה שנקראת בעיית הולכה. נשברתי והפסקתי. מאז (לפני 20 שנה)עליתי עם המינון של הלוריוון והגעתי לכדור וחצי(כדור אחד הוא 1 מ"ג). לפני זמן קצר ניסיתי יום אחד בלבד מינון נמוך של ציפרלקס(חצי כדור של 10 מ"ג). החולשה האיומה שברה אותי והפסקתי. שאלותי: האם ציפרלקס יכול ליצור את בעיית ההולכה שהייתה לי עם הפרוזאק? האם אפשר לחתוך את כדור הציפרלקס לרבעים(כדור של 10 מ"ג)? האם עוצמת תופעת הלוואי קשורה לעוצמת הבעייות שיש לי? האם גרייה מגנטית היא אפשרית עבורי? מה הסכנות בגרייה מגנטית?

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה