עיסוי טנטרי לגברים- TANTRIC MASSAGE FOR MEN

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

12/11/2006 | 11:01 | מאת: משה

בוקר טוב ושבוע מקסים לכולם, ממליץ בחום להיכנס לקישור הבא: http://www.hug.co.il/prod-details.asp?id=7595

20/11/2006 | 10:19 | מאת: משה אליאס

אנשים רבים באים אליי: הם אומרים שהם חושבים על מין כל הזמן: הם נהנים לחשוב עליו – לקרוא, להביט בתמונות, לצפות בסרטי פורנוגרפיה, הם נהנים. אך כשמגיע רגע קיום יחסי המין, פתאום הם מרגישים חוסר עיניין. הם אפילו מרגישים שהפכו לאימפוטנטים. הם מרגישים אנרגיה חיונית רק כשהם חושבים. מה קרה להם? אפילו האקט המיני הפך למנטלי. הם יכולים רק לחשוב עליו; הם מסוגלים לבצע אותו באופן ממשי, כי דבר זה יערב את הוויתם במלואה. ובכל פעם שיש מעורבות כלשהי של השלם הראש נעשה מוטרד- כיוון שאז הוא לא יהיה האדון עוד, הוא יאבד שליטה. הטנטרה משתמשת באקט המיני כדי לעשות אותך שלם. אז עלייך יהיה לנוע לתוכו באופן מדיטטבי מאוד. אז עליך לנוע לתוכו מתוך שיכחת כל מה ששמעת על מין, למדת על מין, כל מה שאמרו לך החברה, הכנסייה, הדת, המורים... עליך לשכוח הכך, וכולך צריך להיות מעורב בו, אל תשלוט בו! נוע לתוכו כאילו הפכת משוגע – אי-שכל נראה כשיגעון. הפוך לגוף, הפוך לחייה, מאחר שהחייה שלמה. המרכז הביולוגי בתוכך. אתה נולדת מתוכו. כל תא מתאייך הוא מיני. גופך כולו הוא תופעת אנרגיה-מינית. אחת הסוטרות אומרות: "בתחילת האיחוד המיני שמור על ערנותך לאש ההתחלה, ובהתמידך בכך הימנע מגחלי הסיום" צפו בקישור הבא: http://www.hug.co.il/prod-details.asp?id=7595

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר