פורום קוסמטיקה כירורגית ומזוטרפיה

פורום זה סגור לשליחת הודעות חדשות. לפורום הפעיל - פורום רפואת עור ואסתטיקה
הפורום מספק מידע על טיפולים וחידושים בתחום הכירורגיה הקוסמטית (אסתטיקה כירורגית). דהיינו, טיפולים ללא ניתוח (ע"י פלסטיקאי).

הכירורגיה הקוסמטית מאפשרת את מירב (70%) הטיפולים האסתטיים, לדוגמא: טיפולי בוטוקס, מזו-בוטוקס, הזעת יתר, חומרי מילוי, נשירת שיער, פילינג, טיפולי לייזר, הבזקי אור, קרבוקסיטרפיה, קריוטרפיה מזוטרפיה, ליפוליזיס, ניקוז לימפתי, טיפולי חמצן, העלמת כתמי עור ונימי דם, נשירת שיער, עיצוב שפתיים ועוד.

הטיפול במזוטרפיה הנה שיטת טיפול מקובלת מאז 1952 שהחלה ע"י ד"ר פיסטור, ומצויה בסל הבריאות הצרפתי.

במזותרפיה אסתטית מזריקים מינונים זעירים של תרופות אלופתיות וקונבנציונאליות לתת-עור וכך משפרים מראה "עייף" של העור ומונעים הזדקנותו (Meso-lift), מאפשרים המסת שומן (ליפוליזיס) וטיפול בצ'לוליט.

כל הטיפולים שבתחום הקוסמטיקה הכירורגית ומזוטרפיה ניתנים במשרדו של הרופא, בבטיחות מרבית, זמן החלמה מינימלי, ללא כאב, במשך כ-30 דקות, החזרה לפעילות מיידית.

^^מקורות:^^

1. http://en.wikipedia.org/wiki/Cosmetic_surgery#Cosmetic_surgery
2. http://www.cosmeticsurgery.org/Media/statistics.asp
3. http://www.mesotherapyworldwide.com/
4. http://www.intradermotherapy.com/mission.htm
5. http://meso-israel.org
482 הודעות
444 תשובות מומחה

מנהל פורום קוסמטיקה כירורגית ומזוטרפיה

הפורום נסגר
12/10/2014 | 07:04 | מאת: עירית

שלום רב, אני מתעניינת בטיפול פנים למיצוק ומתיחת העור האם הטיפול בלייזר קליר ליפט הוכח כיעיל? האם הוא עלול לגרום נזק לעור הפנים? תודה עירית

לקריאה נוספת והעמקה

כעיקרון, טיפול בלייזר להצערת העור יעיל. ההצלחה מותנית בסוג העור , במכשיר,שיטת טיפול בלייזר וברופא המבצע. לכן, פני לרופא שיש לו את המכשיר כדי שיוכל לבחון ולהתאים לך את הטיפול

28/09/2014 | 20:44 | מאת: בתשבע

אני בת 55 עם דילול של השיער בקרקפת במסגרת בחיפוש התוודעתי למזוטרפיה מעוניינת לדעת האם זה רק עוצר את הנשירה או גם גורם לצמיחה ומילוי האזורים הדלילים כמו כן באם ניתן לדעת תוך כמה זמן ניתן לראות תוצאות

לקריאה נוספת והעמקה

בעיקרון , אם אין בעיית רקע רפואית - כגון אנמיה חסר וימין B12 או אחר......מזוטרפיה איננו טיפול שניתן להבטיח תוצאות.....זאת, למרות שיש דווחים שעוזר ( לא עבודות מבוקרות ). .......

28/06/2014 | 23:49 | מאת: מודאגת

שלום רב, אני מעוניינת לדעת האם הסרת שיער במפשעות בלייזר (במכשיר לייטשיר) עלולה לפגוע בבלוטות לימפה. אני קוראת במקומות השונים שהלייזר מגיע רק לעומק של 5 מ"מ אבל נדמה לי שזהו העומק שבו נמצאות הבלוטות, לא? אני רזה וכל הבלוטות שלי מאז ומתמיד היו נמושות בקלות כאילו הן ממש קרובות לפני השטח. תודה רבה מראש

אנ םני למי שמטםל בך. רק הוא יודע והוא אחראי גם על התוצאות וגם הסיבוכים

20/06/2014 | 15:28 | מאת: חוה

בת 32 אבקש לדעת האם מקום ניתוחי שנתפר בחוטים נמסים,אפשר לנקות במי חמצן'ניקוי ראשוני, אחרי שמורידים את התחבושת כדיי לשים אחת חדשה, עד שאפשר יהיה לרחוץ במים וסבון, האם מי חמצן בטוחים לשימוש באיזור תפר עם חוט וכזה, ומנקים ביעילות? או שאסור כי עלולים להמיס את החוט?

שאלה שאיננה במקומה. פנה למי שמטפל בך.

16/06/2014 | 17:22 | מאת: יניב

שלום אני מעוניין להסיר את הנמשים שיש לי על הפנים המצב לא גרוע כל כך אבל זה ממש מפריע לי שהגוון עור שלי לא אחיד ובמיוחד שאני בעל גוון עור בהיר ככה שזה ממש בולט .. קראתי שעם אני מבצע את התהליך אני חייב להימנע מחשיפה לשמש באיזור המטופל והבעיה אצלי היא שכל המטרה שלי היא שאני אוכל סוף סוף להישתזף בשמש ולא לפחד שהנמשים יצאו ויבלטו עוד יותר ויגרמו לגוון יותר לא אחיד ממה שקיים ..אני מרגיש שמפה או מפה אני נישאר באותו מקום

לקריאה נוספת והעמקה

אין לי מושג על איזה תהליך אתה מדבר. לא ברור למה אתה צריך להסיר נמשים . על הסיכויים והסיכונים תדבר עם מי שאמוא לטפל בך.....

09/05/2014 | 23:00 | מאת: נטלי

האם הטיפול בגלי רדיו להצערת הפנים הינו יעיל ובעל תוצאות נראות? האם הוא כרוך בסיכונים?

לקריאה נוספת והעמקה

חיובי. ויותר חשוב שתקבלי הסבר מדויק מהגורם המטפל, כולל סיכונים.

24/03/2014 | 11:09 | מאת: לירז אלשך

שלום פרופ' ראובני. רזיתי 30 ק"ג ממשקלי. אני בת 48. נשארתי עם הרבה אזורים של צלוליט/עור עודף. מבין מגוון הטיפולים הרחב (גלי רדיו/לייזר) מה הטיפול הכי יעיל לדעתך? האם אתה מבצע בעצמך את אחד הטיפולים?

לקריאה נוספת והעמקה

איחול. הטיפול האידיאלי הוא אצל מנתח פלסטי ולא רפואת העור.

08/03/2014 | 12:10 | מאת: צלוליטה

מהם ההבדלים בין טיפולי אולטרסאונד, גלי רדיו, לייזר, חום? יש כל כך הרבה שיטות ואני מבולבלת לגמרי.

לקריאה נוספת והעמקה

גם אני. כעיקרון כשיש הרבה שיטת טיפול שונות...יש בעיה. מציע לנסות טיפול בקליניקה ספאידה.......

01/02/2014 | 18:08 | מאת: מירי

האם שימוש בגלי רדיו יעיל לטשטוש צלקות אקנה? מאיזה גיל ניתן להתחיל לטפל בגלי רדיו והאם קיים סיכון כלשהו? בתודה

לקריאה נוספת והעמקה

תלוי בצלקות: עומק, גודל, מיקום כמות. לעיתים יש שיפור עם גלי רדיו. אבל, זה איננו טיפול הבחירה. רצוי להתייעץ עם רופא עור שמתעסק באסטתיקה.

01/02/2014 | 18:05 | מאת: סיוון

שלום לפני שבוע וחצי ילדתי בת עם פלולה באוזן בצבע גוף. בבית חולים אמרו לי שזה שום דבר ושזה קוסמטי. היום אחרי שבוע וחצי אני רואה שינוי בצבע. הפלולה נהייתה יותר קטנה עם צבע חום. מה זה אומר? לחוצה מאוד..

לקריאה נוספת והעמקה

כל שינוי בצבע מחייב בדיקת רופא. את מוזמנת 0556678905

15/01/2014 | 23:08 | מאת: מיכאל

ישלי באיזור הפנים שומה \ נקודת חן בולטת בצבע חום לא משנה מימדים אך כואבת ומתנפחת זה מסוכן ?

לקריאה נוספת והעמקה

אסור לתת חוות דעת מסוג זה ללא בדיקת רופא. פנה לרופא עור.

11/01/2014 | 01:51 | מאת: יונתן

היי אני יונתן(שם בדוי), בן 16.5, ויש לי בעיה. איבר המין שלי, מאז שהתחלתי לאונן בגיל 10 בערך, מאוד לא רגיש, עד כדי כך שאני צריך משטח וחיספוס די גדול כדי לאונן. עכשיו שמתי לב שזה מתחיל לפגוע וכבר הראש של הפין מתקלף כזה. השאלה שלי היא האם יש טיפול, לא כירורגי, שיכול להחזיר את הרגישות? או את חלקה לפחות? הנושא מאוד מדאיג אותי לקראת סקס וכו', ובכלל, אני רוצה לאונן ולחוות סקס כמו בנדאם נורמלי בלי לפגוע בעצמי. שמעתי שחמאת שיאה עוזרת אבל אני לא סומך על זה. תודה מראש

עצה יחידה : פנה לרופא סקסולוג.........

02/01/2014 | 00:20 | מאת: דימה

שלום. רב, אני בן 34, בריא, עושה ספורט באופן קבוע, לפני מספר שנין הופיעו אצלי עגולים כהים תחת עניים שביחד עם מגוון עור בהיר שלי די בולטות, שמעתי על הזרקת היאלורונית בשיטה חדשה לא דרך החוט, בלי סימנים וניפוח תוך מקסימום 2 טיפולים ומחזיק בסביבות שנתיים. האם זה נכון? איפה ניתן לעשות זה? כמה זה עולה? והאם יש שיטות טובות יותר? תודה מראש על תשובתך

לקריאה נוספת והעמקה

חומצה היאלורונית איננה טיפול לעיגולים שחורים מתחת לעיניים. ובכלל, אין טיפול טוב לנושא זה .

19/12/2013 | 22:31 | מאת: אילנית

ד"ר שלום רב, אני בחורה בת 37 עם עור צוואר חלק יחסית (כשהוא במצב סטטי) מאוד מפריע לי רק כשאני מדברת נוצרים לי בין 2 מתרי הקול הקדמיים - קמטוטים אורכיים רבים עדינים - האם הזרקות חומצה היאלורונית בשיטת מזותרפיה תחליק אותם או שמא בוטוקס אני קוראת הרבה על מזותרפיה שמכניסה חומרי מילוי כגון טיאוסיאל רדניסיטי או רסטילן ויטל - האם הם מחליקים קמטי צוואר - אחרת מהו הטיפול היעיל ביותר להחלקת קמטים אלו תודה

לקריאה נוספת והעמקה

צריך לראות פתרונות : 1. בוטוקס 2. חוטים 3. חומצה היאלורונית 4. ניתוח

שלום רב, אני נוטל פרופסיה מזה כחודש וחצי והחשק המיני שלי נעלם לחלוטין. אני כמובן מעוניין להפסיק. במקביל משתמש כשבועיים באמפולות נגד עקה חמצנית של l'oreal densifique שטוענים להעלות נפח ועובי השיער, הפסקת נשירה וצמיחה של 1,400 שיערות חדשות בתוך שלושה חודשי טיפול. האם החדרת החומר תוך שימוש מקדמי ברולר ביתי יכולה לסייע? אני בן 29, עם נסיגה מאוד קלה בשיער אבל רוצה להמנע מהתקרחות והמשך הנשירה בנוסף האם ניתן להשתמש ברולר נגד כהויות מסביב לעיניים? עשיתי בעבר הזרקות של חומצה הילארונית. בתודה ובברכה תום

לקריאה נוספת והעמקה

מציע לך לפנות לרופא עור בקרבתך. הבעיות שאתה מעלה - דורשות הערכה קלינית רחבה.

09/12/2013 | 19:16 | מאת: תמר

שלום רב, אתמול הסירו לי קרטוזיס מהפנים. נאמר לי לא להרטיב את המקום ולמחרת לשטוף במים וסבון פעמיים ביום ולמרוח משחה אנטיביוטית למשך שבוע. כמה דקות לאחר הטיפול ירד גשם חזק ולמרות שהיתי תחת מטריה האזור נרטב. הרוקח אמר לי להחליף פלסטר ולא למרוח כלום על המקום עד למחרת. בלילה, כשהתקלחתי וכיסיתי את האזור (מצח) בכובע מקלחת מים חדרו ושוב האזור נרטב כהוגן. שוב החלפתי פלסטר מבלי למרוח כלום והיום התחלתי בניקוי המקום ובמריחת המשחה האטיביוטית. שאלתי: האם העובדה שהאזור התרטב תגרום לכך שהצלקת תהיה גדולה יותר ותבלוט יותר??? קצת מודאגת מכך. תודה.

לקריאה נוספת והעמקה

מיים לא מחמירים צלקת. אם את מודאגת ויש החמרה חזרי לרופא המטפל לקבלת תובה לאחר בדיקה.

07/12/2013 | 08:50 | מאת: רוז

ד"ר שלום אבקש לדעת האם המכשיר גלווני אינפרא אדום משחרר קרני אור אופטיות בתדר של 630 ננומטר.האם המכשיר טוב לבעיית קופרוז מחד ולבעיית אקנה ?היכן ניתן למצוא פרטיים על אישור משרד הבריאות לאישור ותקינות המכשיר? תודה מראש

אנא פני לחברה שמוכרת את המכשיר

06/12/2013 | 02:28 | מאת: יוליה

שלום דוקטור! יש לי צלקת בת חודשיים מחתך לא עמוק בפנים. שאלתי האם מומלץ לעשות פילינג גם על הצלקת? ראיתי בכל מיני אתרים מחול תמונות של לפני ואחרי, צלקת זהה לשלי, ולאחר טיפול בפילינג בינוני הצלקת נעלמה או הובהרה לחלוטין. אשמח לשמוע דעתך והמלצתך בעניין.תודה

לקריאה נוספת והעמקה

להזהר: יש כל מיני צלקות . הטיפול איננו זהה. כדי לענות לך ברצינות יש להתייעץ עם רופא עור לגבי הטיפול המותאם לצלקת שלך. אפשר לתאם יעוץ ב 0556678906

מה דעתך ??

לקריאה נוספת והעמקה

טכניקה טובה. תלוי ע"י מי ..לצורך מה...באיזה מקום ????? איזה סוג חוטים ...בת כמה ??? מציע לשקול בזהירות ובחיוב...ובעיקר - לבחור במטפל אמין ואחראי מוסמך ומיומן.

02/11/2013 | 21:07 | מאת: gili

פרופסור שלום וברכה קניתי מכשיר דרמה רולר 0.5, לשימוש על עור הפנים ומחשוף הצואר. אני בת 50 עם עור פנים טוב, מעט קמטוטים. והשימוש לצורך תחזוקת העור. בפעם הראשונה שהשתמשתי, לא כאב כמעט בכלל, אבל העור היה מאד אדום ומעקצץ עד ליום שלמחרת. אני משתדלת להשתמש בחמרים טבעיים כמו ויטמין E ושמן רוז היפ. יש לי כמה שאלות בבקשה: 1. באיזה תדירות כדאי להשתמש במוצר? 2. האם לאחר יום-יומיים אני יכולה להמשיך להשתמש במוצר הרגיל בו אני משתמשת ללילה - חומצה גליקולית 20%? 3. עפי ההמלצות בשימוש עם המכשיר אני צריכה להשתמש במקדם הגנה . מצד שני לא להשתמש בקרמים עם חמרים כימיים. אבל בכל מקדם הגנה יש חומר כימי פעיל. מה עושים? תודה רבה מראש על התשובות

לקריאה נוספת והעמקה

החלטה טובה. הייתי מוריד את השימוש בחומצה הגליקולית. במקומה משתמש בקרם רטויט בערב. ובבוקר קרם הגנה .. בהצלחה

15/11/2013 | 10:25 | מאת: gili

בעבר ניסיתי במשך כמה חדשים שימוש ברטאויט 0.5% אבל זה בכלל לא השפיע עלי, שום גירוד/קילוף עקצוץ. האם זה אמור להיות כך או שאני צריכה אחוז אחר? ועוד שתי שאלות חשובות בבקשה- 1. אני משתמשת ברולר פעם בשלושה שבועות כדי לתת זמן לעור להתחדש , האם זה פרק זמן מספיק? 2. האם מותר להשתמש ברטאויט בימים שלפני הטיפול ברולר או צריך לעשות הפסקה בשימוש ברטאויט של כמה ימים לפני ואחרי? מודה מאד על התשובות

17/09/2013 | 09:12 | מאת: אורה

אני מעוניינת להסיר נימים ברגליים. מהו הטיפול היעיל ביותר? גלי רדיו או לייזר?

לקריאה נוספת והעמקה

התשובה איננה פשוטה . גשי למומחה לכלי דם. לפי מיקום וגדל כלי הדם - תקבלי תשובה.

21/08/2013 | 14:42 | מאת: רואן

צהריים טובים , אני בת 20 סובלת מזה שנתיים מסימני מתיחות אדומים ולבנים ועדיין ממשיך להופיע עוד בבית החזה !! יש לי סימנים בכל הגוף ואני הגעתי למצב שמתביישת ללבוש שמלה כי יש מלא סימנים לבנים כמו תפירת ניתוח בברך .. אני לא עליתי ולא ירדתי פתאום במשקל ! האם יש לזה טיפול ?? והאם הטיפול אם יש .. על חשבוני או דרך קופת חולים ??! תודההה

לקריאה נוספת והעמקה

עיקרון הטיפול לא יעיל. סיכוי גדול יותר לשיפור כאשר יש סימני מתיחה אדומים. ממליץ לנסות טיפולים עם גלי רדיו......

08/08/2013 | 13:41 | מאת: דנה

האם ניתן לעשות טיפול מזותרפיה להצערת עור הצוואר בזמן הריון?

לקריאה נוספת והעמקה

חבל על הזמן. הטיפול להצערת הצוואר לא יעיל ולא רלוונטי.

06/08/2013 | 01:18 | מאת: רואן

אני בת 20 עברתי לפני שנתיים ניתוח לב ומאז משתמשת בגל קלו-קוט .. בחודש נובמבר נקבע לי תור לכירורג פלסטי .. האם יש צורך להמשך טיפול בגל אחרי שנתיים או להמתין להצעת הכירורג לטפל בצלקת ??! תודה מראש :)

לקריאה נוספת והעמקה

החלק השני של תשובתך הגיוני יותר

01/08/2013 | 01:59 | מאת: רני

תודה פרופ' על הפורום הנכבד רציתי לשאול מה עושים לסימנים שנותרו לאחר שיבלות מהמולוסקום שהיתה על העפעף ב"ה עברה היו הרבה יבלות ולכן יש הרבה סימנים זה נראה כמו חור ואנו פוחדים מצלקות או מפגע קוסמטי אחר שישאר תודה!

לקריאה נוספת והעמקה

בדר"כ כלל אין צלקות ממיבלות של מולסקום. בכל מקרה בשלב הריפוי צריך לחכות ולקוות לשיפור ....

23/07/2013 | 10:55 | מאת: אייל

שלום רב באיזו דרך ואצל מי ניתן להסיר 2 נקודות חן(פלולה) הנמצאות כמעט בסימטריה בגבות מעל עין ימין ושמאל. האם לאחר ההסרה יצמח שיער בגבות או תישאר צלקת בברכה ובתודה מראש אייל

לקריאה נוספת והעמקה

מציע שתתיעץ כמקובל עם פלסטיקאי

21/07/2013 | 11:48 | מאת: אשה

האם קמטים שיטחיים מעלים?

לקריאה נוספת והעמקה

משפר....יחסית

21/07/2013 | 11:44 | מאת: אשה

האם נכון שדקירות ישירות לאורך קמט שטוח מתקן?

לקריאה נוספת והעמקה

זה משפר. לא מתקן.....

28/06/2013 | 20:33 | מאת: מאיה

שלום יש דבר כזה טיפול בהזעת יתר באמצעות גלי רדיו? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

אולי בשילוב עם ניתוח.....

15/07/2013 | 20:44 | מאת: רעות

23/06/2013 | 22:51 | מאת: Pepe

שמעתי על חומר הבהרה לכהות סביב פי הטבעת. מהו? ואיפה ניתן להשיגו? האם קיים חומר להבהרת המרפקים והברכיים ?

לקריאה נוספת והעמקה

???????????????

23/06/2013 | 03:22 | מאת: קים

אולי על זה כן תוכל לענות לי,בן זוגי נוסע ברכב שלנו ומעשן עם חלונות סגורים. אני לא ברכב, אך לאחר כמה שעות אני לוקחת את הרכב. יש קצת ריח של סיגריות. השאלה שלי האם יש ברכב רדיקלים חופשיים או משהו שיכול להזיק לי לעור? תודה רבה פרופסור

סביר להניח שכן.

האם ידוע לך הטיפול בשם קורטאג'ביבלות ע"י העפעף איך זה עובד ומה ההשפעה שלו ותופעות הלוואי ומה לעשות ששאר היבלות לא יזדהמו זהום מישני היא ברגע מטופלת בצפורל CC6 שלוש פעמים ביום והאם זה טוב למרוח משחת סינטומיצין ביבלות שע"י העין.ניסיתי טיפול הומופאתי בשם יבלון ולא ראית תוצאות

לקריאה נוספת והעמקה

ככלל, כל משחה אנטיביוטית טובה לזיהום עורי. בעיקרון, אני ממליץ שלא להגרר לטיפולים במולוסקום. לחכות בסבלנות וזה תמיד עובר- גם ללא טיפול. הטיפול הכי יעיל - חנקן נוזלי. הטיפול יעיל, וכואב. אז למה להכאיב לילד?

תודה פרופ'המלצתך שלא לטפל גם אם זה נמשך מעל 14 חודשים וגם כשניצר זיהום בעפעף שיכול שמתנפח העין עד בדי שקשה לה חהיפתח(לעין) ואיפה אני יכול לחפש מידע על טיפול בשם Curretage

והאם מטפל בנקבוביות פתוחות באזור הסנטר? והאם עושה מיצוק באזור מתאר הלסת והצואר? (בת 50).תודה מראש על ההתיחסות לשאלות. אגב,מעוניינת להגיע אליך בבאר-שבע. היכן מקבל?

מציע להפגש, ואז לתת חוות דעת......צריך לראות את סוג ועומק הקמטים מרפאת שבע עיניים, מגדלי הרכבת, באר שבע 086267777 תודה

10/06/2013 | 23:16 | מאת: קים

שלום רב. יש לי עוד יבש ורגיש מאוד. אני מסירה איפור עם קרם דקלאור אבל תמיד יש שאריות ואני נאלצת להשתמש בסבון גם הוא לעוד רגיש, אבל עדיין אחרי השטיפה עור מגורה אדום ויבש מאוד.מה ניתן לעשות באיזה מוצרים אני צריכה להשתמש על מנת לנקות את העור בלי לפגוע ולעשות נזקים? כל דבר שאני קונה לא טוב. תמליצו לי בבקשה על כמה מוצרים ומאיפה לקנות?בבית מרקחת אולי יש ? אני לא מכירה מוצרים ואין לי מושג מה לרכוש אני קונה מלא והכל לא טוב. תודה רבה.

לקריאה נוספת והעמקה

גם לי לא

31/05/2013 | 02:00 | מאת: גילי

שלום ד"ר, הייתי בייעוץ לצורך מילוי שקעים מתחת לעיניים והרופא אמר שהוא משתמש בחומר הנ"ל אשמח לקבל ביקורת עליו ואיך הוא בהשוואה לשאר החומרים תודה מראש

לקריאה נוספת והעמקה

אין נתונים השוואתיים. בקשי מהרופא המטפל...

06/05/2013 | 08:15 | מאת: Sasha

אני בת 37 רוצה להפטר או להקטין קמטים בפנים וצואר. האם מכשיר דרמה רולר יעיל בשביל זה . ואם אני קונה מכשיר כזה עם מחט 0.5 האם אני יכולה להשתמש לפנים ולצואר

לקריאה נוספת והעמקה

גישה נכונה . שיטה טובה.גם לפנים ולצוואר , בעיקר למניעה ....

27/04/2013 | 20:18 | מאת: שלומית

שלום, שמעתי שהייתה כתבה בזמנים בריאים על נזק אפשרי שעלול להיגרם לתדר במוח בעקבות טיפול בגלי רדיו (בפנים) רציתי לדעת האם זה נכון או האם ישנם נזקים אחרים שעלולים להיווצר מטיפול זה אשמח לתגובה תודה שלומית

למיטב ידיעתי אין נזק........

27/04/2013 | 01:47 | מאת: הדס

שלום השתמשתי במילוי קמטים (פרלין) בעבק באזור איפה שמחיכים ליד הפה וזה מחזיק לי רק 3 חודשים האם יש טיפולים אחרים ובטוחים אם תוצאה ארוכת טווח?

לקריאה נוספת והעמקה

פרלן אמור להחזיק עד 12 חודש.......... אין לי מושג למה החומר לא מחזיק מעמד. סביר להניח שלא קבלת מספיק חומר : לא החומר עצמו. ממליץ לנסות PRINCESS --- יעיל מאוד......

21/04/2013 | 16:00 | מאת: דלית

שלום רב הייתי רוצה לדעת האם בטיפול בגלי רדיו קיים הבדל בין המכשירים?בררתי בכמה קליניקות וכל אחת מהם מטפלת במכשיר אחר.מה אני צריכה לדעת לגבי הטיפול בהנחה שאני מתאימה לו?

השאלה היא לאיזה צורך ולא איזה מכשיר עדיף.....

13/04/2013 | 19:54 | מאת: שלי

ישנם מכונים שממצקים זרועות על ידי מכשיר של גלי רדיו .האם ניתן לקבל תוצאות מבלי לשאוב את השומן?לטענתם אפשר.אני קראתי שהפרוצדורה היא מיצוק ושאיבה וחבישת הזרועות למשך חודש. תודה

הזהרו מהמכונים......זו העצה הכי נבונה שתקבלו....

07/04/2013 | 12:51 | מאת: עידן

יש לי בגב פטריית שמש ענקית - בערך על כל הגב - שאובחנה על ידי רופא עור. הטיפול שניתן לי על ידו לא הניב כל תוצאות, וגם טיפולים אלטרנטביים שניסיתי. האם יש משהו יותר אגרסיבי כנגד הפטרייה הנ"ל? אשמח לעזרה

סמוך על הרופא שלך. בקש טיפול רפואי אחר. כך בחשבון שגם לאחר טיפול....הסיכוי שהפטריה תחזור גבוה...מאוד. בהצלחה.

29/04/2013 | 14:14 | מאת: דודי

גם אני סובל מאותה בעיה. האם זאת בעיה פתירה? בהסתמך על כך שניסיתי את כל הטיפולים-שמפואים ומשחת ניזורל ואפילו כדורים שעזרו מעט אך נשארו "חורים" בעור מהפטריה.. האם יש משהו לעשות בנידון גם כשהפטריה מתה ומשאירה כתם? שיזוף עוזר? תודה

21/03/2013 | 10:28 | מאת: לני

שלום בן 40 הקרחה גנטית גברית. נוטל פרופציה ומינוקסי 9 שנים- שיער לא צומח בכלל , אין נשירה אך השיער לא התעבה בכלל כמו שהובטח לי על ידי הרוקח להפתעתי התחלתי טיפול במזוטרפיה -זריקות לקרקפת של מינרלים ויטמנים עחי רופא שעשה קורס ברפןאה אסטטית. אני בטיפול ה 8 שיערי צומח בצורה ניכרת - ואנשים חושבים שהשתלתי שיער שאלתי:1. מה הסיבה לכול הענין? מה יש בתהליך מזוטרפיה שבא לידי ביטי, מה שלא הצליח עם התרופות מינוקסי ופרופצייה? 2.אני כבר 4 חודש בלי שום תרופות ויש צמיחה - האם אתם ממלצים על תוספים כמו הייר בוסט לגבר? הרופא שמזריק לי אומר שאין צורך וניתן רק תחזוקה במזוטרפיה לאור השיפור שחל בשערי

לקריאה נוספת והעמקה

אין לי הסבר לשאילותיך. ברפואה הכלל הוא ש"סוסים מנצחים לא מחליפים"..... בהצלחה

07/03/2013 | 08:47 | מאת: אוהד

שלום פרופסור ראובני ראשית אני נפעם מיחסך האצילי ומסבלנותך לכול הפניות.אני נדהם מחדש שאני קורא את תשובתך העיניניות ויש לנו זכות לקבל תשובות מפרופסור בעל שם כמוך! אני בן 40 משתמש בפרופציה על בסיס יומי, בשל התקרחות על רקע גנטי . התרופה לא גרמה להצמחת שיער אלא לאי איבודו ומעט לעיבוי השיער, 3 שאלתי : 1.האם אני יכול להמשיך לנטול התרופה לעוד שנים?(אבי חלה בסרטן הערמונית ואני שואל לגבי הגברת סיכונים אמלי בשל הליוי של התרופה) 2.יש לי אופציות לטיפולים אחרים פרט להשתלות? מזוטרפייה אולי רלבטית אצלי? 3.האם שאחליט על מזוטרפיה יש אפשרות לנטוש את הפרופצייה?

לקריאה נוספת והעמקה

תודה. לשאילותיך: 1. אתה יכול להמשיך שנים עם פרופציה ולשמר את שערך. 2. יש דווחים שהשימוש בפרופציה איננו מונע התפרצות סרטן הפרוסטטה. כידוע, לכל תרופה יתרונות וחסרונות- נושא זה והשפעות פרופציה לאחר שימוש של עשרות שנים אינם ברורות . 3. מציע שתשקול את היתרון שבין טיפול לשיער לבין סיכון בלקיחת התרופה( מהידע שקיים היום הוא קטן). 4. מזוטרפיה איננה טיפול מומלץ לנשירת שיער על רקע גנטי. 5. השתלת שיער - טיפול מומלץ ויקר.... בהצלחה..

03/03/2013 | 15:30 | מאת: יאן

שלום רב מה אחוזי הצלחה אם ניתן לאמוד את הטיפולMesohair - שראיתי באתר שלך?אני בן 38 עם שיער דליל מאוד ללא הצלחה של הצמחת שיער עם מינוקסי ופרופצייה.מהו למעשה טכנולוגית ראיתי באתרך טיפול Mesohair ?

לקריאה נוספת והעמקה

הטיפול לא יעיל לבעלי שיער מקריח בגילך ועל רקע גנטי......

03/03/2013 | 09:28 | מאת: ליה

שלום, אני בת 22 סובלת מפיגמנטציה שרופא עור איבחן מזלמה. הציעו לי במכון קוסמטיקה לעבור סדרה של 4 פילינגים קלים....העור שלי בהיר, האם הפילינגים יכולים לגרום לנזק והחמרת הפיגמנטציה? הרופא עור נתן לי רטויט ללילה, ומריחה של גנטרים קרם בבוקר..האם הטיפול יעיל לדעתך?

לקריאה נוספת והעמקה

מהתיאור הדל שלך ....הייתי נצמד להנחיות הרופא שנתמכות במחקרים רפואיים ולא של הקוסמטיקאית.

04/03/2013 | 11:00 | מאת: ליה

לדעתך, האם הטיפול שהרופא נתן לי רטויט עם גנטרים יעיל? האם זה יביא לשיפור בפיגמנטציה?

05/03/2013 | 17:37 | מאת: מירי

התחלת כבר את הטיפול שהרופא נתן לך? יש שיפור כלשהו? אני טיפלתי בפיגמנטציה עם פיקנוגנול 120מ"ג של סופרהב, זה מיועד לשמירה וטיפוח העור ובין היתר גם מפחית כתמי פיגמנטציה, אז הייתי מציעה לך לנסות

02/03/2013 | 15:37 | מאת: מושה

שלום רב אני מקריחבו 44 כמו מרבית גברי ישאל..נטלתי פרופציה 12 שנה אך השיער לא גדל רק לא נשר, חבר מחול שלח לי מידג שי חברה בארץ שעומד בראשה פרפסור לפידות שכנראה מצאה שיטה להשתלת שיער בזריק מזרק כמו בוטוקס, האם ידוע לך על השיטה ? אשמח אם תוכל בפגישה פרטית ליעץ לי? מצב המידע:"חברת היירסטטיקס המפתחת טכנולוגיה להשתלת שיער בשיטה חדשנית, חתמה על הסכם השקעה עם קרן CROSSROAD, להשקעה כוללת של כ – 6 מיליון שקלים במספר שלבים, לרבות עמידה באבני דרך. לדברי גיא רוזן, יו"ר דירקטוריון מעין ונצ’רס: "הגיוס שהשלמנו בהירסטטיקס מהווה הוכחה חד משמעית לאמון מצד משקיעים בינלאומיים בפוטנציאל של החברה באסטרטגיה ובהנהלה. ההשקעה של קרן CROSSROAD מצטרפת להשקעה של קרן פונטיפקס בחברה מלפני מספר חודשים כך שאנו למעשה מבטיחים את המשך מימון החברה ומאיצים את ההגעה שלה לשוק. אנו פועלים (1596↑0.38%) על מנת לקדם גיוסי המשך וכניסתם של משקיעים אסטרטגיים לכל חברות הפורטפוליו (37.5↑0.54%) של מעיין ומאמינים כי ככל שהן יציגו התקדמות עסקית כך הן יציפו ערך לבעלי המניות של מעין ונצ’רס". ד"ר יהודית זילברשטיין, מנהלת חממת מעין ונצ’רס: "שוק השתלות השיער עובר מהפך - מפרוצדורה ניתוחית מורכבת לפרוצדורה הדומה באופיה להזרקת בוטוקס, כך שלמעבר זה מספר היבטים מרכזיים אשר תומכים בטכנולוגיה של הירסטטיקס. שימוש בטכנולוגיה של החברה, הכולל הזרקת קבוצות שיער בבת אחת, הינה מהירה, זולה ויעילה באופן משמעותי מהטיפולים הקיימים ואין בה תקופת החלמה המלווה את הטיפולים הקיימים. בנוסף, התוצאות האסטטיות עדיפות על פני הטיפולים הקיימים והן הקרובות ביותר למראה שיער טבעי. כמו כן, הטיפול של הירסטטיקס הינו טיפול מתמשך אשר מלווה את התקדמות ההתקרחות ולכן לחברה מודל כלכלי מבטיח. בכוונתנו לסיים בשנה הקרובה את הניסויים הקליניים ולפנות לקבלת אישור רגולטורי". בועז שנהב, יזם ומנכ"ל היירסטטיקס: "אנו מציעים פתרון ייחודי בשוק שאינו זוכה למענה משביע רצון. לפתרון זה יתרונות משמעותיים הכוללים בין השאר פעולה קצרה להזרקת שיער וקליטה מיידית שלו כך שלאחר הטיפול מתקבל מראה טבעי. השוק אליו אנחנו פונים נאמד במאות מיליוני דולרים בשנה ואנו מאמינים כי הפתרון שלנו עשוי להוות פתרון מוביל בשוק שחזור השיער רופאים ומטפלים:כתבות בנושאי הפורום:

לקריאה נוספת והעמקה

למיטב ידיעתי והבנתי הטכנולוגיה שהצעת הינה בשלבי מחקר... מציע לפנות ישירות לייעוץ לד"ר לפידות בת"א להתייעצות.

19/02/2013 | 18:42 | מאת: דנה

שלום, לפני כשנה עשיתי עגיל באוזן אחרי כמה פעמים שהיה לי אינפקציה בו,הורדתי והחזרצי פעם אחר פעם,כעבור כמה זמן גדלה לי פלולה ענקית מאחורי האוזן, השאלה שלי היא מה אפשר לעשות בנידון,האם אפשר להוריד את זה בלי ניתוח? תודה

לקריאה נוספת והעמקה

ברור לך שאי אפשר לתת לך תשובה מכיוו ש"פלולה " איננה אבחנה. ממליץ לפנות לרופא פלסטיקאי לייעוץ.

19/02/2013 | 15:15 | מאת: YARON

שלום פרופסור אני מקריח עם זקיקים מטופל בפרופציה 7 שנים ומינוקסי , אין צמיחה אך שיער לא נושר ראיתי באתרך טיפול Mesohair ,מכיון שאני כן מעונין להצמיח שיער ולא בהשתלןת שיער, אני שואל את כבודו האם "מזוהייר" זה מזטורפיה יכול להתאים לי?למה לצפות? ראיתי גם טיפול שנקרא PRP, מה היתרונות שמזטורפיה ו בPRP

לקריאה נוספת והעמקה

אין טיפול תרופתיאו בזריקות להקרחה כפי שאתה מתאר. ממליץ לשקול השתלת שיער כפתרון קבוע ויעיל.....

07/02/2013 | 14:18 | מאת: רינה

שלום פרופסור ראובני. בעוד מספר ימים נקבע לי תור אצל רופאת עור ידועה מאוד באיזור המרכז. בכוונתי לעבור טיפול של מילוי קמטים מצידי האף, ומעט עיבוי של השפה העליונה. החומר בו תשתמש הרופאה נקרא פרינסס. אבקש לשמוע מה דעתך על החומר והאם אתה מכיר אותו. תודה מראש, רינה

לקריאה נוספת והעמקה

שמח לשאלתך. החומר מצוין. אני משתמש בו כבר מספר שנים בהצלחה. אין שום מידע אוביקטיבי שחומצות היאלורוניות מחברות אחרות עדיפות. לעיתים חברות המתחרות לפרינסס - משמיצות כחלק מטקטיקה של מכירה. אני חוזר: ממליץ מאוד...לכי על זה.....

06/02/2013 | 13:29 | מאת: אביעד

הי שמי אביעד מצאתי באתרך את הנל האם זה מתאים לגברים קרחים?Mesohair - לטיפול בנשירת שיער

לא.