נקודת חן חשודה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

01/03/2009 | 08:10 | מאת: אריק

שלום, לפני כחצי שנה נשלחתי להסרת נקודת חן שהייתה חשודה לדברי הרופאה, התשובה יצאה בסדר גמור הנקודה גדלה שוב, האם יש צורך לבדוק אותה בשנית? חשוב לי לדעת, אני לא רוצה סתם לגעת בנקודה יותר מידי אודה לתושבתכם