נגישות
נגישות

ויטמין k ודילול דם

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

02/04/2016 | 13:43 | מאת: erag

שלום רב, אבי חולה פרקינסון מתקדם. בעל מסתם בלב וקוצב לב. הואמועמד לניתוח והפסיק לפי הנחיה טיפול בסינטרום וכעת מזריק קליקסן. במקביל הוא שותה מזון רפואי היות והבליעה קשה לו . המזון נקרא גליצרין והוא מכיל ויטמין k. האם הויטמין יכול להזיק בזמן ההזקרה של הקליקסן? לתשובה מהירה אודה מאוד .

מנהל פורום ורידים וכלי דם