נגישות
נגישות

טרומבוס שנוצר לאחר ניתוח בייזר לוורידים

דיון מתוך פורום  ורידים וכלי דם

24/02/2016 | 21:38 | מאת: חנה צוקרמן

.לאחר 3 חודשים מאז ניתוח בלייזר לטיפול בוורידים ברגל עשיתי דופלר לרגל והשובה היא שישלי טרומבוס לאורך הירך ובשוק העליון. בחציהתחתון של הירך והשוק העליון בדליות הודגם טרומבוס .שאלתי היא האם עלי לקבל טיפול בזריקות בבטן כדי להוריד את הקירשיות יתר ? בתודה חנה

מנהל פורום ורידים וכלי דם