פורום כירורגיה פלסטית

פורום זה סגור לשליחת הודעות חדשות. לפורום הפעיל - כירורגיה פלסטית, כוויות, רפואה אסתטית
1552 הודעות
1408 תשובות מומחה
21/11/2006 | 13:33 | מאת: עופרית

האם מישהי מכירה את ד"ר בן שושן שעובד גם באופן פרטי וגם דרך "פרופורציה"?אשמח לקבל חוות דעת עליו. תודה,

05/12/2005 | 11:01 | מאת: רוני א

שלום. רציתי לדעת מי מכן מכירה או שמעה על דוקטור עמנואל בדני ואיך הוא (לגבי הגדלת חזה) ?.. תודה.

03/12/2005 | 19:06 | מאת: שלומיתי

ערב טוב לד"ר וינברג. שלום שלומית שמי ובגיל 21 התגלתה אצלי נקודה קטנה באיזור בית החזה.עברתי הקפאות[כאבי טופת].לייזר,ואפילו כרתו לי ועשו לי נתוח פלסטיק.אני מדברת על עשרים שנה קודם.היום אני אם צלקת ענקית שתפחה והתרחבה והמקום חצי אדום וחצי קיבל את גוון העור.....בקיצור יש לי צלקת מכוערת עד כלות.......יש אפשרות לעשות משהוא בנדון.........אשמח באם תענה לי ....למרות שאם הזמן למדתי שכינראה זה כבר יהיה לכול החיים.......אולי אתה יכול להיות אופטימי עבורי???

02/12/2005 | 21:31 | מאת: שאלה לד"ר וינברג

האם יהיה הבדל בגודל החזה בין שתל של חברת מנטור , קוהסיביות גבוהה, גובה בינוני, 300cc לבין חברת סביין? תודה.

02/12/2005 | 20:54 | מאת: ריקי

שלום ד"ר לפני כשבעה חודשים עברתי ניתוח ע פעפיים תחתונות, אך בעין אחת הבצקת עדיין לא נעלמה, האם זה יעבור עם הזמן או שניתן לתקן. השאלה היא אם ניתן לתקן ולהעלים את הבצקת? חשוב מאוד מאוד בתודה מראש ריקי

02/12/2005 | 18:03 | מאת: גלית

שלום רב! אני בת 21 וסובלת מאסימטרייה בשדיים שמאוד מפריעה לי. מה שבמיוחד מפריע לי זה ההבדל בעטרות הפטמה שניכר לעין..רק כשהן מכווצות הן נראות באותו גודל כמעט... השד השמאלי הוא המפותח יותר מביניהם.. אינני רוצה לעבור ניתוח, רציתי לדעת אם יש משהו יותר פשוט, משהו טבעי שיגרום לכך ששתי הפטמות יהיו באותו גודל.. אני מחפשת בנרות אחר תשובה לשאלה זו. אודה לתשובה בנושא

04/12/2005 | 09:28 | מאת: דר מיכאל שפלו

הי גלית אסימטריה של השדיים היא נושא שכיח(אחת לשבע לידות) מורכב(קיימים סוגים רבים של ניתוחים ) ופתיר(ניתן להגיע לתוצאות טובות). קיימים פרמטרים רבים של אסימטריה כמו: גודל השדיים, צורת השדיים, גובה הפטמות והעטרות,ועוד. ישלבדוק אותך על מנת לקבוע מהן הבעיות הספציפיות במקרה שלך ומהי הדרך הטובה ביותר לפותרן. לקבלת דפי מידע והסבר על הדרכים לתיקון אסימטריה של השדיים, צרי קשר עם כתובת המייל שלמעלה או צלצלי לגוני או עדנה בטל:03-6499133 וישלחו המידע אליך.

מדובר בילדה בת 14 שמאוד מפריע לה מה ניתן לעשות לגבי נושא זה ואם יש מספרי טלפון אשמח אם תתנו לי בתודה מראש משה

25/10/2005 | 21:01 | מאת: גילי

יש לי נבלוס די גדול בעפעף תחתון . רופא עיניים המליץ להסיר בצורה של חיתןך . הרופא טוען שזה לא מסוכן ולא סרטני ואין לי מה לדאוג .אבל חובה לשלוח לבדיקה פתלוגית . מיקום הנבלוס מאד לא נעים והוא גם גדל לאחרונה. אני מאד מעוניינת לעשות זאת בלייזר , הייתי רוצה לקבל הסבר אם ההסרה בלייזר היא יותר אסטתית וכן גם ההחלמה , האם הכריתה כרוכה בשטפי דם , נפיחות וכמה זמן החלמה , ומי כן עושה ניתוחון כזה בלייזר? אני מודעת לעובדה שבלייזר לא ניתן לקחת דגימה לבדיקה פתולוגית . איפה יש באמת מומחים בתחום זה.? אודה לך על תשובתך המהירה כין שיש לי תור לניתוח בעוד שבוע ואני צריכה להגיע להחלטה . תודה מראש גילי

גילי שלום הטיפול בלייזר בשומות אינו מוצדק ואין לו יתרונות.כריתה כירורגית זו פרוצדורה ניתוחית הנעשית בהרדמה מקומית בדומה בלייזר.שליטתו של המנתח בכריתה כירורגית בטיפול בנגע גבוהה יותר מהטיפול בלייזר.וכמובן שיש לנו בדיקה היסטולוגית שנותנת לנו אבחנה מדויקת וכן מידע האם הנגע נכרת בשלמות או לא דבר שאין לנו בטיפול בלייזר.גם הסימן הנותר אחרי כריתה כירורגית בדר"כ קטן יותר מבטיפול בלייזר.לכן אל תהססי זה הטיפול הנכון והמתאים ביותר.ההחלמ קצרה לעיתים נדירות יש שטפי דם קטנים שחולפים תוך כ 10 ימים. בברכה ד"ר אבי וינברג מוצחה לכירורגיה פלסטית טל. 1-700-70-79-70 ד.א.ask@dr-weinberg.com

25/10/2005 | 16:49 | מאת: סיון

אני מעוניינת בעיבוי עצמות הלחיים וכמו כן בשיפוץ האף. האם נכון הדבר ששתל המושתל בעצמות הלחיים יכול ל"זוז" ו"לטייל" לו בפנים? האם ניתן לבצע את שתי הפרוצדורות ביחד? תודה על התגובה.

לקריאה נוספת והעמקה

סיון שלום הדרכים להגדלת הלחיים הם :הכנסת שיתלי סיליקון יכול להעשות באותו הזמן הניתוחי של תיקון האף.זו הדרך שאני ממליץ ועושה.הדרך השניה היא הזרקת ביואלקמיד ,אני פחות ממליץ במיקרים אלה אני מנתח קודם את האף ולאחר כ3 חודשים מזריק ביואלקמיד במרפאה .בשני המיקרים לא השתל ולא חומר ההזרקה זזים או מסתובבים בפנים. בברכה ד"ר אבי וינברג מומחה לכירורגיה פלסטית- מנתח בכיר http://www.dr-weinberg.com ask@dr-weinberg.com טלפון: 03-5226888, 1-700-70-79-70

25/10/2005 | 16:10 | מאת: אלי

שלום ד"ר. יש לי גורגרת בולטת מאוד בצוואר. קראתי על כך בסיפרות ומצאתי כי מדובר בעצם V. בשום מקום לא מצאתי האם ניתן להוריד עצם זו. לא מקשה עליי, אבל מאוד לא אסטתי. האם ישנה אפשרות ניתוחית או לא ניתוחית להוריד את העצם הזאת מהגרון ולקבל גרון חלק. לרבים יש עצם דומה, אבל לא בולטת כל כך. בברכה,

אלי שלום מדובר בסחוס ולא בעצם מציע לך להפנות את השאלה לרופא א.א.ג מומחה. בברכה ד"ר אבי וינברג מומחה לכירורגיה פלסטית- מנתח בכיר http://www.dr-weinberg.com ask@dr-weinberg.com טלפון: 03-5226888, 1-700-70-79-70

25/10/2005 | 16:04 | מאת: אור

שלום רב אני בחורה בת 310ומעוניינת לעבור מילוי קמטים מסביב לפה באיזה חומר מומלץ לי להשתמש כאשר אני מעוניינת בתוצאה שתחזיק לי מספר שנים ? מה קורה עם הניופיל? האם הוא מומלץ

לקריאה נוספת והעמקה

אור שלום במידה שעורך כהה או אינך מעונינת בפילינג מכני ההזרקה הנותנת מענה לזמן הממושך ביותר היא אוולנס שנתיים או לחילופין חומרים על בסיס החומצה ההיאלורונית שלהם לעומת הראשון יש אישור של משרד הבריאות האמריקאי.הם יעילים ל 8-12 חודשים. בברכה ד"ר אבי וינברג מומחה לכירורגיה פלסטית- מנתח בכיר http://www.dr-weinberg.com ask@dr-weinberg.com טלפון: 03-5226888, 1-700-70-79-70

25/10/2005 | 04:08 | מאת: אופל

עברתי ניתוח להגדלה והרמת חזה,יש לי צלקת איומה היא נקראת קלואיד,אני בעלת עור כהה,הגוף שלי לא מרפא צלקות.השאלה שנשאלת מה עושים,האים טיפול בליזר יכול לטשטש את הצלקת?אני לא יכולה לראות את הצלקת הזו,ובנוסף היא מגרדת לי מאוד וזה מאוד מציק.אשמח לקבל תשובה בהקדם.בתודה מראש.

לקריאה נוספת והעמקה

אופל שלום הטיפול בלייזר אינו טיפול מומלץ בצלקות קלואידיות, ובעיקר בבעלי עור כהה. הטיפולים המקובלים הן הזרקה תוך צלקתית של סטרואידים וחבישת סיליקון,אם אין תגובה לטיפול זה תיקון כירורגי מומלץלמרות שלא ניתן להבטיח תוצאה טובה יותר.כל פעולה צריכה להתבצע ביעוץ ובהסכמתו של הרופא המנתח במיקרים שהוא אינו מעונין לטפל בצלקות. בברכה ד"ר אבי וינברג מומחה לכירורגיה פלסטית- מנתח בכיר http://www.dr-weinberg.com ask@dr-weinberg.com טלפון: 03-5226888, 1-700-70-79-70 בברכה

24/10/2005 | 18:51 | מאת: שלי

האם באמת יש זריקות שיעשו את הפיטמות הקטנטנות ולא בולטות שלי לתפוחות ולבולטות מהחולצה כמו של חברות שלי וכמו של נשים בסרטים. שמעתי מחברה אך החבר שלי הציע לשאול רופא קודם. אני לא מתכננת להכנס להריון בזמן הקרוב, והשאלה שלי האם זה יפגע באיכות החלב כאשר כן ארצה ללדת (אני בת 29, אבל נראה לי שאביא ילד רק בעוד 5 שנים). יש לציין שזה מאוד מפריע לי כי החבר שלי כל הזמן מנסה למשוך אותם ובטוח שאני לא נמשכת אליו. והאמת שאני באמת לא מרגישה מינית כל כך עם פטמות כמו של ילדה (אפילו של החבר שלי הן גדולות יותר ובולטות יותר גם מהחולצה!) . האם יש משהו לעשות חוץ מילד?

לקריאה נוספת והעמקה

שלי שלום אם בכוונתך להניק לא מציע לך לעשות פעולות כלשהן בפטמות, במידה ואת בוחרת לא להניק ,עליך לפנות ליעוץ אצל כירורג פלסטי מומחה החבר באיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית ליעוץ,זריקת מילוי אינה פתרון טוב.ברצוני רק להדגיש שלנשים עם פטמות שקועות יש גם קושי בהנקה. בברכה ד"ר אבי וינברג מומחה לכירורגיה פלסטית- מנתח בכיר http://www.dr-weinberg.com ask@dr-weinberg.com טלפון: 03-5226888, 1-700-70-79-70

23/10/2005 | 22:44 | מאת: עדן

לד"ר שלום, אני חדש כאן בפורום. אני בן 14 וחצי, ויש לי נקודת חן, די בולטת מתחת לגבה. לא מזמן רציתי להסיר אותה, אבל וויתרתי על הרעיון מכיוון ששמעתי שזה עושה צלקת יותר גדולה מהנקודה. עכשיו, אני שוב רוצה לעשות, כי הנקודה הזו די מכערת אותי ודי בולטת. יש לי כמה שאלות בנושא: 1). איך בדיוק מתבצעת ההסרה? 2). האם זה כואב? 3). איזה הרדמה צריך למקרה שלי? מקומית או כללית? 4). מהם הסיכונים (זה ליד העין. האם זה יכול לפגוע בעין?) 5). האם זה משאיר צלקת? תודה, וחג סוכות שמח ונעים!

עדן שלום תלוי באיזה נקודת חן מדובר לצורך זה כדאי שתגיע ליעוץ בקופת החולים שלך.אם הנקודה היא מסוג אינטרא דרמלי,אין לה פוטנציאל להשתנות וניתן להסירה גם שלא בשלמות ללא השארת צלקת.אם היא מסוג שיש לה פוטנציאל להשתנות לממאירה יש לכרות אותה בשלמות פעולה המשאירה צלקת .אלא שהצלקות באיזור המתואר הן בדר"כ יפות,למרות שהצלקת תלויה בהרבה דברים כמו צבע העור, אנשים עם עור כהה עושים צלקות פחות יפות מבעלי עור בהיר,אנשים צעירים כמוך עושים צלקות פחות יפות ממבוגרים, וכו'.מדובר בניתוח הנעשה בהרדמה מקומית הזריקה קצת כואבת אך לאחר מכן לא מרגישים כאב.כאמור הבעיה העיקרית זו צלקת אין כל סיכון לעין.לאחר ההרדמה כורתים את הנגע וחשוב לודא שהנגע נישלח לבדיקה היסטולוגית.במיקרים של שומות בעלות פוטנציאל להשתנות לאחר הכריתה הפצע נתפר . בברכה ד"ר אבי וינברג מומחה לכירורגיה פלסטית- מנתח בכיר http://www.dr-weinberg.com ask@dr-weinberg.com טלפון: 03-5226888, 1-700-70-79-70

23/10/2005 | 21:39 | מאת: דפנה

דר' שלום, ברצוני להודות לך על תשובתך, אך היא לא הייתה מרגיע במיוחד. הייתי מבקשת הסבר פשוט לגבי המשפט:"כמות חומרי ההזרקה הדרושים כדי לעשות ניתוח הקטנת חזה היא גדולה מעבר לכמות המותרת להזרקה ללא סיכון הפציינטית". מה פרוש??? מודה לך, על הסבלנות והסובלנות

לקריאה נוספת והעמקה

דפנה שלום הכוונה שכמות חומרי ההרדמה המקומית שיש להזריק, במיקרה של ניתוח הקטנת חזה ,כדי לקבל הרדמה מקומית סבירה , מסכנת את הפציינטים .לכן לטובתך ובכלל לכל המעונינים לדעת הרדמה כללית בטוחה יותר מהרדמה מקומית +טשטוש.ואם את מפחדת כדאי שתפחדי פחות בהרדמה כללית מאחר שחומרי ההרדמה הפכו בטוחים יותר ואמצעי הניתור משוכללים יותר. בברכה ד"ר אבי וינברג מומחה לכירורגיה פלסטית- מנתח בכיר http://www.dr-weinberg.com ask@dr-weinberg.com טלפון: 03-5226888, 1-700-70-79-70

26/10/2005 | 22:35 | מאת: דפנה

דר' וינברג, תשובתך עזרת לי מאד להחליט. תודה.

23/10/2005 | 00:02 | מאת: מאיה

קראתי את ההגדרה של שאיבת שומן באתר אינפומד ולא ממש הבנתי אותה, היה רשום שם שבן אדם נולד עם מספר קבוע של תאי שומן, אם זה נכון למה בדיוק אנשים משמינים? תאי השומן עצמם גדלים? וגם קראתי שאזור שנשאב לא יצטבר בו שומן, לעומת זאת יש הרבה אנשים שאחרי שאיבת שומן חוזרים למשקלם הקודם, יש הגיון בדבר?.. הקישור לאתר- http://www.infomed.co.il/glossary/g_3793.htm

לקריאה נוספת והעמקה

מאיה שלום השומן בו אנו מטפלים בשאיבה הוא השומן הממוקם בין העור לשריר השומן מחולק ל2 שכבות ע"י רקמה פיברוטית שטוחה המחלקת את השומן הזה לשומן עמוק הנמצא בין מעטפת זו לשריר ושומן שיטחי הנמצא בין מעטפת זו לעור.בשכבה העמוקה מספר התאים ונפחם נקבע גנטית,זה מסביר כיצד ישנם נשים בפלג גופם העליון רזים ושמנים בפלג גופם התחתון כי במיקרה שלהם גנטית בחלק התחתון של הגוף השומן העמוק הוא עבה יותר ממבחלק העליון. השומן השיטחי משתנה בדיאטה כל תא שומני יכול לגדול פי 100 בנפחו ולאחר מכן אף להתחלק.כך שאת הפרופורציות קובעת השכבה העמוקה ואת השוני בבהיקפים קובעת השכבה השיטחית שנפחה משתנה בדיאטה .כששואבים שומן אין שליטה מוחלטת איזו שכבה שאבנו,אנו שואבים את שני השכבות כך ששניהן יורדות בנפחן,לאחר הניתוח עצבנו את הגוף והחזרנו לו את הפרופורציות ההרמוניות.אם משמינים לאחר השאיבה ,ההיקפים גדלים אך הפרופורציות בדר"כ נשמרות. בברכה ד"ר אבי וינברג מומחה לכירורגיה פלסטית- מנתח בכיר http://www.dr-weinberg.com ask@dr-weinberg.com טלפון: 03-5226888, 1-700-70-79-70

22/10/2005 | 15:56 | מאת: אנג'ליקה

שלום לך ד"ר אבי וינברג תמיד היתה לי בטן כל חיי מאז אני זוכרת את עצמי. אני אחרי 4 שנים מאז לידתי השניה שבא השמנתי המון וגם ירדתי הרבה מאז במישקל. הבטן שלי צנחה למטה ואני מעוניינת לדעת מי הרופא הטוב ביותר במדינה לניתוח מתיחת בטן ובאיזה בית חולים הייתי בכמה בתי חולים פרטיים אבל מפחדת מאוד כי זה ניתוח שמפחיד,זה חשוב לי מאוד כי זה סיכון ויש לי שארית עור עודפת . וכמה שפחות סימנים אני בסך הכל בת 29 ומרגישה בת 50 עם הבטן המכוערת הזאת.. לא מספיק היא נפולה וסימני המתיחה פרוסים לכל עבר ממש גועלי.מודה לך מראש.

לקריאה נוספת והעמקה

אנג'ליקה שלום ההצעה הטובה ביותר שיש לי לתת לך אך לא האוביקטיבית ביותר היא לפנות אלי אני עושה הרבה ניתוחי בטן.יחד אם זה אני חייב לציין שכל הכירורגים הפלסטיים עוסקיםבתחום לכן כדאי לך לפנות ליעוץ אלי ולעוד 2-3 כירורגים פלסטיים מומחים החברים באיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית,תתרשמי מהיעוץ ובטח תמצאי את הכירורג שאיתו את תרגישי בטוחה יותר . בברכה ד"ר אבי וינברג מומחה לכירורגיה פלסטית- מנתח בכיר http://www.dr-weinberg.com ask@dr-weinberg.com טלפון: 03-5226888, 1-700-70-79-70

25/10/2005 | 22:22 | מאת: אנג'ליקה

ד"ר אבי וינברג שלום... תודה רבה על יחסך להודעתי, אשמח לבקר במשרדך ולשמוע את חוות דעתך בנושא.

22/10/2005 | 14:00 | מאת: ליטל

אבי שלום יש לי שאלה שאין לי מושג אם פניתי למקום הנכון אבל אני מנסה יש לי כוויות על הבטן די גדולות (קרוב ל25 שנה ) עקב מים חמים שנשפכו עליי שהיתי קטנה אני יודעת שיש את הניתוח של הבלון שמכניסים לגוף ... ואני לא מוכנה לעבור את התהליך הזה כולכך הרבה זמן האם ידוע לך על שיטה אחרת של טישטוש הצלקות או אולי בחו"ל אם אני אוכל לפנות למישהו זה כולכך מציק לי ואני חייבת לדעת אם המקום כלשהו בארץ או בעולם ישהו יכול לעזור לי מהבחינה הזאת אם תוכל להפנות אותי לגורם או לעצתך האישית אשמח תודה רבה וחג שמח ליטל

ליטל שלום בארץ יש ניסיון רב בטיפול בכוויות וכן בניתוחים משחזרים ומתקני צלקות לאחר ההחלמה מבכוויה.כל מה שעליך לעשות הוא לפנות לכירורג פלסטי מומחה החבר באיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית במסגרת הציבורית או הפרטית ליעוץ.אני בטוח שתקבלי מענה לשאלותיך. בברכה ד"ר אבי וינברג מומחה לכירורגיה פלסטית- מנתח בכיר http://www.dr-weinberg.com ask@dr-weinberg.com טלפון: 03-5226888, 1-700-70-79-70

22/10/2005 | 12:02 | מאת: Alissa

I have scheduled an appointment with your secretary to see you I’m sure you will answer all my questions during our meeting Nevertheless I wish to know a few things about Evolance- if you may be kind enough to answer... 2. is a evolance a safe filler - Why hardly no one uses this filler (eg. Clalit estetica, American laser, ronit Refael don’t use it) 3. Is it used to fill nasolabial lines? (These are the wrinkles I wish to fill) 4. Which filler do you prefer esthetically speaking- Evolance OR Juvaderm?

לקריאה נוספת והעמקה

אליסה שלום כל החומרים על בסיס החומצות ההיאלורוניות כמו רסטילן וגו'וידרם,יש להם אישור של הFDA לאוולנס אין עדין אישור,אך האחרון יעילותו היא שנתיים לעומת הג'וידרם 8 חודשים. לקפל הנזולביאלי הזרקת ביואלקמיד נותנת תוצאות מצוינות לטווח ארוך,לאחרונה קיבל אישור של הFDA . בברכה ד"ר אבי וינברג מומחה לכירורגיה פלסטית- מנתח בכיר http://www.dr-weinberg.com ask@dr-weinberg.com טלפון: 03-5226888, 1-700-70-79-70

25/10/2005 | 19:19 | מאת: אליסה

חומר קבוע - מפחיד אותי יותר מדי נראה לי שאסתפק בגובדרם אף שאוולנס קורץ לי- אבל אני מפחדת הקמטים שלי לא סימטרים- אחד יותר עמוק מהשני האם במילוי אתה ער לכך ושם יותר בצד עם הקמט העמוק? האם המילוי נעשה בבת אחת או שמשאירים קצת לתיקונים? האם אני צודקת בפנייתי לכירורג פלסטי ולא לדרמטולוג?

21/10/2005 | 23:56 | מאת: פוני

שלום, אני סובלת מנימי דם ברגליים כבר די הרבה שנים. לא מדובר בורידים בולטים, אלא רק נימי דם מאד מכוערים. יתכן שהם החלו בשל נטילת גלולות נגד הריון ויתכן שזוהי תופעה גנטית, אך היא מאד מפריעה לי מבחינה אסתתית. האם תוכלו לומר לי מהי השיטה המוצלחת ביותר הקיימת היום לטיפול בנימים אלו ומהם הסיכונים ו/או תופעות הלואי. האם לאחר טיפול נוצרים נימים במקומות אחרים? האם הנימים עצמם חוזרים שוב לאחר תקופה מסויימת? ומה עלי לשנות באורח חיי על מנת לא להגביר את הופעת הנימים. תודה מראש

פוני שלום אין טיפול מונע בנימים ברגליים. הטיפולים המקובלים שיעילותם חלקית הם הזרקות של הנימים בחומרים הפוגעים בכלי הדם והורסים אותם או באמצעות לייזר או פוטודרם שיעילותם חלקית מאחר ולרב אינם מגיעים לעומק הנימים. בברכה ד"ר אבי וינברג מומחה לכירורגיה פלסטית- מנתח בכיר http://www.dr-weinberg.com ask@dr-weinberg.com טלפון: 03-5226888, 1-700-70-79-70

21/10/2005 | 20:51 | מאת: אלי

מבקש הסבר וסכנות הכרוכות בשימוש בחומר הזה.

אלי שלום הבוטוקס הוא חומר המשתק שרירים מוכר שנים רבות ברפואה אך באפליקציות אסתטיות רק בשנים האחרונות. מדובר בחומר עם מינימום של סיבוכים אפשר אף לומר ללא סיבוכים .הדבר היחיד הוא שלעיתים בטכניקות הזרקה לא מדויקות יכול ליגרום לשיתוק של שרירים שלא היינו מעונינים לשתק. אך גם במיקרים אלה כמו במיקרים המוצלחים האפקטיביות שלו נמשכת 4-6 חודשים כך שהכל הפיך. בברכה ד"ר אבי וינברג מומחה לכירורגיה פלסטית- מנתח בכיר http://www.dr-weinberg.com ask@dr-weinberg.com טלפון: 03-5226888, 1-700-70-79-70

20/10/2005 | 20:47 | מאת: אורית

לד"ר אבי וינברג שלום רב! קראתי את הכתבה שלך על הסיבוך שנבע למטופלת כתוצאה מטיפול בעזרת חוטי אפטוס וציינת בו כי ישנה שיטה אחרת ( לא השיטה הרוסית) אלא שיטה שבה נעזרים בחוטי ניתוח רגילים ללא ווים - רציתי בבקשה לדעת האם הווים שמחוברים לחוטים לא מאריכים את תוצאות הטיפול?? וכמו כן אודה לך מאוד אם תוכל להמליץ לי על מקום שבו ניתן לעבור את הטיפול בצורה הנכונה והבטוחה ביותר. אני מקווה ששיטה זו תתאים לי מאחר ואני רוצה לתקן אי סימטריה שיש לי בגבות וניתוח הוא פעולה קיצונית מידי לתיקון קטנטן. תודה ושנה טובה ומתוקה אורית

לקריאה נוספת והעמקה

אורית שלום אני לא ממליץ לך לעבור הרמת גבות בטכניקת האפטוס. ולשאלתך האם השינון של החוט מאריך את תוצאות הטיפול התשובה היא לא ,החוטים עושים את העבודה למשך כשבועיים לאחר מכן ההדבקויות הנוצרות מחזיקות את תוצאות הניתוח.לחוטים המשוננים ןהרגילים אין יותר תפקיד. בברכה ד"ר אבי וינברג מומחה לכירורגיה פלסטית- מנתח בכיר http://www.dr-weinberg.com ask@dr-weinberg.com טלפון: 03-5226888, 1-700-70-79-70

20/10/2005 | 20:04 | מאת: שרון

לפני חודשיים עברתי ניתוח תיקון לאף בו קיצרו לי את החלק האמצעי שבין הנחיריים על מנת להוריד את הסלידה שהייתה לי באפי. לפני שבועיים הוזרק לי ביואלקמיד לקצה חוטם האף ולחלק העליון. לפני ההזרקה הוזרק לי חומר הרדמה לאותו איזור. הרופא החליט שאין צורך ביותר מידי חדירות של המחט אז הוא העדיף לעשות את זה בפעם אחת, הוא החדיר א המחט מהחלק העליון של האף והעביא אותה עד לקצה האף( וזה כאב). תוך כדי ההזרקה הוא העביר את המחט לתוך ומעבר למחיצה השמאלית והחומר התחיל לנזול דרך הנחיל. ואז הרופא נכנס ללחץ ואמר" אויי ווי " והחדיר את המחט מצד ימין של האף בשני פעמיים למילוי החוטם של האף. לאחר מכן הוא נתן לי מוקסיפן ושיחרר אותי הבייתה. באותו רגע האף היה לבן כחול כולו. הגעתי הייתה ישנתי בקושי ע"י כדור שינה כשהחור במחיצה השמאלית שהמחט עשתה , כאב לי נורא. לאחר מכן האף הצד השמאלי החל להיות אדות עם שלפוחיות וקצה הנחיר היה שחור.(הגעתי שוב לרופא והוא היה בהלם, הוא ניקה לי את האזור ונתן סינטימצין 5% והמשך אנטיביוטיקה. נכון להיום שבועיים אחרי צד אחד של האף נראה מעווות עדיין עם שלפוחית ואדום.על הנייר שחתמתי לא היה רשום את התופעות לוואי החמורות הנ"ל. קישור לתמונה: http://img2.tapuz.co.il/forums/63550149.jpg תמונה1 יום לאחר מכן http://img2.tapuz.co.il/forums/63550639.jpg התמונה2 נכונה לשבועיים לאחר המקרה הרופא איננו מוכן לטפל בי. ניגשתי לקופת חולים כללית והם אינם יודעים אן לשלוח אותי. כמו כן אציין ש לאחר פעילות אירובית כמו רכיבה על אופנים החלק האדום שבאף הופך לשחור. מה לעשות ? לאן לפנות? מה בדיוק קרה לי?

21/10/2005 | 12:42 | מאת: שירלי

שרון! לי נראה כי מדובר בתופעה אלרגית לביואלקמיד, וזה ממש מפליא שלא ידעו לאן להפנות אותך..ניסית לגשת להתייעץ אולי עם רוקח? רופא עור? האמת שלאחר שבועיים זה נראה יותר טוב...זה בטח יעבור אל תדאג, אני אחרי 2 ניתוחי אף, ועדיין ישנו שקע בצד אחד של אפי אותו הייתי רוצה למלא בהזרקת ביואלקמיד ומאוד רוצה לדעת מי הרופא שהזריק לך ומתנער ככה מאחריות? זה ממש לא בסדר ולא לעניין, קיבל את הכסף וזהו..אדם דוחה בעליל!! אתה צריך פרסם את שמו כדי שאחרים לא ילכו אליו........ אני מאחלת לך החלמה מהירה, שירלי.

21/10/2005 | 22:16 | מאת: שרון

לשירלי, בסופו של דבר זה לא משתלם , אני בטוח שהשקע שאצלך, אף אחד לא שם לב אליו חוץ ממך, תחסכי תכסף לקרנבל בברזיל, זה מה שהייתי עושה בדיעבד לפני.

20/10/2005 | 16:02 | מאת: לפני שאיבה

אני מיועדת לעשות שאיבת שומן באיזור הרגליים והישבן, רציתי לדעת מהי תקופת ההחלמה הנדרשת, כמה ימים לוקח עד שניתן לחזור ללכת כרגיל ולאילו כאבים אני אמורה לצפות אחרי הניתוח, כמה זמן אמור לכאוב, איזה סוג של כאבים (האם נסבל ?). אני נוטה לחרדות ובגלל זה מוטרדת מהכאבים שילוו את תהליך ההחלמה, אשמח לקבל התייחסות בנושא. תודה

שלום רב את מועמדת לשאיבה כנראה אצל כירורג פלסטי מומחה והוא בטח היה עונה או ענה על השאלות האלה שהם בססיסיות ביעוץ.מדובר בניתוח כואב החלמה המאפשרת לחזור לפעילות רגילה 7-10 ימים.תוצאות בין 6 שבועות ל3 חודשים. בברכה ד"ר אבי וינברג מומחה לכירורגיה פלסטית- מנתח בכיר http://www.dr-weinberg.com ask@dr-weinberg.com טלפון: 03-5226888, 1-700-70-79-70

20/10/2005 | 13:10 | מאת: אתי

וכמעט ולא כואב בלי עין הרע רק אני קצת מאוכזבת מהגודל {אני רוצה יותר גדול } היה לי חזה ממש ממש קטן A - והרופא שם לי 365סמ"ק בעוד ששאר הרופאים רצו להשים לי פחות, השאלה שלי היא אם החזה עכשיו בגודל המקסימלי שלו {בגלל שהוא נפוח}? והאם הוא יקטן לי ?? עשיתי תניתוח מתחת לשריר . בתודה מראש !!

אתי שלום אכן החחזה יקטן במיקצת בחודשים הקרובים ,אך אני משוכנע שהגודל יפה ואין צורך בגדול יותר. בברכה ד"ר אבי וינברג מומחה לכירורגיה פלסטית- מנתח בכיר http://www.dr-weinberg.com ask@dr-weinberg.com טלפון: 03-5226888, 1-700-70-79-70

10/11/2005 | 11:46 | מאת: לימור

לאתי שלום אני רוצה לעשות ניתוח הגדלה ורציתי לשאול אצל מי עשית ומה ההמלצה שלך איך בחרת את הרופא הנכון אודה לך על תשובה לימור

20/10/2005 | 12:03 | מאת: שירי

ד"ר אבי וינברג שלום רב! לפני שנתיים עברתי ניתוח אף שתוצאתו החיצונית לא מוצלחת בלשון המעטה ועקב הניתוח המחיצה של האף סוטה ויש פגיעה בדרכי הנשימה . סיימתי את התביעה כנגד הרופא ועכשיו אני מעוניינת לעשות ניתוח מתקן מפני שעם הזמן המחיצה ממשיכה לסטות, והנזק גודל. פניתי לכל פורם וכל מני אתרים אך אף אחד לא נתן לי את המענה הנחוץ. אני בטוחה שעם הידע שלך תוכל לתת לי את המענה, אני צריכה שמות של רופאים העוסקים בניתוחים מתקנים ובעלי רקע חיובי . קראתי בפורם שיש מומחה גדול בעולם שעוסק בתיקוני ניתוחי אף אך גם שם לא הוזכר שם . בבקשה שמות של רופאים ידועים בארץ ובעולם בתחום זה המון תודה

שירי שלום לכל מי שעוסק בניתוחי אף יש גם תוצאות לא טובות,כולל כל השמות שהציעו לך לפנות אליהם.בדר"כ המנתחים המומחים הפלסטיים או א.א.ג העוסקים בניתוחים של האף,עוסקים גם בניתוחים מתקנים.ישנם אפים שהתיקון קשה יותר ויש צורך בשיחזור באמצעות שיתלי סחוס ויש תיקונים קטנים יותר.גם בתחום התיקונים יש אצל כל המנתחי תוצאות טובות יותר ופחות.זו הסיבה שאיני מיעץ לפנות לכירורורג מסוים אלא מציע לך לפנות למספר רופאים מומחים העוסקים בניתוחי אף ליעוץ לשמוע מה הם מציעים כדי לתקן לך את האף ותתרשמי עם מי את מרגישה בטוחה כנראה שזה המנתח הטוב ביותר במיקרה שלך. בברכה ד"ר אבי וינברג מומחה לכירורגיה פלסטית- מנתח בכיר http://www.dr-weinberg.com ask@dr-weinberg.com טלפון: 03-5226888, 1-700-70-79-70

30/10/2005 | 22:11 | מאת: גלי

שירי, שלום המלצה חמה על מנתח אפים הכי טוב בארץ ד"ר אברהם קריכלי. יתרונו הנוסף שהוא חי בארץ וזמין יותר מאשר עייש, אשר מגיע ארצה פעם בכמה חודשים. http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/Read/xFI/440/xPG/129/xFT/67960/xFP/68370 בהצלחה!

20/10/2005 | 12:01 | מאת: אנונימית

שלום אני בת 24. סך הכל אני במשקל תקין,קצת מלאה. לפני שנתיים בערך גיליתי משהו מוזר,שעודף השומן בצד המתניים שלי יותר גדול מעודף השומן בצד השני,מה שלא היה לפני כן. דבר זה מפריע לי. שאלתי היא-אם דיאטה ופעילות גופנית תקטין את עודף השומן היותר גדול ויהיה יותר זהה לצד השני או שגם אם אני ארזה בשני צידי המתניים הם עדיןן לא יהיו זהים, פשוט מכל אחד מהצדדים יופחת שומן. או שרק שאיבת שומן תפתור את הבעיה. אשמח לקבל תשובה. תודה.

שלום רב שאיבת שומן נועדה לטיפול בליפודיסטרופי, כלומר בריכוזי שומן לא פרופורציונליים לאזורי גוף אחרים.במיקרה שאת מתארת מדובר בליפדיסטרופי אסימטרית הטיפול הוא ע"י שאיבת שומן.דיאטה אכן תוריד את ההיקפים, אך לא תתקן את הריכוז הלא פרופורציונלי של השומן באזור זה ביחס לאזורים אחרים ולא לתקן את האסימטריה. חג שמח ד"ר אבי וינברג מומחה לכירורגיה פלסטית- מנתח בכיר http://www.dr-weinberg.com ask@dr-weinberg.com טלפון: 03-5226888, 1-700-70-79-70

19/10/2005 | 10:58 | מאת: דנה

שלום ד"ר וחג שמח ברצוני לשאול,לפני כשלוש שנים עברתי הגדלת חזה ,דיי קטן,220 סמ"ק שכן הייתי מאוד צרה ולא היה לי כלל חזה רק פיטמה, ברמת העיקרון אני מרוצה ומבינה שזה מה שניתן היה לעשות. אני מעוניינת לעשות שוב ניתוח פלסטי להגדלת החזה אני מניחה שבטח יש כבר יותר מקום והעור בטח ובטח כבר מתוח. אך לצערי הרב לאחרונה חליתי בדלקת פרקים על רקע מחלת עור פסוריאזיס שממנה אני סובלת מגיל צעיר הנגעים כיום ממש מעטים. אני אמורה להתחיל במיידי טיפול במתותרקסט בשל דלקת הפרקים,האם ישנה מניעה כלשהיא לניתוח פלסטי נוסף, הרי מתישהוא חייב להחליף אותם ,לא!? אשמח לתגובה מפורטת ,מה אתה אומר לרדת מזה או לא? אני יודעת שהשתלים יכולים להיות עד עשר שנים והחשש שלי שאם כעת הדלקת דיי חזקה אני לא רוצה לדעת מה יהיה בעוד כמה שנים אגב אני בת 26 ואז ביכלל לא יוכלו להחליף לי אותם. תודה דנה.

דנה שלום יש הבדל בין לעשות ניתוח להגדלה נוספת, וניתוח המחייב את החלפת השתלים.אם את שואלת אותי כמובן ללא שראיתי אותך,אך כפי שאת אומרת שאת צרה אני לו ממליץ על ניתוח הגדלה נוספת. ללא קשר למחלת הרקע שלך.כללית ניתן לעשות את הניתוח ובמידת הצורך גם להחליף את השתלים אך רצוי לעשות זאת לפני או אחר הטיפול במתוטרקסט.אני תקוה שדלקת הפרקים שלך תגיב טוב לטיפול ולא תחמיר. חג שמח ד"ר אבי וינברג מומחה לכירורגיה פלסטית- מנתח בכיר http://www.dr-weinberg.com ask@dr-weinberg.com טלפון: 03-5226888, 1-700-70-79-70

19/10/2005 | 05:21 | מאת: רונית

שלום, 1 מה הטיפול היעיל ביותר לצלקות מסוג זה? 2 מהם בד"כ אחוזי הצלחה ושביעות רצון של הלקוחות בהנחה שהינך מטפל בסוג הצלקות הנ"ל.? 3 האם לעיתים נדרש טיפול חוזר בהתאם למצב הצלקות? 4 מה ההבדל בין שיוף מיכני לפילינג ומה עדיף? תודה מראש.

לקריאה נוספת והעמקה

רונית שלום הטיפולים בצלקות אקנה שקועות , הוא ע"י הזרקת חומרי מילוי או פילינג, או טיפול משולב במיקרים הקשים.שיטת הטיפול המומלצת תלויה גם בצבע העור,בבעלי עור כהה יש להזהר מטיפולי הפילינג ולא לעשות זאת ללא טיפול מכין.הפילינג היעיל ביותר במיקרה שתארת הוא פילינג מכני (דרמברייזן)או פילינג בלייזר .הפילינג הכימי אינו יעיל במיקרים אלה.במיקרים שאני מטפל בבהירי עור אני מעדיף טיפול בלייזר ובעלי עור כהה יותר שיוף מכני.בצלקות העמוקות יותר אני חוזר על הפעולה אחר 4-6 חודשים,וכאמור אני מוסיף זריקות מילוי. חג שמח ד"ר אבי וינברג מומחה לכירורגיה פלסטית- מנתח בכיר http://www.dr-weinberg.com ask@dr-weinberg.com טלפון: 03-5226888, 1-700-70-79-70

18/10/2005 | 23:27 | מאת: עירית

ד"ר שלום , מאז החלטתי על ניתוח אף אני גולשת קבוע באתר שלך. זו הזדמנות לומר לך כל הכבוד על התשובות והמענה המהיר לכל שאלה. לפני כ- 10 ימים עברתי ניתוח אף. הרופא המנתח שלי טען שלא כדאי להוריד את הנקודת חן שעל הנחיר וכן את נקודת החן שנמצאת בחלק העליון של האף (מול העין), במהלך הניתוח מכיוון שהגבס לא מאפשר לפצע להחלים. מאחר ואני פחדנית ממחטים (בטרוף) אני מבקשת לדעת מהי השיטה הטובה ביותר להסרת הנקודות, ואיזו כרוכה בפחות כאב. לציין שאלה אינן נקודות חן שמוסרות במסגרת קופ"ח.האם לייזר כואב? כמה אמור לעלות? האם אני צריכה לחכות זמן מסויים מהניתוח אף ועד ביצוע הפעולה? אודה על תשובתך.

עירית שלום ראשית אני תקוה ומאחל לך שהתוצאות יהיו לשביעות רצונך,כפי שהבנת אני משתדל בפורום זה לא לעסוק בפרסום שמות רופאים, מאחר ויש הרבה טובים ולכל מנתח יש גם תוצאות פחות טובות.לשאלתך אני מציע לך להמתין עד להחלמה של הניתוח הזה מינימום כ3 חודשים.בכל שיטה יש לעשות זריקה להרדמה מקומית מלבד טיפולים כימיים או בהקפאה שאיני ממליץ לך כטיפול בשומות שתארת. עליך לפנות ליעוץ וטיפול אצל כירורג פלסטי מומחה החבר באיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית. חג שמח ד"ר אבי וינברג מומחה לכירורגיה פלסטית- מנתח בכיר http://www.dr-weinberg.com ask@dr-weinberg.com טלפון: 03-5226888, 1-700-70-79-70

18/10/2005 | 15:35 | מאת: דודי

איך ניתן למחוק, להעלים או לטשטש צלקת מעל לעורף שנגרמה בניתוח כושל להשתלת שיער. אקבל ברצון כל אפשרות לפתרון. בתודה דודי מתל אביב.

דודי שלום צלקות זו תמיד בעיה לתקן מאחר ולא ניתן להבטיח תוצאה.כדי לענות לך מה ניתן לעשות כדי לשפר את הצלקות שלך אתה צריך להגיע ליעוץ אלי או לכל כירורג פלסטי מומחה החבר באיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית. חג שמח ד"ר אבי וינברג מומחה לכירורגיה פלסטית- מנתח בכיר http://www.dr-weinberg.com ask@dr-weinberg.com טלפון: 03-5226888, 1-700-70-79-70

18/10/2005 | 02:22 | מאת: אנה

האם זה נכון שביו-אלקמיד קיבל אישור מלא של משרד הבריאות האמריקאי FDA ? תודה.

לקריאה נוספת והעמקה

אנה שלום אכן לאחרונה הביואלקמיד קיבל אישור של הFDA .אך עדין לא קראתי את האישור במלואו. חג שמח ד"ר אבי וינברג מומחה לכירורגיה פלסטית- מנתח בכיר http://www.dr-weinberg.com ask@dr-weinberg.com טלפון: 03-5226888, 1-700-70-79-70

25/10/2005 | 10:09 | מאת: תמי

שלום לד"ר וינברג!לפני כחודש רופא עור הזריק לי סיליקון לשפה עליונה וב צדידי האף.ה תוצאות בסדר ואני צריכה לחזור לטיפול .נודע לי שסיליקון לא מומלץ ומסוכן.אני ממש מבולבלת ומפחדת ו החלטתי לא לבצעה עוד טיפול.מה דעתך?אודה לך מאוד אם תענה לי. תודה. תמי בת 49

17/10/2005 | 23:18 | מאת: דפנה

ד"ר וינברג שלום , ברצוני לדעת אם יש אפשרות לבצע ניתוח הקטנת חזה בהרדמה מקומית? זו הסיבה היחידה שעדיין לא החלטתי אם לבצע או לא לבצע את הניתוח. יש רופאים שמתעקשים לבצע ניתוח זה בהרדמה מלאה. אך לידיעתי יש הרבה ניתוחים המתבצעים בהרדמה מקומית מדוע לא לבצע גם ניתוח זה?.

לקריאה נוספת והעמקה

דפנה שלום כמות חומרי ההזרקה הדרושים כדי לעשות ניתוח הקטנת חזה היא גדולה מעבר לכמות המותרת להזרקה ללא סיכון הפציינטית. אך אני אוסיף ואומר שגם בניתוחים שתמיד נעשו ואפשר לעשותם בהרדמה מקומית וטשטוש, הנטיה בעולם וגם אני מנתח בהרדמה כללית. מאחר שההרדמה הכללית נעשתה בטוחה מאוד ויותר בטוחה מהרדמה מקומית וטשטוש.חומרי ההרדמה השתנו ואמצעי הניתור השתכללו. חג שמח ד"ר אבי וינברג מומחה לכירורגיה פלסטית- מנתח בכיר http://www.dr-weinberg.com ask@dr-weinberg.com טלפון: 03-5226888, 1-700-70-79-70

23/10/2005 | 21:45 | מאת: דפנה

דר' שלום, ברצוני להודות לך על תשובתך, אך היא לא הייתה מרגיע במיוחד. הייתי מבקשת הסבר פשוט לגבי המשפט:"כמות חומרי ההזרקה הדרושים כדי לעשות ניתוח הקטנת חזה היא גדולה מעבר לכמות המותרת להזרקה ללא סיכון הפציינטית". מה פרוש??? מודה לך, על הסבלנות והסובלנות

17/10/2005 | 07:03 | מאת: ונוס

שלום, אני בעלת עיניים שקועות ומתחת לעין העור מאוד כהה / שחור האם ניתן לטפל בכירוגיה פלסטית.? למלא ולהבהיר? תודה מראש

ונוס שלום קשה לי לענות לך מה הפתרון ללא בדיקה , אך רק ביעוץ אצל כירורג פלסטי מומחה החבר באיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית,תקבלי תשובה מוסמכת. חג שמח ד"ר אבי וינברג מומחה לכירורגיה פלסטית- מנתח בכיר http://www.dr-weinberg.com ask@dr-weinberg.com טלפון: 03-5226888, 1-700-70-79-70

מעוניינת בפייס ליפט אבל סובלת מלחץ דם גבוהה (מטופל) מדופק לא סדיר (לא מטופל) ומהייפר תרואידיזם גבולי (לא מטופל) נאם ניתן לבצע את הפרוצדורה הנ"ל בבטחון?

לקריאה נוספת והעמקה

שרון שלום שלשת הדברים שציינת יתר לחץ דם , דופק לא סדיר יתכן וקשור ליתר פעילות של בלוטת התריס, אינם סיבות המפריעות לניתוח מתיחת פנים אלא שצריך כמובן לפני הניתוח לעבור ברור טיפול מתאים והתיעצות במרפאת קדם הרדמה. עישון לדוגמא הוא בעיני יותר מפריע לביצוע הניתוח בבטחון. אני מיעץ לך לפנות ליעוץ אלי או לכירורג פלסטי מומחה אחר החבר באיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית. חג שמח ד"ר אבי וינברג מומחה לכירורגיה פלסטית- מנתח בכיר http://www.dr-weinberg.com ask@dr-weinberg.com טלפון: 03-5226888, 1-700-70-79-70

16/10/2005 | 22:10 | מאת: יסמין

ד"ר וינברג שלום!עשיתי 2 טיפולים של הזרקת סיליקון לשפתיים ויצאו לי גושים קטנים שלא נראים לעין אך ניתן להרגיש במישוש.מרחתי על השפתיים במשך חודש משחה המכילה סטרואידים וזה לא המיס אותם.אני מאוד מעונינת להמשיך בטיפולים משום שלא רואים עוד שינוי רב.רציתי לבקש את המלצתך בנושא.תודה!

לקריאה נוספת והעמקה

יסמין שלום צר לי שעשית את מה שאני מנסה להסביר בפורום זה למנוע את השימוש בסיליקון חופשי להזרקה.אני לא משתמש בהזרקות אלה. מלבד פתרון כירורגי (כריתה)של הגושים איני מכיר פתרונות יעילים, אך יתכן והזמן יפתור את הבעיה ,מציע לשאול את הרופא המזריק. חג שמח ד"ר אבי וינברג מומחה לכירורגיה פלסטית- מנתח בכיר http://www.dr-weinberg.com ask@dr-weinberg.com טלפון: 03-5226888, 1-700-70-79-70

16/10/2005 | 21:29 | מאת: זהבה

ראשית אני מוקסמת מהנכונות שלך לענות על שאלותי הרבות. אך הנושא חשוב לי ולפי יחסך לשאלות אתה מבין זאת.אין לי בעיה להגיע לירושלים אך אנני יודעת היכן אתה מנתח ומה טיבו של בית החולים.האם ישנה יחידת טיפול נימרץ כמו באסותא.מי המרדים שאתה עובד איתו ומה ניסיונו.את הדיקדוק בפרטים למדתי מאתר הבית שלך ושם אתה מנחה לשאול את השאלות הנכונות.בהקשר לתשובתך לשאיבת שומן היריכיים אז הבטן לצערי לא קטנה לכן בפגישת היעוץ כבר תתן את החלטתך לגבי היריכיים למרות שזה מאוד מאוד מאוד מאכזב אבל לא ההיתי רוצה להסתבך מהניתוח .[לרקע כללי עברתי ניתוחיים קיסריים לכן הכאב והחלמה מניתוח בטן מוכרים לי למרות שזה שונה] מצפה לתשובתך תודה מאוד מאודחג שמח לך ולבני משפחתך.

לקריאה נוספת והעמקה

זהבה שלום כפי שכתבתי האם לשלב או לא במיקרה הספציפי שלך ,תקבלי תשובה רק ביעוץ.אני מנתח בבית החוליםביקור חולים מיקצועית בית חולים טוב אך ללא פאר . חג שמח ד"ר אבי וינברג מומחה לכירורגיה פלסטית- מנתח בכיר http://www.dr-weinberg.com ask@dr-weinberg.com טלפון: 03-5226888, 1-700-70-79-70

16/10/2005 | 20:49 | מאת: איילת

לד"ר וינברג שלום! בקשר לדלקות וזיהומים של הביו-אלקמיד,האם נערך מחקר בנושא שבו נאמר מהי הסבירות לקבל זיהום או דלקת?מהי הסטטיסתיקה בנושא? תודה רבה!

לקריאה נוספת והעמקה

איילת שלום לא ראיתי עבודה מסודרת שבדקה את הנושא אך מניסיוני האישי במיקרי ההזרקה שלי מתוך 25 הזרקות במיקרה אחד היה לי חשד התחלתי בטיפול אנטיביוטי מידי הכל חלף ללא בעיות כך שלא ברור לי האם אכן היה זיהום והאם האנטיביוטיקה שנתתי היתה הסיבה לסימפטומים שחלפו. חג שמח ד"ר אבי וינברג מומחה לכירורגיה פלסטית- מנתח בכיר http://www.dr-weinberg.com ask@dr-weinberg.com טלפון: 03-5226888, 1-700-70-79-70

16/10/2005 | 18:31 | מאת: אמיל

לדר וינברג שלום! עברתי ניתוח פלסטי + תיקון מחיצה באף לפני שבוע. אני מתאמן בריצה אינטנסיבית מאד והרמת משקולות במשקלים כבדים מספר שנים, אני בכושר מעולה, שאלתי היא כמה זמן עליי להמתין עד חזרה לריצה אינטנסיבית וכמו כן הרמת משקולות כבדים. בתודה אמיל

לקריאה נוספת והעמקה

אמיל שלום חבל שכשאתה מתאמן בצורה מסודרת ואינטנסיבית אינך שואל את השאלות הללו את הרופא המנתח.אני לאחר שבוע מאפשר למנותחים לחזור בהדרגה לפעילות רגילה ,אך לכל מנתח הוראות שונות במיקצת בהתאם להבנתם ,לכן אני מיעץ לך לפנות למנתח לקבלת הוראות ,תמיד כדאי לפעול בהתאם להוראות המנתח שלך,שמא יאמר שבגלל שלא מילאת אחר האוראות הכל בגללך. חג שמח ד"ר אבי וינברג מומחה לכירורגיה פלסטית- מנתח בכיר http://www.dr-weinberg.com ask@dr-weinberg.com טלפון: 03-5226888, 1-700-70-79-70

16/10/2005 | 17:05 | מאת: זהבה

בהמשך לשאלותי [ניתוח משולב] האם אתה מנתח בימי חמישי ובאיזה שעות [רוב הניתוחיים הפלסטיים מתבצעים אחצ"ה]ובאיזה שעות משתחררים ביום שישי?ובמידת הצורך חלילה יש אפשרות להשאר גם שבת?תודה מראש וחג שמח

זהבה שלום ביום חמישי בבוקר אני מנתח בדר"כ בירושלים.בדר"כ השחרור נעשה ביום שישי בבוקר אך אם מתעוררת בעיה או שההפצינטים מעונינים להשאר יו נוסף באישפוז אין בעיה אך זה כרוך בתשלום ליום נוסף.במיקרים מסוימים אני יכול גם לנתח ביום חמישי בבוקר באסותא שם יום הניתוחים הקבוע שלי הוא ביום ראשון. חג שמח ד"ר אבי וינברג מומחה לכירורגיה פלסטית – מנתח בכיר http://www.dr-weinberg.com ask@dr-weinberg.com טלפונים: 1.700.70.79.70 03.5226888

16/10/2005 | 16:12 | מאת: שלומית

לא כ"כ הבנתי מה זה אומר שיער כהה על עור בהיר. איפה אני יכולה לברר יותר על העניין ממקור אמין ולא מחברות שעוסקות בזה והאם יש סיכוי שזה יגרום לאיזה נזק לפטמה?

שלומית שלום כללית השרת שער בלייזר יעילה ביותר כאשר מדובר בשער כהה הצומח על עור בהיר.במיקרה שלך השרת השער לא תגרום נזק לפטמות ,כפי שאמרתי לך אני מציע לפנות לרופאי עור מומחים העוסקים בלייזר,איני נוהג להמליץ על רופאים ישנם רבים וטובים. חג שמח ד"ר אבי וינברג מומחה לכירורגיה פלסטית – מנתח בכיר http://www.dr-weinberg.com ask@dr-weinberg.com טלפונים: 1.700.70.79.70 03.5226888

16/10/2005 | 14:07 | מאת: נטלי

שלום ד"ר, רציתי לדעת מאיזה גיל מומלץ לעבור ניתוח הקטנת חזה, ומאיזה גיל בכלל מותר. יש לי חזה מאוד גדול וכתוצאה מכך מספר בעיות כמו כאבי גב, אי סימטריה בכתפיים ובמותניים, עקמת גבית קלה וגם כיפוזיס גבי בן 53 מעלות. הרופאת גב שלי המליצה לי על ניתוח הקטנת חזה כמה שיותר מוקדם כי יש סיכוי גדול שככל שאני אחכה הבעיות יתגברו. יש לי תור לייעוץ פלסטיקה ביום ראשון הבא, אבל כשבדקתי ראיתי שהרופא שיבדוק אותי מטעם קופת החולים שלי לא חבר באיגוד הפלסטיקאים הישראלי, מה שמדאיג אותי. אז השאלה שלי היא בהתחשב בבעיות הגב שלי וגם בגיל, מה היית מציע לי לעשות?

לקריאה נוספת והעמקה

נטלי שלום במיקרה כפי שאת מתארת עם כל הבעיות הנלוות לחזה הגדול ,ניתן לעשות ניתוח הקטנה גם בגילים צעירים משלך אך את ומנותחות צעירות בכלל צריכות לדעת שבשנים עד גיל כ23-22 השדיים יכולים לשוב ולגדול ויהיה צורך בניתוח הקטנה נוסף.יחד עם זה הניתוח מומלץ במיקרים שגורם לכאבי גב,כתפיים,וחסך חברתי.לכן ממליץ לך לפנות ליעוץ אלי או לכל כירורג פלסטי מומחה החבר באיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית. חג שמח ד"ר אבי וינברג מומחה לכירורגיה פלסטית – מנתח בכיר http://www.dr-weinberg.com ask@dr-weinberg.com טלפונים: 1.700.70.79.70 03.5226888

16/10/2005 | 13:26 | מאת: זהבה

תודה רבה על תגובתך המהירה! האם תוכל להסביר לי יותר בהרחבה מדוע שאיבה מהיריכיים הפנימיות(מתחת למפשעות רק למעלה) מסכן אותי בתור מנותחת. לדעתי זו שאיבה קטנה ולכן מדוע היא כל כך מסוכנת בצירוף הניתוח המשולב?

זהבה שלום ככל שהניתוח נרחב יותר יש יותר איבוד ומתן נוזלים ,משך הניתוח ארוך יותר ובעיקר ההחלמה קשה יותר יותר קשה לקום ולתפקד ולפיכך הסיכון לתסחיפים ריאתיים גדול יותר.אלה בדר"כ הסיבות המנחות את ההחלטה ,אך אם מדובר בבטן לא גדולה מידי ושאיבת שומן קטנה ,קימת אפשרות לשלב .לכן יעצתי לך להגיע ליעוץ חג שמח ד"ר אבי וינברג מומחה לכירורגיה פלסטית – מנתח בכיר http://www.dr-weinberg.com ask@dr-weinberg.com טלפונים: 1.700.70.79.70 03.5226888

16/10/2005 | 13:01 | מאת: אנת

אני בת 26, גרושה וסובלת מכאבים חזקים בנרתיק בזמן חדירה. לאחר מגע מיני דפנות הנרתיק נפוחים והכאב מלווה אותי במשך כמה ימים. הכאבים הם בחלק עליון של הנרתיק. יש לציין כי איבר מינו של הן זוגי הנוכחי עבה יחסית לבן זוג קודם, אך לא באופן מיוחד.לא נמצאה בעיה גיניקולוגית. האם יש אפשרות לבצע ניתוח להרחבת הנרתיק? מהן תופעות לוואי של ניתוך כזה?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב בהחלט ישנם פרוצדורות להרחבת הנרתיק אך הגניקולוגים הם העוסקים בתחום זה.אכן לא כל הגניקולוגים אך המנתחים שביניהם. חג שמח ד"ר אבי וינברג מומחה לכירורגיה פלסטית – מנתח בכיר http://www.dr-weinberg.com ask@dr-weinberg.com טלפונים: 1.700.70.79.70 03.5226888

15/10/2005 | 21:17 | מאת: זהבה

אני בת 39 מעונינת בניתוח מתיחת בטן +הרמת חזה +שאיבה מיריכיים פנימיות(החלק שמתחת למפשעות). וברור שבמתיחת בטן ישאבו מותניים וסביבתם.אני מאוד מעונינת לבצע את הניתוח אצלך, אבל אני יודעת שאתה לא אוהב יותר מידי שילובים מה אתה אומר על הרצונות שלי האם תסכים לנתח אותי?

לקריאה נוספת והעמקה

זהבה שלום עקרונית אני עושה ניתוחים משולבים בתנאי שאין הם מסכנים את הפציינטים והתוצאות.לדוגמא אני עושה הרבה ניתוחים משולבים של שדיים ובטן,אך להוסיף שאיבת שומן בירכיים מסכן לדעתי את הפציינטים .במיקרה הספציפי שלך אני מיעץ לך לפנות ליעוץ אלי או לכל כירורג פלסטי מומחה החבר באיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית.וכללית אני גם מציע לפנות ליותר מיעוץ אחד כדי לקבל מידע רחב יותר ולהתרשם מהמנתחים. חג שמח ד"ר אבי וינברג מומחה לכירורגיה פלסטית- מנתח בכיר http://www.dr-weinberg.com ask@dr-weinberg.com טלפון: 03-5226888, 1-700-70-79-70

15/10/2005 | 17:58 | מאת: שלומית

איך אפשר להוריד שערות מסביב לפטמות אצל נשים?

שלומית שלום כמו כל הסרת שער גם במיקרה זה הטיפול בלייזר יעיל מאוד בעיקר שמדובר בשערה כהה על עור בהיר.לכן ניתן לפנות לרופאי עור מומחים העוסקים בהסרת שער בלייזר. חג שמח ד"ר אבי וינברג מומחה לכירורגיה פלסטית- מנתח בכיר http://www.dr-weinberg.com ask@dr-weinberg.com טלפון: 03-5226888, 1-700-70-79-70

15/10/2005 | 10:40 | מאת: מאור

שלום ! רציתי לישאול האם ניתן להסיר צלקות קטנות מהפנים ? כיצד ניתן לעשות זאת באיזה שיטה והאם זה מסוכן (האם התוצאה יכולה לצאת יותר גרועה מלפני הניתוח) יש לי צלקת באורך של 1.5 ס"מ מעל הגבה לא עמוקה ואיפה ניתן לבצע את הניתוח? תודה מראש

לקריאה נוספת והעמקה

מאור שלום כירורגיה פלסטית אינה קסם לא ניתן להעלים צלקות במיקרה הטוב ניתן לשפר אותן,כדי להתיחס לצלקת הספציפית שלך יש לבדוק אותך.לכן אני מציע לך לפנות ליעוץ אלי או לכל כירורג פלסטי מומחה החבר באיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית. חג שמח ד"ר אבי וינברג מומחה לכירורגיה פלסטית- מנתח בכיר http://www.dr-weinberg.com ask@dr-weinberg.com טלפון: 03-5226888, 1-700-70-79-70

15/10/2005 | 00:40 | מאת: דנה

ד"ר אבי שלום רציתי להתייעץ באתר לגבי אחותי היא מקרה נדיר כשהיא נולדה היא נולדה עם לב בצד ימין אבל גם כל המערכת שלה הפוכה. כשהייתה בת עשר עשתה ניתוח לב (משהו לגבי סגירת חור) וגם אמרו לה שאין לה טחול - לא מצאו לה אותו. לפני כחודשיים היא התחילה לסבול מחולשה ואפילו הגיעה למצב של התעלפויות בד"כ היא בחורה בריאה זה לא היה לה לפני. אחרי בדיקות שהיא עשתה גילו שיש לה דלקת (טרומבוציטים גבוהיים) לא יודעים איפה הדלקת וגם השקיעת דם שלה הגיעה ל- 120 עשו את כל הבדיקות האפשרויות ומס' פעמים היא אושפזה במחלקה כירורגית בסורוקה. ההשערה של הרופאים הייתה שיש איזה שהוא נגע לא ברור שמסתובב חופשי בבטן וזה מה שגרם לדלקת ולכאבים החזקים באזור בטן תחתונה - כנראה שאותו נגע הוא טחול לאחר כמה ימים הם אמרו שיש לה אפילו יותר מטחול אחד ורוצים לנתח אותה ולהוציא את זה אבל לא יודעים בדיוק איפה לחתוך. האם אתה חושב שכדאי לנתח אותה או שיש משהו שאפשר לבדוק לפני כדי שנהיה בטוחים? הערה קטנה: היא עשתה מספר ניתוחים ויש לה המון צלקות בגוף היא לא רוצה להוסיף צלקת לאוסף. תודה מראש דנה

דנה שלום מאחר וזה לא בתחום מומחיותי, אני לא יודע לענות לך ,מה שאני מציע הוא לפנות ליעוץ נוסף,לקבלת דעה נוספת. חג שמח ד"ר אבי וינברג מומחה לכירורגיה פלסטית- מנתח בכיר http://www.dr-weinberg.com ask@dr-weinberg.com טלפון: 03-5226888, 1-700-70-79-70

לפני כ-7 שנים עברתי ניתוח פלסטי באף, הניתוח לא יצא מוצלח (האף היה עקום ואסימטרי), ורק לאחר שנתיים אזרתי אומץ ועברתי ניתוח נוסף על מנת לתקן את העיוות. כיום אפי נראה יפה אך עדיין ישנו שקע מצדו האחד של האף הגורם לאסימטריה כלשהי, שאלתי היא האם ניתן לתקן זאת באמצעות הזרקת ביואלקמיד? מהם הסיכונים הכרוכים בכך? האם ניתן באמת להוציא את השתל? והאם יש צורך לחזור על ההזרקה? כמו כן מהי בערך עלות ההזרקה.... יש לציין שאני בחורה יפה ולדעתי מראה האף "הורס" אותי קצת וזה חבל...סה"כ רציתי אף יפה וממש הסתבכתי..........עזרו לי בבקשההה

לקריאה נוספת והעמקה
15/10/2005 | 22:28 | מאת: מנותחת

שלום לך! נדין האם יש אפשרות ליצור איתך קשר דרך אימיל, אני נמצאת באותה בעיה. אשמח לשוחח איתך, האם זה האימיל שלך (ליד שמך) תודה וחג שמח.

17/10/2005 | 00:24 | מאת: נדין

כן, זה המייל שלי, בינתיים אני לא נתקלת בהרבה מנתחים שעוסקים שיטה...מה שגורם לי להיות ספקנית...לצערי, אני אשמח אם תכתבי לי, חג שמח, נדין

נדין שלום ניתוח מתקן נוסף ושתל סחוס עדיף על הזרקת ביואלקמיד,אני לא משתמש בביואלקמיד באינדיקציות אלה.ספציפית למיקרה שלך עליך לפנות ליעוץ ובדיקה. חג שמח ד"ר אבי וינברג מומחה לכירורגיה פלסטית- מנתח בכיר http://www.dr-weinberg.com ask@dr-weinberg.com טלפון: 03-5226888, 1-700-70-79-70

14/10/2005 | 15:43 | מאת: ערן

מהן העלויות,ד"ר,בכדי לטפל בתופעה הזו שנקראת גינקומסטיה. נאמר לי שבסביבות ה 11,000 ש"ח. האם אין הבדל בין גינקומסטיה שיש לבחור אחד ...לגינקומסטיה של מישהו שני ?? הרי יש גינקומסטיה יותר "כבדה" שמצריכה כפי שקראתי באתרך אפילו ניתוח וכריתת שד. ויש גינקומסטיה פחות כבדה..ששם אפשר לשאוב רק שומן... אז מדוע קובעים מחיר אחיד לכל תופעת "הגינקומסטיה"?? אשמח לתשובה ד"ר. ועוד שאלה: 1. אני רוצה להגיע אליך לייעוץ. האם זה עולה כסף? 2.מה זה אומר מבחינה מקצועית על רופא שכתוב לו ברזומה "כירורג פלסטי" מתמחה בכיר שנה חמישית בכירורגיה פלסטית במרכז רפואי שיבא, בית החולים תל השומר. מה הכוונה ל "מתמחה בכיר"?? זה עדיין "מתלמד"?? ואם כן,זה מספיק בכדי להתחיל ולנתח??? אשמח אם תענה לי על 3 השאלות שכתבתי לך. המון המון תודה לך ד"ר. ערן

לקריאה נוספת והעמקה
14/10/2005 | 17:38 | מאת: רונן

ממליץ על הניתוח הזה בחום אני עברתי אותו (לא בשאיבה) וזה שיפר לי את איכות החיים.

14/10/2005 | 17:42 | מאת: ערן

איך אני יכול ליצור איתך קשר רונן?? אני מת לדבר כבר עם מישהו שחווה את זה. אשמח אם תאמר לי אם יש לך אי סי קיו..מסנג'ר.....או כל דבר אחר. אני לא אציק לך. רק 4 דקות מזמנך... אני מתכוון לדבר עם רופאים כאלה או אחרים...כבר הזמנתי תורים וכו'.. אבל אני גם רוצה לדבר עם מישהו שחווה את זה. ולא מצאתי באף מקום. מקווה שבקשתי תיענה.

ערן שלום המחיר בנוי משכר המנתח, ועלויות חדר ניתוח הקשורות למשך הניתוח.כללית חלק המנתח לא משתנה בין המיקרים השונים חלק חדר הניתוח משתנה . היעוץ אצלי ללא תשלום. כירורג פלסטי זה רופא שעוסק בכירורגיה פלסטית,אני מציע לך לפנות למי שברזומה כתוב מומחה בכירורגיה פלסטית וחבר באיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית.מתמחה בכיר זה עדין מתלמד בשלבים סופיים של התמחותו אך שעדין אינו מומחה. חג שמח ד"ר אבי וינברג מומחה לכירורגיה פלסטית- מנתח בכיר http://www.dr-weinberg.com ask@dr-weinberg.com טלפון: 03-5226888, 1-700-70-79-70